از «سرانجام یک قانون» تا «نقض فاحش برجام»
به گزارش گروه سیاسی ، در هفتهای که گذشت طبق روال معمول صحنه سیاسی کشور آبستن حوادث و اتفاقات و موضع گیریهای متنوع و بعضا متضاد فعالان و کنشگران سیاسی بود؛ امری که دستمایه سوژه پردازی و گزارش نویسی اعضای تحریریه سیاسی شد.
مهم ترین گزارشهای منتشر شده صفحه سیاسی را در هفته جاری مرور میکنیم.
گزارش میزان از پیگیریها برای آزادی صیادان بازداشتشده
همه اقدامات را وزارت امور خارجه از طرق مختلف در دست پیگیری دارد و حتی بحث ارجاع به سازمانهای بینالمللی و منطقهای نیز مطرح است اما بار دیگر تاکید میکنم چون سفارتخانهها و اماکن دیپلماتیک طرفین در کشورهای یکدیگر تعطیل است، فرایند پیگیریها با اخلال و کندی مواجه است.(اینجا)
سرانجام یک قانون؛ فعالیت شورای پنجم چه زمانی آغاز میشود؟
طبق برنامهریزی وزارت کشور از ۲۵ مرداد تا ۱۲ شهریور، یک روزی مشخص خواهد شد تا شورای شهر جدید کار خود را آغاز کند البته قانوناً به دلیل اینکه آخرین روز فرصت تعیین شده تا ۱۲ شهریور است، وزارت کشور اگر صلاح بداند میتواند این مراسم را زودتر از دوازدهم شهریور برگزار کند. (اینجا)
نقض فاحش برجام چیست؟
«نقض جزئی»، «نقض عمده»، «عدم پایبندی عمده» و «عدم انطباق عمده»، چهار مرتبهای که در برجام برای حالت نقض پیشبینی شده است؛ ظاهرا پیرامون رسیدگی به هر مرتبه نیز مراحل و مکانیزمی وجود دارد.(اینجا)
گستاخی در خلیج همیشه فارس؛ آرزویی که آمریکا به گور خواهد برد
در داخل کمیسیون مشترک اتفاق نظر وجود ندارد که اعمال آمریکا نقض برجام است. تحریمهای جدید منافع ما را به خطر انداخته اما گشایشهای برجام را به خطر نینداخته است. نوک حملات آمریکا به سمت سپاه است و میخواهند آن را تضعیف کنند که آرزویش را به گور خواهند برد.(اینجا)
ایران یا آمریکا؛ کدام عامل بیثباتی منطقه است؟
مجموعه مسائل نشان میدهد عامل اصلی بیثباتسازی در منطقه، آمریکا و اسرائیل و عربستان هستند که باید مورد تحریم کنگره قرار میگرفتند نه ایران که لنگر ثبات در منطقه است.(اینجا)
انتهای پیام/