خوراکى هایى که دوست و دشمن مفاصل بدن هستند+ اینفوگرافیک

16:26 - 01 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۲۰۵۷
برخى موادغذایى به دلیل ترکیباتشان مفید و بعضى براى مفاصل بدن مضر هستند که ما به چند مورد آن اشاره مى کنیم.
به گزارش گروه فضای مجازی ، بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد، اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشکی و درد مفاصل را نام برد. برای کاهش درد و نرم‌شدن مفاصل مى توانید از برخی موادغذایی و مکمل‌های خاص استفاده کنید.

زنجبیل در پیشگیرى از التهاب رگ‌های خونی و مفاصل موثر است و تنها یک قاشق چایخوری زنجبیل در چای می‌تواند دردمفاصل را کاهش دهد.

زردچوبه خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌تواند با آرتروز مقابله کند.

آووکادو مغذی‌ترین میوه دنیا محسوب می‌شود؛ زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و با سرطان، بیماری‌های قلبی، آرتروز و حتی آب‌مروارید مبارزه می‌کند.

سالمون بهترین منبع تامین اسید‌های چرب امگا ۳ است و این اسید‌های چرب در آن موجب تعدیل وزن بدن، سلامت قلب و بهبود سلامت مفاصل مى شود.

زیاده‌روی در مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند قهوه اثرات منفی به‌همراه دارد و یکی از آسیب‌های ناشی از آن درد مفاصل است.

مصرف چربی‌های اشباع‌شده برای کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند، انتخاب نادرستی است. کره، پنیر، گوشت‌های چرب و تمام موادی که حاوی چربی‌های اشباع‌شده فراوان هستند.

روغن‌زیتون بکر خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی دارد و این آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. رادیکال‌های آزاد باعث افزایش التهابات و درد مفاصل می‌شوند.

آناناس حاوی ماده‌ای به‌نام «بروملین» است که خاصیت ضدالتهابی و دارویی دارد؛ دارویی که التهاب مفاصل را کاهش می‌دهد و روند بهبود جراحت‌ها را سرعت مى بخشد.
 
 
 
 خوراکى هایى که دوست و دشمن مفاصل بدن هستند+ اینفوگرافیک


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 

 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *