ما از صفر شروع کرده و به موشک های 2000 کیلومتری نقطه زن رسیدم/ عدم وجود روحیه جهادی عامل ضعف صنایع خودرویی
وی بیان داشت: ضرورت انتقال خاطرات و مباحث مهم و خاص تاریخ به نسل های آینده در هر کشوری یک ضرورت است. فی نفسه جنگ اتفاق خوش آیندی نیست. آن هایی که جنگ را آغاز می کنند، قدرت طلب هستند و در نهایت به دنبال تحمیل نظرات خود به دیگران هستند. ملت ما فقط به صورت همه جانبه از خود دفاع کرد. ضمن این که یک مرجع عالی قدر مساله دفاع را بر ما تکلیف کرد.
کوثری در ادامه افزود: وقتی همه دنیا جمع شدند که ما و عقایدمان را نابود کنند، جوانان آن زمان با دست خالی ایستادند و حماسه ای با شکوه آفریدند. آن ها توانستند فرهنگ جدیدی را ایجاد نمایند، فرهنگ ایثار، مقاومت، خلاقیت و جهاد. ما قبل از این در تاریخ خود چنین چیزی نداشتیم که بعد از پشت سر گذاشتن 8 سال جنگ حتی یک وجب از خاک ایران جدا نشود.
سردار کوثری گفت: امروز باید این موفقیت ها و پیروزی ها به صورت کامل به نسل های بعدی منتقل شود. باید خاطرات ایثار و مجاهدت های آنان که با کم ترین امکانات به مدت 8 سال مبارزه و مقاومت کردند، ثبت و گسترش داد. این فرهنگ باید به عنوان الگو برای برنامه ریزی زندگی جوانان به آن ها آموزش داده شود.
وی خاطر نشان ساخت: ما توانستیم از صفر شروع کرده و به موشک های دور بُرد 2000 کیلومتری نقطه زن دست پیدا کنیم که تکنولوژی بسیار پیچیده و پیشرفته ای دارد. ولی چرا هنوز در صنعت خودرو سازی مشکل داریم؟ پاسخ این است چون در این زمینه فرهنگ ازخودگذشتگی و روحیه جهادی در بین نبوده است و تماما منافع شخصی در بین است. هر زمان «من» تبدیل به «ما» شود موفقیت قابل دستیابی است.