استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد + جزییات

15:30 - 27 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۹۹۸۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *