مردم تورم تک رقمی را در زندگی خود احساس نمی‌کنند/می‌گوییم «اشتغال» می‌گویند «دیوار» /دولت‌های گذشته دست در جیب بانک مرکزی داشتند

8:00 - 24 ارديبهشت 1396
کد خبر: ۳۰۸۶۵۷
شب گذشته رسانه ملی برنامه‌های تبلیغاتی سه نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از شبکه‌های "دو"، "سه" و "خبر" به روی آنتن برد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، شب گذشته رسانه ملی برنامه‌های تبلیغاتی سه نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از شبکه‌های "دو"، "سه" و "خبر" به روی آنتن برد که در ادامه متن مشروح این برنامه‌ها را می‌خوانید:

قالیباف

مردم تورم تک رقمی را در زندگی خود احساس نمی‌کنند

محمدباقر قالیباف شب گذشته در برنامه گفتگوی ویژه خبری دو سیما با بیان این که بحران اقتصادی معضل جدی امروز در کشور است که مردم از آن آسیب می‌بینند اظهار داشت: وقتی از بحران اقتصادی حرف می‌زنیم یعنی سه مشکل اساسی، بیکار، رکود و گرانی در کشور وجود دارد که این سه مشکل متصل به یکدیگر بوده و روی هم اثر دارد.

وی افزود: برخی از نامزد‌ها می‌گویند هر نامزد باید بگوید چه برنامه‌ای دارد در حالی که این سؤال اشتباه است چرا که کشور سند چشم انداز ۲۰ ساله تا رسیدن به افق ۱۴۰۴ دارد که میثاق ملی ما است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: دولت و مجلس تلاش کردند و برنامه ششم را نوشتند و اگر کسی بخواهد قانون را رعایت کند و قصد آدرس اشتباه ندادن به مردم باشد باید بگوید شیوه اجرای او برای تحقق این برنامه چیست هر چند که دولت فعلی مصوبه مجلس را در مدت زمان مقرر قانونی که ۱۵ روز بود ابلاغ نکرد.

قالیباف با اشاره به برنامه ششم توسعه افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد حدود ۳ و نیم میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارد و در دولت یازدهم آمار ۱۰ و نیم میلیون بیکار به ۱۲ و نیم میلیون افزایش یافته است به این معنا که هر سال به صورت متوسط ۱ میلیون و ۲۰۰ نفر به افراد بیکار اضافه می‌شود.

وی افزود: وقتی می‌گوییم می‌خواهیم ۵ میلیون شغل ایجاد کنیم بر اساس برنامه است و انجام آن ضرورتی اجتناب ناپذیر است سابقه بنده نیز نشان داده برنامه ششم را بر اساس ایجاد ۵ میلیون شغل محقق خواهیم کرد که برای این کار نیازمند سرمایه، نیروی کار و تکنولوژی هستیم که معتقدیم هر سه این موارد در کشور وجود دارد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این که در کشوری زندگی می‌کنیم که یک درصد جغرافیا و یک درصد جمعیت دنیا را دارد خاطر نشان کرد: این جمعیت جوان، تحصیل کرده و با مهارت است، اما در مقابل ۵ درصد منابع را داریم از این رو به نظر می‌رسد کلید اصلی و بحران در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌هایی است که می‌تواند منجر به رفع بیکاری شود، اما باید گفت که به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

شهردار تهران خاطر نشان کرد: متأسفانه مدیریت حاکم در کشور متعلق به رویکرد ۶۰ سال قبل است گفت: با این مدیریت و طرز تفکر پیشرفتی حاصل نمی‌شود چرا که می‌گویند هر شغل ۳۵۰ میلیون هزینه می‌خواهد، اما رویکرد نسل چهارمی به ما سرعت می‌دهد و هزینه‌ها را کم می‌کند.

قالیباف تأکید کرد: در حوزه گردشگری داخلی و خارجی برنامه‌ای داریم که به راحتی می‌توان در این بخش بیش از ۱ میلیون شغل ایجاد کرد همچنین چند ده هزار کارخانه تعطیل شده وجود دارد که با هدایت نقدینگی و سرمایه به سمت این کارخانه‌ها و سیاست‌های مالیاتی می‌توانیم آن‌ها را احیا کنیم اخیراً در خصوص خودرو تصمیم گرفته شد و با تسهیلاتی ۱۰۰ هزار خودرو وارد شد، اما اگر قرار است نقدینگی صنایع خودرو برود در آن جا عدالت و انصاف رعایت شود و اگر وامی داده شد چقدر خوب بود این اولویت را به جای ماشین‌های شخصی به تاکسی‌ها می‌دادیم.

وی با بیان این که در حوزه ساختمان، رکود ما منفی ۱۶ است تصریح کرد: بازار مسکن پیشران اشتغال است و در حوزه ساختمان در ۷۸ بخش اقتصادی تولید شغل می‌شود تا به ساخت ساختمان می‌رسیم وقتی به ساختمان می‌رسیم نیز ۵۶ بخش اقتصادی بعد از آن وجود دارد؛ بنابراین امروز برای ایجاد اشتغال نیازمند رونق بازار مسکن و ساخت و ساز هستیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: جالب است که همه موارد اولیه این بخش ۱۰۰ درصد تولید داخلی است و یکی از دلایلی که در این بخش تولید صورت نمی‌گیرد همان ۴ درصدی‌ها هستند، اما باید در فضای کسب و کار تسهیل صورت گرفته و امروز برای دریافت مجوز نباید یک نفر بیش از یک سال و نیم رفت آمد کند بلکه می‌توانیم این اشتغال را به وجود آورده چرا که کشورهایی همچون مالزی، هند و کره جنوبی که از ظرفیت‌های ما نیز برخوردار نبودند این کار را شروع کرده و نتیجه گرفته‌اند که در کشور ما نیز این کار قابل اجرا است.

شهردار تهران با بیان این که امروز در کشور هم بیکاری و هم گرانی وجود دارد تصریح کرد: بعضی‌ها معتقدند گرانی وجود ندارد و مدعی تک رقمی شدن تورم هستند، اما تعریف تورم در علم اقتصاد این است که قیمت تمام شده بیش از ۳۵۰ کالا را با سال قبل مقایسه می‌کنند و می‌گویند تورم تک رقمی شده است، اما سؤال این جا است که آیا مردم تورم ۸ درصدی را در زندگی خود احساس می‌کنند که حتماً این گونه نیست.

وی ادامه داد: در سال ۹۳ شکر کیلویی هزار و ۵۰۰ تومان بوده و امروز به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است و یا قبوض آب و برق و گاز یک ساختمان مشخص در سال ۹۲ برابر با ۳۹ هزار و ۴۰۰ تومان بوده است، اما این مبلغ در همین ساختمان با همان مصرف به ۷۱ هزار تومان رسیده است که افزایش ۸۵ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین بار‌ها گفته‌اند که از رکود عبور کرده‌ایم، اما ما معتقدیم عبور نکرده‌ایم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: اگر بدون نفت محاسبه کنیم حدود ۱ و نیم درصد رشد اقتصادی داشته و در مسکن منفی ۱۶ هستیم در حالی که ما باید رونق ایجاد کنیم رونقی که به دنبال خود گرانی نیاورد و برای این کار باید خلق پایه‌های درآمدی جدیدی برای دولت صورت گیرد که به عنوان نمونه برای واردات کالاهای لوکس باید تعرفه‌های سنگین وضع کنیم.

قالیباف با بیان این که ۴۰ درصد فرار مالیاتی وجود دارد که باید اخذ شود افزود: از سوی دیگر به تولید کننده شغل و صنایع کوچک و متوسط حداقل ۵۰ درصد معافیت مالیاتی می‌دهیم و در حوزه یارانه‌ها وقتی می‌خواهیم افزایش دهیم می‌گویند تورم ایجاد می‌کنند حرف ما این است که چگونه می‌شود بودجه جاری دولت ۳ برابر می‌شود و بودجه عمرانی تغییری نداشته باشد که این ۳ برابر شدن بودجه جاری باعث گرانی نمی‌شود، اما وقتی ما بخواهیم یارانه مردم را بدهیم می‌گویند گرانی می‌شود دولت‌ها باید بلد باشند و کار را با هم انجام دهند ما گرانی، بیکاری و رکود داریم که هر سه را باید با هم رفع کنیم.

شهردار تهران با اشاره به این که یکی از اشکالات جدی که بر دولت یازدهم وارد است این است که بیشتری افزایش نقدینگی را داشته است گفت: امروز میزان نقدینگی کشور هزار و ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از ابتدای شروع کارش تا کنون ۸۰۰ هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه کرده که به ازای هر خانوار ۴۰ میلیون تومان می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر این کار درست مدیریت می‌شد باید تحول جدی اتفاق می‌افتاد، اما این پول عمدتاً در اختیار بانک‌ها است و بانک‌ها نقش جدی در حوزه سرمایه گذاری دارند که پول‌های مردم در نقدینگی کشور در اختیار بانک مرکزی است و امروز مدیریت و نظارتی بر آن‌ها نمی‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر این که برای وام‌های ده و ۲۰ میلیون تومانی سند و ضمانت‌های آن‌چنانی می‌خواهند که مردم را منصرف می‌کنند گفت: ۴ درصدی‌ها کسانی هستند که با رابطه به بانک‌ها می‌آیند و بدون سند و با یک چک و سفته چند صد میلیارد وام از بانک می‌گیرند، اما در مسیر دیگری آن را هزینه می‌کنند.

قالیباف تصریح کرد: باید سیستم نظارتی دقیق وجود داشته باشد و پولی که از مسیر بانک می‌آید به جایی برود که تخصیص داده شده است، اما امروز این کنترل وجود ندارد رهگیری تا مقصد صورت نمی‌گیرد و تسهیلات هدفمند پرداخت نمی‌شوند لذا هم دچار مشکلات جدی شده و هم تولید ایجاد نمی‌شود وی با بیان این که یکی از برنامه‌های ما هدایت و نظارت بر این بخش و اصلاح نظام بانکی است گفت: وقتی رویکرد‌ها بر مبنای بی‌توجهی به قشر عام جامعه باشد شاهد این شرایط خواهیم بود که می‌گویند ۳ میلیون مسکن اضافی در کشور وجود دارد، اما سؤال کنید که این ۳ میلیون در اختیار چه کسانی است پاسخ این است که این‌ها همان ۴ درصدی‌های هستند که اموال خود را از طریق قاچاق، واردات غیرضرور و دلالی به دست آورده‌اند از این رو ما معتقدیم توزیع مسکن در کشور عادلانه نیست و برنامه ما این است که به سرعت مسکن‌های مهر باقی مانده را به اتمام برسانیم تا اقشار کم درآمد بتوانند از رنج و مشتقی که در آن گرفتار شده‌اند رهایی یابند.

وی با بیان این که کار اصولی در دولت مردم این است که بافت‌های فرسوده در شهرهای بزرگ، کوچک و متوسط را احیا کنند گفت: همه زیرساخت‌ها در بافت فرسوده آماده است و نیاز به سرمایه گذاری سنگین وجود ندارد اگر شهرکی در خارج از شهر ساخته شود هر متری ۲ و نیم میلیون تومان هزینه زیرساخت‌ها است، اما برای احیای بافت فرسوده می‌توان قیمت تمام شده را ارزان کرد و این مسکن را در اختیار خانواده‌های محروم قرار داد.

وی تأکید کرد: معتقدیم بودجه جاری دولت باید کاهش پیدا کند و به بخش عمرانی هدایت شود و با اشتغالی که در این بخش ایجاد می‌شود می‌توان از رکود بخش مسکن خارج شد و ۵۰۰ هزار شغل با فعال کردن بخش مسکن به وجود آورد.

قالیباف با بیان این که مهم‌ترین مشکل نظام بانکی مدیریت بر بانک‌ها است گفت: اخیراً میان هیئت مدیره و هیئت عامل در بخشنامه بانک مرکزی تغییراتی ایجاد شده است، اما امروز ریشه بسیاری از مفاسد اقتصادی آن جا است که افراد صاحب نفوذی که به بالاترین مراجع کشوری وابسته هستند پیدا می‌شود و کار به جایی می‌رسد که از برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف می‌خواهند که مدیرعامل و هیئت مدیره بانک‌ها را انتخاب کنند.

حجت الاسلام رئیسی
 
می‌گوییم «اشتغال» می‌گویند «دیوار»

حجت الاسلام والمسلمین  سید ابراهیم رئیسی شب گذشته با حضور در برنامه «پاسخ به پرسش جوانان» که از شبکه سه سیما پخش شد، درباره آسیب‌های اجتماعی، علت‌ها را اساسی و مقدم برشمرد و بابیان اینکه تاکنون بیشتر برخورد‌ها با معلول‌ها صورت گرفته است، اظهار داشت: اگر نهاد خانواده موردتوجه قرار گیرد می‌توان در این زمینه و نسبت به بزه‌های اجتماعی آسیب‌زدایی کرد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بابیان اینکه مسائل اقتصادی در این زمینه نقش بسیار مهمی دارد، اظهار داشت: جوانی که در روستا زمینه اشتغال خود را از دست بدهد، وارد حاشیه شهر می‌شود و این ممکن است زمینه‌های بزهکاری را فراهم کند.

وی مسئله بیکاری را از معضلات اساسی کشور برشمرد و ادامه داد: دادِ ما، دادِ جوانان و دادِ جوانان بیکاران تحصیل‌کرده همین است و امروز بیکاری و بی‌شغلی جامعه را تهدید می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به چهره‌های ماندگار در حوزه‌های علمی و فناوری کشور، تأکید کرد: مسئله فرهنگی در بروز بزهکاری نقش دارد و زمانی که ما کف خیابان و حاشیه شهر‌ها را نگاه می‌کنیم، می‌بینیم برخلاف تلاش دستگاه‌ها وجود آمار و ارقام اعتیاد مسئله اساسی است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر، رئیس‌جمهور است، اما وی تن‌ها در دو جلسه در این ستاد حضورداشته، وقتی‌که پیگیری‌های من از نهاد ریاست جمهوری جواب نداد، به دفتر رهبر انقلاب رجوع کردم که چرا این جلسات باوجود چنین معضلاتی برگزار نمی‌شود.

وی بابیان اینکه ما از آقای رئیس‌جمهور سؤال می‌کنیم که در ۴ سال گذشته چند بار در این جلسات حضورداشته‌اید، گفت: باید به مراکز بازپروری معتادان رسیدگی و آن‌ها بازسازی شوند، اما این کار با کندی صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی درباره برنامه خود برای اشتغال پایدار جوانان تصریح کرد: آمار مراکز رسمی نشان‌دهنده ۱۲ درصد بیکاری است که محاسبه آن هفته‌ای یک ساعت کار است، درحالی‌که برداشت جامعه ما از شاغل این نیست و چنین شغلی ناقص است، لذا عدد بیکاری را باید ۵ میلیون محاسبه کرد که حداقل یک‌میلیون آن تحصیل‌کردگان بیکار هستند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: وقتی‌که به مراکز قضایی و دادگاه‌های خانواده مراجعه می‌کنید، می‌بینید که یکی از دلایل طلاق، بیکاری است، درحالی‌که با توجه به دستوار صریح قانون و امکانات کشور، ۱۲ درصد بیکاری باید به ۸ درصد برسد و یکی از لازمه‌های این کار ایجاد شغل میلیونی در سال است.

وی تصریح کرد: آقایان دولت می‌گویند منابع از کجا می‌آورید، درحالی‌که ما ظرفیت‌های بسیاری در کشور داریم، اقتصاد دریایی ما ۲ درصد است، درحالی‌که برخی کشورهای اروپایی تا ۵۰ درصد از این طریق تولید ناخالص ملی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی فضای مجازی را یک ظرفیت شغلی عنوان کرد و یادآور شد: امروز هند برابر پول نفت ما از طریق برنامه‌ریزی، شغل و درآمد ایجاد کرده است و حوزه‌های پیشران اقتصادی ازجمله مسکن و کشاورزی در این حوزه مؤثر است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه نقدینگی در دولت یازدهم تا سه برابر افزایش داشته است، گفت: اگر بخشی از این نقدینگی در تولید به کار گرفته می‌شد، نه کارگاه‌های ما تعطیل می‌شد و نه شاهد این بیکاری بودیم، اگر این پول صرف یارانه یا حقوق کارمندان می‌شد اشکالی نداشت، اما این مبلغ به چند فرد بدحساب داده شده است.

وی افزود: برخورداری جوانان از شغل مناسب وظیفه دولت است، برنامه ما در دولت کار و کرامت، کار کردن شبانه‌روزی است، نه تجارت و حضور در بخش خصوصی و عضویت در ۱۰ شرکت، ما به دنبال کار با کرامت و حفظ شأن جوانان هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه با بیان اینکه وقتی ما این حرف‌ها را می‌زنیم به ما تهمت زده و به جای پاسخ دادن، اهانت می‌کنند، گفت: اگر رشد اقتصادی کشور ۷ درصد است، ۶ درصد آن مربوط به نفت است، آقایان به جای افترا به بنده و رقیب‌هراسی بگویند که چکار کرده‌اند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مسئله مسکن را از مسائل ضروری برشمرد و با بیان اینکه یکی از راه‌های تشویق جوانان به ازدواج حل مسئله مسکن است، گفت: باید خوابگاه‌های متأهلی را افزایش داد و از سوی دیگر تسهیلات ازدواج را نیز بیشتر کرد و درحالی‌که ۵۰۰ هزار نفر در نوبت دریافت وام ازدواج هستند، به برخی افراد تسهیلات میلیاردی داده شده که اگر بازگردد مشکل این بخش حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۱ میلیون جوان آماده ازدواج در کشور وجود دارد که باید برای ازدواج تشویق شوند و این با بخشنامه صورت نمی‌گیرد، اظهار داشت: برخی از جوانان استفاده تزئینی می‌کنند، درحالی‌که امام (ره) و رهبر انقلاب جوانان را باور داشتند، اما ببینید چند درصد از دولت ما را جوانان تشکیل می‌دهند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه ما در نظر داریم در هر سال یک میلیون مسکن ایجاد کنیم، گفت: این امر باید از سوی دولت چه در بخش مسکن روستایی و چه اصلاح بافت‌های فرسوده و چه بخش مسکن جوانان محقق شود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به بخش خصوصی به اصلاح قانون مالیات در این بخش و حمایت از مسکن‌سازان پرداخت و خاطرنشان کرد: دولت باید برای مسکن تسهیلاتی را در نظر بگیرد.

وی در ادامه این گفت‌وگو با اشاره به افزایش قیمت‌ها و کوچک شدن سفره مردم، بیان داشت: لازم است که آقایان سری به بازار بزنند تا متوجه قیمت‌ها شوند؛ چراکه قیمت اقلام سفره مردم افزایش داشته و دو برابر شده است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی اظهار داشت: وقتی ما موضوع معیشت و مشکلات مردم را مطرح می‌کنیم، به ما تهمت می‌زنند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره تقسیم‌بندی‌های سیاسی و استفاده از ظرفیت‌ها در دولت خود توضیح داد: یکی از مشکلات کشور ما بحث جناح‌بندی‌های سیاسی است و من خود را در هیچ یک از آن‌ها تعریف نکرده‌ام، در دولت ما همه جناح‌ها حضور خواهند داشت؛ چراکه برای اصلاح‌طلب خط امامی و اصولگرای خط امامی ارزش قائلم.

وی تأکید کرد: آنچه خط قرمز ماست، هم انحراف و هم فتنه است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به آخرین مناظره نامزد‌ها در صداوسیما گفت: در مناظره‌ها بداخلاقی‌ها صورت گرفت که اصلاً ربطی به موضوعات نداشت و دولت باید عملکرد و برنامه خود را ارائه می‌داد، اما نکاتی خارج از این چارچوب مطرح شد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: می‌گویند مردم را با اتوبوس به اجتماعی می‌آوریم، چرا به درک و فهم و انگیزه مردم اهانت می‌کنید، نباید دیر متوجه این صدای اعتراض مردم شوید؛ چراکه این امر عواقب بدی خواهد داشت.

وی یادآور شد: ما در قضایای فتنه اجتماعات زیادی داشتیم و شبکه‌های معاند گفتند مردم به خاطر آب‌میوه و ساندویچ آمده‌اند، درحالی‌که در ۹ دی مشخص شد که مردم حرف دارند، امروز نیز باید به اعتراض کارگران، بیکاران و مردم توجه کنید.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تصریح کرد: اجتماعات امروز مردم، اعتراض به عملکرد ریاست دولت است و اگر برای شنیدن آن‌ها گوش شنوایی نباشد، مثل سوابقی که در تاریخ هست، خواهد شد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: بنده پس از مناظره ساعت ۱۲ شب به ورامین رفتم و در آنجا جمعیت متراکم جوانان حضور داشت، شما کدام جلسه را سراغ دارید که در این ساعت پا بگیرد.

وی یادآور شد: وقتی‌که بنده از تاریخ ۲۰ فروردین تصمیم به حضور در انتخابات گرفتم سعی کردم در مجموعه آستان قدس رضوی حضور پیدا نکنم تا آن مکان مقدس آلوده به دعواهای سیاسی نشود، لذا با چنین تقییدی آمدم تا هیچ شائبه‌ای نباشد و در شب میلاد امیرالمؤمنین (ع)، چون هنوز تبلیغات انتخابات شروع نشده بود، یک‌کلام نیز حرف انتخاباتی نزدم.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بابیان اینکه گروه‌بندی‌های موجود برای کشور مشکل‌گشا نیست، افزود: درحالی‌که ما می‌گوییم «اشتغال»، آن‌ها می‌گویند «دیوار»، درحالی‌که سخن ما مسئله مردم، مشکل بیکاران و زنان بی‌سرپرست است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پاسخ به این پرسش که آیا برنامه فوری برای تسهیل پرداخت وام مکفی به جوانان دارید، اظهار داشت: وام ازدواج اکنون ۱۰ میلیون تومان است و با پیگیری مجلس و مخالفت دولت به این مقدار رسید. اما ما معتقدیم که این مقدار باید افزایش یابد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دلایل خود برای افزایش وام ازدواج گفت: افراد برای ازدواج دو بخش را باید مدنظر داشته باشند؛ چراکه یک بخش مربوط به زندگی و بخش دیگر مربوط به اجاره‌خانه است و این مسئله هم در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود.

وی تأکید کرد: ما باید راهکاری فراهم کنیم تا جوانان ما در ابتدای کار بتوانند سرپناهی داشته باشند و پس از آن مسکن قطعی و ثابت با کمک خودشان فراهم شود و اینکار امکان‌پذیر است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه خوابگاه دانشجویی متأهلان را باید توسعه داد، گفت: ما اگر مردم را به حساب بیاوریم و از آنان کمک بخواهیم و به عبارتی گره مشکلات مردم را به دست خودم مردم نه با نگاه به بیگانه، در نظر بگیریم، تمام این مشکلات فعلی قابل‌حل خواهد بود.

به باور وی می‌گوید که مشکل ما در کشور به دلیل وجود نگاه به سرمایه‌گذاری بیگانگان گره‌گشایی و لبخند آنان داشتیم، اما ما با همه دنیا تعامل داریم، ولی حل مشکلات کشور را در دست توانای مردم و جوانان می‌دانیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برنامه فوری دولت خود برای وام جوانان اشاره و تصریح کرد: بنای دولت ما پرداخت وام ۵۰۰ هزار نفری که در نوبت وام ازدواج هستند، است تا جوانان ما دیگر گرفتار دریافت وام ازدواج ۱۰ میلیون تومانی خود نباشند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ضمن تشکر از نمایندگان مجلس که وام ازدواج را به ۱۰ میلیون افزایش دادند، گفت: ما باید این مبلغ را واقعی کنیم و افزایش یابد تا در مشکل واقعی اجاره مسکن هم مساعدت کنیم.

وی گام سوم در برنامه خود برای مسکن جوانان را مسکن دائمی برای زوج‌های جوان دانست، اما تأکید کرد که ممکن است گام سوم کمی زمانبر باشد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه برنامه‌ای برای سریع‌تر در جریان قرار گرفتن مشکلات جوانان و مردم دارد، گفت: مسئله ارتباط با جوانان امر بسیار مهمی است و بنده برای ارتباطات مردمی اهمیت زیادی قائل هستم.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ادامه داد: بنده در طول ۳۷ الی ۳۸ سالی که سابقه مدیریتی داشتم، همواره سعی بر ارتباط قوی با مردم داشتم، به‌عبارتی تلاش داشتم که هفته‌ای یک‌روز درب اتاقم باز باشد و هر کسی که می‌خواهد برای ملاقات وارد شود و البته سعی کرده‌ام حتی‌الامکان نماز مغرب را در مساجد اقامه کنم و در حاشیه آن به گفت‌وگو با مردم و جوانان بپردازم.

وی با بیان اینکه من همواره برای پاسخگویی در بیشتر مراکز علمی کشور حضور داشته‌ام، گفت: در زمانی که مسئولیت بازرسی برعهده داشتم، اغلب در مراکز علمی حضور می‌یافتم و کمتر دانشگاهی در کشور وجود دارد که بنده آنجا حضور نیافته و در معرض سوالات دانشجویان قرار نگرفته باشم.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه بنده همواره خود را در معرض سوالات دیگران قرار داده و از پاسخگویی فرار نکرده‌ام، اظهار داشت: بنده همواره مشوق نقادان بوده‌ام و آن‌ها را تهدید نکرده‌ام، به‌عبارتی نگفته‌ام که من نقدپذیرم و از سوی دیگر به هر کس که نقد می‌کند اتهام بزنم یا الفاظی را به کار ببرم که آن الفاظ در شأن آنان نباشد، بلکه نقد را یک نعمت و یک غنیمت برای خود برشمرده‌ام.

به اعتقاد رئیسی نامزدهای ریاست جمهوری و افرادی که خود را در معرض رأی مردم قرار می‌دهند، بعد از موفقیت باید بخشی از وقت خود را برای نشست با جوانان اختصاص دهد و این نشست نباید به صورت تزئینی باشد.

وی در همین زمینه افزود: ۱۶ آذر که فرا می‌رسد همه به سمت دانشگاه‌ها سرازیر می‌شوند. این همان نگاه تزئینی به جوانان است، بلکه بنده معتقدم باید با جوانان یک ارتباط واقعی ایجاد کرد، حرف آن‌ها را شنید و دنبال کرد و آن‌ها نیز در جریان این دنبال کردن قرار بگیرند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه نگاه بنده به جوانان تزئینی و شعاری و استفاده انتخاباتی به‌هیچ‌وجه نیست، خاطرنشان کرد: جوانان ما خاطره خوشی از وعده‌هایی که در حد حرف مانده، ندارند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه زن و دختر در جامعه ما دارای یک منزلت خدادادی هستند، گفت: هنر دولت باید در این زمینه این باشد که منزلت زنان و دختران ما را حفظ کند و شغل در شأن، تفریح و نشاط در شأن داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه باید بیمه‌های زنان روستایی و عشایری قطعی شود، تصریح کرد: باید این قشر تحت‌الحمایه دولت زندگی خود را اداره کنند و بانوانی که دارای مدرک تحصیلی نیز هستند می‌توانند در جامعه اثرگذاری کنند.

«بنده نسبت به همسرم و دخترانم این نگاه را عمل کرده‌ام، هم نسبت به تحصیل نقش‌آفرینی در اجتماع این را اجرایی کرده‌ام و بنده اگر به خانواده‌ها می‌گویم خیلی در مسئله ازدواج سخت‌گیری نکنید، خودم به آن جامه عمل پوشانده‌ام؛ چراکه وقتی برای خواستگاری دخترم آمدند به ایشان گفتم که خواستگار برای شما آمده و اگر می‌پسندی بفرما که مهریه چقدر است و دخترم پاسخ داد که من می‌خواهم مهریه‌ام همچون مهریه مادرم باشد، البته مهریه بین من و همسرم، مهر‌السنه است و هیچ چیز اضافه‌ای کنارش ندارد، یعنی کمتر از یک سکه بهار آزادی، البته من به دخترم گفتم که شما مجبور نیستید میزان مهریه‌ات همچون مهریه من و مادرت باشد، بلکه می‌توانی انتخاب کنی»

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: وقتی من از دولت کار و کرامت سخن می‌گویم بدین معناست که باید کرامت زنان، جوانان و مردم جامعه ما حفظ شود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه برنامه‌ای برای بحران زیست‌محیطی و ریزگرد‌ها دارید، گفت: امروز ۱۱ استان کشور ما گرفتار مسائل زیست‌محیطی، ریزگرد‌ها و یا آلاینده‌هایی هست که زندگی ۱۴ میلیون هموطن ما را به مخاطره انداخته است.

وی با اشاره به قانون اساسی مبنی بر اینکه هر توسعه اقتصادی بر حفظ محیط زیست است، گفت: اگر بنا است کارخانه‌ای زده شود، ابتدا باید بررسی شود که محیط زیست مردم حفظ می‌شود یا خیر.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه دولت باید بررسی می‌کرد که آیا ریزگرد‌ها قابل پیش‌بینی و پیشگیری بوده است یا خیر، اظهار داشت: پس از مسئله ریزگردها، یکباره هواپیما‌ها به سمت استان خوزستان به راه می‌افتند و برای حل اعلام آمادگی می‌کنند، اما سه روزه همه چیز تمام می‌شود و یکباره به جای نخست برمی‌گردد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه نمی‌توان با جامعه و مردم اینگونه برخورد کرد، گفت: ما در خوزستان مسئله ریزگرد‌ها را که یک تهدید است می‌توانیم به فرصت تبدیل کنیم. به عبارتی بحث کشاورزی، باغات، کار و اشتغال در رابطه با محیط زیست می‌تواند بسیاری از تهدیدات زیست‌محیطی را به فرصت تبدیل کند، اما این نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی بر این باور است که دولت باید نخست محیط زیست را رعایت کند بعد به فکر توسعه صنایع دیگر باشد و این کار باید توسط دولت مردان نه به صورت اقدامات مقطعی، بلکه به صورت یک امر مستمر صورت بگیرد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش که به نظر شما علت ریزگرد‌ها در خوزستان چیست، خاطرنشان کرد: می‌گویند علت ریزگرد‌ها در خوزستان، کشورهای هم‌جوار است، بنابراین برویم با کشورهای همسایه صحبت، رایزنی و اقدام کنیم، به‌عبارتی یک کار انقلابی انجام دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تأکید کرد: تمام حرف ما با دولت محترم (دولت یازدهم) این است که آقایان کشور یک حرکت انقلابی و جهادی می‌خواهد و شما نشان دادید که در این ۴ سال اهل کار انقلابی و جهادی نیستید.

به باور وی با همین جوانانی که امروز در کشور به برخی از مسائل معترض هستند، می‌توان یک کار متفاوت نه در شعار بلکه در عمل صورت داد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من معتقد به کار تزئینی و مقطعی نیستم، گفت: من به حل مسائل زیست‌محیطی به عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر باور دارم و این از ضرورت‌هایی است که در دستورکار دولت کار و کرامت قرار خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پاسخ به این پرسش که دولت شما چگونه می‌خواهد مانع از شکل‌گیری فساد سازمان‌یافته باشد، گفت: مسئله فساد همه را رنج می‌دهد و این فساد یک بستر و زمینه در دولت دارد.

وی تأکید کرد: نباید فساد سازمان‌یافته را در مجلس و دستگاه قضایی جستجو کرد، بلکه این فساد در وهله اول در دولت وجود دارد، یعنی ساختارهای فسادزا در این نهاد متمرکز شده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید باید گردنه صدور مجوز از بخش دولتی به بخش خصوصی را پایید؛ چراکه این مجوز نیاز به امضای طلایی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه دزد دزد گفتن مشکلی را حل نمی‌کند، خاطرنشان کرد: فساد فراجناحی شده و باید سریعاً این قضیه حل شود و نمی‌توان گفت: دولت قبل آن‌گونه بود و این دولت این‌گونه بوده است.

وی فساد اقتصادی را در پوسته‌های مختلفی می‌داند که گاه ممکن است قاچاق کالا، گاه مجوزهای غیرقانونی و گاه در ضمن تسهیلات بانکی غیرمجاز باشد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه رئیس جمهور باید اولین فرد حساس در مقابل فساد باشد، گفت: اگر کسی بگوید که در اطراف شما آلوده است، می‌گویید فعلاً کنار بایست و ما را آلوده نکن، بنابراین اگر فساد در یک دستگاه باشد سیستم را آلوده می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی بر این باور است که برای مبارزه با فساد هیچ راهی جز شفاف‌سازی نداریم و اقتصاد باید به پشت ویترین بیاید.

وی تأکید کرد: این سامانه اجتماعی می‌تواند جلوی فرار مالیاتی و زیرآبی رفتن و جلوگیری از ایجاد فساد مفید باشد، اما چرا این سامانه فعال نمی‌شود. آقایان می‌گویند ما این سامانه را در گوشه‌ای فعال کرده‌ایم، اما این فعال‌سازی جامع نیست بلکه باید همه درآمد‌ها در ذیل آن تعریف شود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه برخی از اقدامات و قانون‌ها با پوشش شرکت‌ها نقض می‌شود، اظهار داشت: بعضاً شرکت‌ها تبدیل به حیاط خلوت دولت شده است، درحالی‌که دولت به معنای این است که هر جایی عنوان دولتی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه چه کسی اجازه داده بعضی از شرکت‌ها خصولتی شوند، گفت: دولت باید تکلیف را مشخص کند یعنی بگوید این شرکت دولتی است یا خصوصی، بنابراین دیگر خصولتی نمی‌تواند باشد. اگر خصوصی است باید قوانین خصوصی بر آن حاکم شود و اگر دولتی، قوانین مربوط به دولت.

وی تأکید کرد: کشور ما نباید پس از ۳۸ سال از انقلاب دچار مشکلاتی همچون درگیر فساد اقتصادی آبروبر باشد؛ چراکه مردم امروز از این مسائل در رنج هستند؛ چراکه ما معتقدیم قوانین قابل پیگیری و اجرا است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسشی درمورد مناطق مرزی و غربی و عدم توجه به توسعه این مناطق گفت: دولت باید در مرز‌ها برای اشتغال برنامه‌ریزی انجام دهد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تأکید بر اینکه مشکل ما امروز ۱۱۰ کانتینر و ۱۸ میلیارد دلار قاچاق کالا است، گفت: باید برای جوانان مناطق غربی و مرزی ایجاد اشتغال شود تا آنان را به سمت مراکز کشور ترغیب نکند.

وی با تأکید بر اینکه باید کشاورزی نوین را در مناطق غرب کشور فعال کنیم، گفت: ما می‌توانیم صنایع را در این مناطق فعال و مشکل اشتغال را با کار حل کنیم. به عبارتی بازارچه‌های مرزی نیز می‌تواند پتانسیل خوبی برای اشتغال در این مناطق باشد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین خطاب به جوانان گفت: جوانان ما می‌توانند زندگی بانشاط، هدفمند، توأم با کار و در شأن و کرامت برایشان رقم بخورد، بنابراین اختیار دست خود شماست.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: به نظر ما در دولت فعلی مشکلات جدی معیشتی و اقتصادی برای جوانان وجود دارد و این نیاز به تصمیم‌گیری جوانان دارد، در این عرصه بازنشستگان، زنان خانه‌دار و دختران جویای کار نیز دارای مشکل هستند.

وی با تأکید بر اینکه ما جوانان را باور کنیم گفت: هرجا به جوانان میدان داده شده آن‌ها توانسته‌اند کارهای ماندگاری صورت دهند، بنابراین ما اعتقاد داریم حضور و نقش جوانان می‌تواند در جهت بالندگی کشور بسیار موثر باشد و دولت کار و کرامت هم مبتنی بر همین نیروی جوانی کار را دنبال می‌کند.

حجت الاسلام روحانی

دولت‌های گذشته دست در جیب بانک مرکزی داشتند

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی شب گذشته در گفتگو با شبکه خبر در پاسخ به این سؤال که برنامه عملی دولت شما برای تحقق اقتصاد مقاومتی چیست اظهار داشت: منظور از اقتصاد مقاومتی به منزله تحمل فشار در اقتصاد و عدم بروز بحران است به عنوان مثال در سال ۹۴ قیمت نفت افت کرد و طبیعتاً بما باید دچار مشکل می‌شدیم، اما با اقداماتی که انجام شد شاهد ثبات در اقتصاد کشور و حتی رشد اقتصادی بودیم که این نشان می‌دهد مقاومت اقتصاد ما در برابر فشارهای خارجی چگونه بوده است.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های خود برای رونق تولید در کشور خاطر نشان کرد: موانعی در این زمینه وجود دارد که باید رفع شود و بسیاری از موانع را کم کرده و مقررات را آسان کرده‌ایم همچنین تسهیلات بانکی را افزایش داده‌ایم، اما شرایط اشتغال زایی در کشور ما با سایر کشور‌ها متفاوت است چرا که رشد تولید متعلق به بنگاه‌های بزرگ است و اشتغال زایی مربوط به بنگاه‌های متوسط است در حالی که برای ایجاد اشتغال باید بنگاه‌های کوچک را گسترش دهیم مسئله این جا است که بنگاه‌های کوچک با بنگاه‌های بزرگ در ارتباط نیستند هر چند که ما سرمایه گذاری خوبی روی بنگاه‌های کوچک کرده و به آن‌ها رونق بخشیده‌ایم.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی در خصوص وضعیت حقوق بازنشستگان نیز تصریح کرد: متأسفانه در گذشته حقوق بازنشستگان متناسب با نرخ تورم افزایش پیدا نکرده بود که در دولت یازدهم حقوق شاغلین و بازنشستگان را بیش از نرخ تورم افزایش داده‌ایم به گونه‌ای که حداقل دریافتی بازنشستگان یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است و ما دیگر حقوق زیر میلیون تومان نداریم البته می‌دانیم که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد، اما در دولت دوازدهم حقوق بازنشستگان را تا جایی افزایش خواهیم داد که کفاف زندگی آن‌ها را بدهد.

وی افزود: خدمات بیمه‌ای درمانی به روستاییان و حاشیه نشین‌ها در این دولت افزایش یافته و به ۸ تا ده میلیون نفر سبد غذایی تعلق یافته است.

رئیس دولت یازدهم در خصوص مهار تورم خاطر نشان کرد: باید در بازار رقابت آزاد ایجاد کرد تا کیفیت کالا افزایش و قیمت آن کاهش یابد همچنین باید انضباط پولی و مالی ایجاد کرد چرا که متأسفانه در گذشته دست دولت در جیب بانک مرکزی بوده و به دلیل تغییر پایه پولی و به وجود آمدن عدم انضباط مالی تورم افزایش یافته بود، اما خوشبختانه در حال حاضر تورم را کنترل و کاهش داده‌ایم.

وی با بیان این که رشد تورم در این دولت کاهش یافته است در خصوص توزیع نقدی یارانه در دولت آینده گفت: از مردم تشکر می‌کنیم که در سال ۹۳ از آن‌ها خواستیم اگر نیاز ندارند برای دریافت یارانه ثبت نام نکنند که خوشبختانه برخی از مردم این همکاری را با دولت داشتند نکته‌ای که در این جا می‌خواهم بگویم این است که متأسفانه در برخی از استان‌ها شایعه‌ای از سوی ستادهای انتخاباتی برخی از نامزد‌ها پخش شده مبنی بر این که دولت روانی می‌خواهد یارانه را قطع کند در صورتی که این موضع صحت ندارد و در دولت دوازدهم توزیع یارانه همچنان ادامه خواهد یافت، اما موضوع این است که یارانه به تنهایی کافی نیست و نیازمند گسترش تأمین اجتماعی برای مردم هستیم که در دولت یازدهم به این موضوع توجه شد و مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی به سه برابر افزایش یافت.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی تأکید کرد: یارانه به تنهایی کمک کننده به زندگی مردم نیست و باید حمایت‌های دیگری از نیازمندان شود و ما این راه را ادامه خواهیم داد و قول می‌دهیم تا پایان دولت دوازدهم فقر مطلق در کشور از بین برود و مردم برای نیازمندی خود و تأمین کالاهای اساسی تحت فشار نباشند همچنین ما در این دولت به سهام عدالت سامان داده‌ایم و هر نفر که ۲ میلیون تومان سهام داشته باشد از پایان امسال سودش را دریافت کرده و می‌تواند آن را واگذار کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر این که نباید به یارانه متکی بود یادآور شد یارانه مربوط به حامل‌های انرژی است که هر چه نرخ یارانه بالا ببریم قیمت حامل‌های انرژی افزایش خواهد یافت.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی در پاسخ به سؤالی در خصوص نگاه خود به فضای مجازی تصریح کرد: متأسفانه ما در کشور سابقه تاریخی فناوری هراسی داریم چرا که با رادیو، تلویزیون، ویدیو و ماهواره مبارزه شده است و در حال حاضر نیز عده‌ای با فضای مجازی مقابله می‌کنند در حالی که باید به جوانان آموزش دهیم چگونه به صورت مطلوب از این فضا استفاده کنند نمی‌شود برای جلوگیری از ورود پشه همه در و پنجره‌ها را ببندیم بلکه باید در چهارچوب در یا پنجره تور نصب کنیم همچنین نمی‌شود برای پرهیز از تصادف به هیچ عنوان رانندگی نکرد بلکه باید آموختن از فضای مجازی و خطرات آن را به جوانان بیاموزیم.

وی با بیان این که هر چیزی ممکن است خطراتی داشته باشد افزود: باید شبکه ملی اطلاعات را ایجاد کنیم که روی این شبکه ملی می‌توان برنامه‌های مختلف نصب کرد در صدا و سیما برای تولید یک فیلم هزینه بسیاری می‌شود، اما در حال حاضر یک فضای مجازی را با ۵۰ نفر می‌توانند بگردانند.

رئیس دولت یازدهم تأکید کرد: فضای مجازی باید امن باشد نه امنیتی و در آن از اخلاق حراست شود کما این که در فضای حقیقی نیز با مشکلاتی روبرو هستیم که ممکن است که بعضی از مشکلات در فضای مجازی نیز وجود داشته باشد.

وی بر لزوم مبارزه با قانون گریزی در فضای حقیقی و مجازی تأکید کرد و گفت: رعایت قانون به نفع همه در جامعه خواهد بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اعتقاد خود به آزادی رسانه‌ها و انتقاد منتقدان گفت: انتقاد نه تن‌ها خوب که لازم است البته باید سازنده باشد و تبدیل به تخریب و اتهام نشود که امیدواریم انتخابات پیش رو آزمون خوبی برای پرسشگری و نقد باشد و در فضایی امن مردم ایران در روز ۲۹ اردیبهشت ماه بار دیگر برای تعیین سرنوشت خود پای صندوق‌های رأی بیایند 

حجت الاسلام والمسلمین روحانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت مبارزه با فساد تأکید کرد: ما معتقدیم مفاسد از عدم شفافیت شروع می‌شود همه دستگاه باید شفاف باشند متأسفانه برخی از مفاسد به دلیل آن شکل می‌گیرد که تصمیم گیرندگان ذی‌نفع هستند.

وی تأکید کرد: اگر فضای مجازی فعال باشد می‌توان جلوی فساد را گرفت.

رئیس دولت یازدهم همچنین با اشاره به کاهش آمار قاچاق کالا در دولت یازدهم خاطر نشان کرد: با مجهز شدن گمرک به فناوری و دستگاه‌های پیشرفته توانستیم آمار قاچاق را پایین بیاوریم در حالی که از زمان تحریم‌ها قاچاق در کشور رشد پیدا کرد و دولت وقت گفت: می‌خواهیم تحریم‌ها را دور بزنیم، اما متأسفانه این کار را با قاچاق کالا انجام داد.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی همچنین در خصوص برنامه دولت آینده برای ایجاد اشتغال خاطر نشان کرد: برای ایجاد اشتغال در جامعه باید فضا را آرام کنیم تا سرمایه گذاری شکل گیرد که در این زمینه طرح کارورزی را از بهمن ماه سال گذشته در شورای عالی اشتغال تصویب کرده و به اجرا درخواهیم آورد همچنین تأکید ما در آموزش و پرورش در مهارت آموزی به دانش آموزان خواهد بود تا آن‌ها بتوانند در پایان دوره تحصیل وارد بازار کار شوند.

رئیس دولت یازدهم با بیان این که زنان در این دولت توانستند وارد بازار کار شوند گفت: در دولت یازدهم ۷۵۰ هزار زن مشغول به کار شده و به آمار اشتغال زایی در کشور افزودند که نشان از استعداد آن‌ها دارد.

حجت الاسلام والمسلمین روحانی تأکید کرد: باید زمینه‌های گردشگری را در کشور به گونه‌ای فراهم کنیم که سالانه یک میلیون نفر به جمعیت گردشگران ما اضافه شود 

رئیس دولت یازدهم همچنین با اشاره به طرح تحول سلامت و خدمات بهداشت و درمان خاطر نشان کرد: برخی از عمل‌های جراحی که در گذشته با هزینه ۱۸ میلیونی انجام می‌شد اکنون برای بسیاری از روستاییان و شهروندان که تحت پوشش بیمه قرار گرفته در قالب طرح تحول سلامت با هزینه کمتر از ۱ میلیون تومان انجام می‌شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *