کوچ اجباری فلسطینی ها همچنان ادامه دارد

4:07 - 11 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۴۹۶۷
هزاران فلسطینی در منطقه موسوم به «جیم» در بیت المقدس در آستانه کوچک اجباری قرار دارند که این امر ناشی از سیاست های اسرائیل و فشارهای این رژیم علیه مردم این منطقه است.
به گزارش گروه بین‌الملل ،به گزارش پایگاه خبری «عرب 48» فلسطین، «دیوید کاردن» مدیر دفتر هماهنگی امور بشردوستانه در سرزمین های اشغالی چهارشنبه شب با انتشار بیانیه ای تاکید کرد: « 9 هزار خانوار (47 هزار فلسطینی) از ماه آگوست 2014 تا پایان سال 2016، به صورت اجباری از سوی رژیم صهیونیستی کوچانده شدند.
 
کاردن افزود: کرانه باختری رود اردن در سال 2016 شاهد بیشترین شمار افرادی بود که مجبور به کوچ اجباری شدند، به گونه ای که در این منطقه حدود یک هزار و 601 نفر از جمله 759 کودک مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند.
 
در ادامه گزارش آمده است: هزاران فلسطینی در منطقه موسوم به «جیم» در بیت المقدس در آستانه کوچک اجباری قرار دارند که این امر ناشی از سیاست های اسرائیل و فشارهای این رژیم علیه مردم این منطقه است.
 
سازمان ملل در بخش دیگری از این گزارش یادآور شد: محدودیت های اعمال شده برای دسترسی گروه های فلسطینی به خدمات اساسی و کمک های بشردوستانه در سراسر سرزمین های اشغالی همچنان به قوت خود باقی است، درعین حال که شمار افرادی که رژیم صهیونیستی به آنان اجازه خروج از غزه را نمی دهد، به شدت افزایش نشان می دهد.
 
کاردن با اشاره به این که گذرگاه مرزی رفح با مصر در همه روزهای سال 2016 و 2015 میلادی، به ترتیب 44 و 32 روز باز بوده است، تاکید کرد: شرایط حاکم بر نوار غزه به دلیل آن که مقام های مصری این گذرگاه را بازگشایی نمی کنند، وخیم تر شده است.
 
در همین حال، «نبیل ابوردینه» سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در پاسخ به خواسته غیرمنطقی نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: خواسته های بنیامین نتانیاهو منشا اشغالگری است و هرگز صلحی به ارمغان نخواهد آورد.
 
«بنیامین نتانیاهو» در روزهای گذشته با اعلام یک درخواست غیر منطقی گفته بود: درصورت هرگونه توافق صلح بین اسرائیل و فلسطین، تل آویو به کنترل نظامی خود بر کرانه باختری ادامه می دهد و حاضر نیستیم، قدس را با هیچ کشوری تقسیم کنیم.
 
مذاکرات صلح بین فلسطین و رژیم صهیونیستی که در سال 2014 با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی صورت گرفت، به دلیل کارشکنی اسرائیل در متوقف نکردن شهرک سازی و آزادسازی اسیران دربند در زندان های این رژیم، بدون حصول نتیجه مطلوب به شکست انجامید.
 
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *