نحوه رسیدگی به تخلفات انضباطی نیروهای مسلح نیاز به وحدت رویه دارد

10:57 - 24 اسفند 1395
کد خبر: ۲۹۰۱۷۳
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
نمایندگان موافق لایحه چگونگی تشکیل و نحوه رسیدگی هیات های انضباطی نیروهای مسلح نظرات خود را درخصوص اهمیت تصویب این قانون بیان کردند.
رژه سپاه
به گزارش گروه سیاسی ، نمایندگان موافق با لایحه چگونگی تشکیل و نحوه رسیدگی هیات های انضباطی نیروهای مسلح در نشست علنی امروز (سه شنبه 24 اسفند) مجلس شورای اسلامی در جریان قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درخصوص آن اظهارنظر کردند.

محمدرضا پورابراهیمی به عنوان اولین موافق درخصوص ویژگی های این لایحه گفت: در حال حاضر پراکندگی و تفاوت های زیادی در شیوه رسیدگی به پرونده های حوزه نیروهای مسلح وجود دارد که به شیوه های مختلفی درخصوص آنها تصمیم گیری می شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه این لایحه رسیدگی به تخلفات را به یک رویکرد واحد تبدیل می کند، عنوان کرد: مقام معظم رهبری تاکید بر اصلاحاتی درخصوص این قضیه داشتند که ضروری بود از طریق مجلس دنبال شود، از این رو دولت لایحه ای درخصوص نحوه رسیدگی به تخلفات نیروهای مسلح به مجلس داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس دهم در پایان با اشاره به اتفاقات ناگواری که به دلیل عدم نظارت بر بخش های اقتصادی نیروهای مسلح شاهد آن هستیم، خاطرنشان کرد: یکی از چالش ها فعالیت مجموعه ها بدون نظارت است که این لایحه باعث می شود هر کس در هر مقامی تخلف کرد، زیردست او نیز بتواند نسبت به ارائه گزارش اقدام کند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه به عنوان موافق دوم لایحه مذکور با بیان اینکه تاکنون چنین لایحه جامع و کاملی برای همه نیروهای مسلح نداشته ایم، گفت: پراکندگی، تعارض و تبعیض هایی هنگام رسیدگی هیات های انضباطی نیروهای مسلح وجود داشت که علت آن تصویب قوانین مختلف در سال های متفاوتی بوده است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه درخصوص شبهاتی برای سازمان ها و شرکت های تابعه نیروهای مسلح مطرح شده بود، عنوان کرد: منظور آن دسته از شرکت ها و سازمان هایی است که نیروی نظامی تربیت می کنند و صرفاً لباس نظامی ندارند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این اگر دو نیروی مسلح در دو ارگان نظامی یک تخلف مشابه را مرتکب می شدند به دو شیوه متفاوت با آنها برخورد می شد لذا این لایحه باعث ایجاد عدالت در رسیدگی به تخلفات احتمالی و قاعده ای منسجم می شود.

محمدحسین فرهنگی نیز به عنوان موافق آخر این لایحه گفت: در حال حاضر قوانین و مقررات پراکنده ای در زمینه رسیدگی به مسائل هیات های انضباطی نیروهای مسلح داریم که آنها را دچار تشتت کرده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در ادامه این قانون را علاج عدم انسجام موارد انضباطی نیروهای مسلح دانست و تصریح کرد: وزارت اطلاعات سازوکار درونی دارد و نمی تواند به تخلفات انتظامی رسیدگی کند، ضمن اینکه منظور از شرکت های تابعه نیروهای مسلح شرکت های تولیدکننده سلاح هستند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: درخصوص بسیجیان ویژه نیز باید گفت این افراد با بسیجیان عادی و فعال متفاوتند و سلاح به دست می گیرند و مانند سایر کارکنان نیروهای مسلح ماموریت نظامی انجام می دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *