ساخت نانومکمل‌های غذایی برای بهبود تولید گوشت بلدرچین

18:20 - 03 اسفند 1395
کد خبر: ۲۸۲۲۴۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکمل‌های غذایی ساخته‌اند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *