عوارض جراحی های پلاستیک/ تمایل ایرانی ها به داشتن بینی عروسکی و تزریق ژل در لب و گونه

8:42 - 14 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۵۹۲۲
دسته بندی: جامعه ، عمومی
دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران گفت: فلسفه جراحی پلاستیک صورت حفظ کارکرد طبیعی صورت و ایجاد یک نمای زیبا و طبیعی است.

عوارض جراحی های پلاستیک/ تمایل ایرانی ها به داشتن بینی عروسکی و تزریق ژل در لب و گونهبه گزارش گروه جامعه ، بابک ساعدی با اشاره به برگزاری ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران اظهار داشت: این کنگره با حضور اساتید داخلی و خارجی صاحب نظر و برجسته در حوزه راینولوژی برگزار و جدیدترین دستاور‌های علمی در این زمینه ارائه می‌شود.

وی در ادامه به موضوع جراحی بینی اشاره کرد و عنوان داشت: طی ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته در کشور‌های آمریکایی و اروپایی جراحی بینی به صورتی انجام می‌گرفت که بخش زیادی از غضروف بینی برداشته می‌شود و بینی پس جراحی بسیار کوچک می‌شد.

این فلوشیپ جراحی صورت گفت: این مسئله عوارضی را به همراه داشت و سبب بروز مشکلاتی برای افراد می‌شد و به دلیل این مشکلات نهضتی علیه جراحی بینی شکل گرفت و پس از آن جراحی‌های صورت بیشتر جهت حفظ ظاهر فرد و عملکرد آن انجام شد.

وی بیان داشت: ما نیز در کشور به همین سیر پیش رفته و افراد زیادی متقاضی تغییرات بسیار بر روی بینی هستند و اکثر تمایل دارند، بینی‌های عروسکی داشته باشند ۶۰ سال پیش اروپاییان نیز به همین روند تمایل داشته و پس از آن به طور کلی این جراحی‌ها کنار گذاشته شد.

ساعدی ادامه داد: جراحی بر روی بینی، گونه و لب بسیار شایع شده و افراد تمایل دارند لب‌های برجسته، گونه‌های بزرگ و بینی عروسکی داشته باشند.

دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران گفت: زمانی که ساختار بینی خیلی تغییر کند و جراح از نسج بینی بخش زیادی را بردارد و بینی بیش از اندازه کوچک شود شاید ممکن بوده ۱ تا ۲ سال پس از جراحی مشکلی پیش نیاید، اما در آینده به دلیل تنگی‌هایی که در دریچه بینی ایجاد می‌شود باعث گرفتگی شدید بینی ایجاد شده و عدم توانایی فرد در تنفس مناسب را به همراه دارد.

وی بیان داشت: ۵۰ درصد مقاومت راه هوایی از بینی صورت گرفته و درواقع نیمی از عمل تنفس از طریق این عضو صورت می‌پذیرد و کوچک شدن اندازه بینی مشکلات زیادی را برای فرد به همراه دارد.

دبیر علمی ششمین کنگره بین المللی انجمن علمی راینولوژی ایران گفت: با افزایش سن قابلیت الاستیسیته پوست کاهش پیدا می‌کند و نوک بینی و عضلات قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند در نتیجه زمانی که مسن می‌شویم تغییرات در بینیمان ایجاد شده و اگر در جوانی جراحی بینی عروسکی کرده باشیم برایمان دردسرساز می‌شود.

ساعدی ادامه داد: نتیجه جراحی بینی‌های عروسکی در آینده یک نمای فوق العاده زشت و نازیبا برای فرد بوده که به هیچ عنوان برای فرد قابل تحمل نیست.

وی اضافه کرد: در صورتی که فرد بخواهد بینی عروسکی خود را که دچار آسیب شده دوباره عمل کند به دلیل اینکه ساختاری در بینی فرد نبوده، نمی‌توانیم برای عمل مجدد او از بینی خود فرد و نسوج او نمی‌توانیم استفاده کنیم و نیاز پیداکرده تا از غضروف گوش، غلاف عضله گیجگاهی یا از دنده فرد استفاده کنیم.

این فلوشیپ جراحی صورت گفت: این مسئله سبب شده که یک عمل جراحی ساده ترمیمی تبدیل به عمل جراحی فوق العاده پیچیده شود و فرد به جای عمل ۲ ساعته نیاز به یک جراحی ۵ تا ۶ ساعته در اتاق عمل داشته باشد.

وی در ارتباط با بزرگ کردن بیش از اندازه لب گفت: تزریق بیش از انداز ژل در لب علاوه بر نمای غیرعادی که ایجاد می‌کند گاهی از موارد ممکن است کارکرد طبیعی عضلات لب را دچار اختلال کند همچنین این مسئله می‌تواند سبب عفونت بر روی لب شده و مشکل آفرین شود.

ساعدی افزود: البته در موارد نادرتر اگر تزریق ژل در لب با تکنیک درست صورت نگیرد باعث بسته شدن عروق لب و سیاه شدن بخشی از لب و از دست دادن این عضو از بدن می‌شود.

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد برجسته کردن گونه گفت: تزریق پروتز غیر معمول که با صورت فرد تناسب نداشته باشد مشکل آفرین است که یکی از آن‌ها جابجایی پروتز است چرا که اگر جسم خارجی با فشار وارد صورت کنیم سبب بروز جابجایی آن می‌شود.

این فلوشیپ جراحی صورت خاطر نشان کرد: اگر پروتز خیلی بزرگ برای گونه استفاده شود علاوه بر نمایه غیر عادی سبب ایجاد فضا زیر پروتز و تجمع مایع شده و فرد مستعد عفونت و آبسه می‌کند.

ساعدی اضافه کرد: فلسفه جراحی پلاستیک صورت حفظ کارکرد طبیعی صورت و ایجاد یک نمای زیبا و طبیعی است در غیر این صورت عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد لذا همه افراد قبل از جراحی لازم است نسبت به این مسئله آگاهی داشته و پس از آن برای جراحی اقدام کنند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *