تشریح جزییات برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین / تعریف اهداف کنفرانس متناسب با شرایط فعلی
به گزارش گروه سیاسی ، کاظم جلالی امروز (شنبه، 30 بهمن ماه) در نشست خبری ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین اظهار داشت: این کنفرانس در روزهای سوم و چهارم اسفندماه در محل سالن اجلاس سران با شعار «همه با هم، حمایت از فلسطین» برگزار می شود.
سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در تاریخ 19 اردیبهشت ماه سال 1369، قانون حمایت از انقلاب اسلامی فلسطین را تصویب کرد و از آن زمان تاکنون 5 کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین برگزار شده است.
جلالی ادامه داد: 5 کنفرانس قبلی در سال های 70، 80، 85، 87 و 90 برگزار شده است و این کنفرانس، ششمین کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین خواهد بود که اهداف کنفرانس متناسب با شرایط فعلی در نظر گرفته شده است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله فلسطین در شرایط بسیار حساسی قرار دارد، گفت: تلاش های بسیار زیادی انجام شده تا مسئله فلسطین از اولویت داشتن برای کشورهای مسلمان خارج شود، در حالی که این مسئله موضوعی اجماعی است و همه فکر کشورهای مسلمان به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تعیین روز قدس با مسئله فلسطین گره خورده است.
وی افزود: در یک دوره ای رهبران کشورهای عربی پیش قراول مبارزه با رژیم صهیونیستی بودند که با پیمان کمپ دیوید این رویه پایان یافت و بعد از آن گروه های فلسطینی مبارزات را پیگیری می کردند که این گروه ها نیز در دهه 90 به سمت صلح و سازش رفتند.
سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با بیان اینکه در سال 2000 میلادی رژیم صهیونیستی برای اولین بار طعم تلخ شکست را چشید، گفت: بر اثر مقاومت مردم لبنان رژیم صهیونیستی این کشور را ترک کرد و از آن زمان حاکمان این رژیم جعلی برنامه ریزی کردند تا مقاومت از بین برود و موضوع خلع سلاح حزب الله را نیز مطرح کرد.
جلالی با بیان اینکه اتفاقاتی در منطقه رخ داد که موضوع فلسطین از اولویت خارج شد، اظهار داشت: سازمان همکاری های اسلامی که علل موجبه آن پیگیری موضوع آتش سوزی در مسجدالاقصی بود، موضوعات دیگری را در صدر کارهای خود قرار داده و مسئله فلسطین در حاشیه قرار گرفته است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از در حاشیه قرار گرفتن مسئله فلسطین به نفع خود استفاده می کند، بیان کرد: افزایش شهرک سازی ها، انجام حفاری های اطراف مسجدالاقصی و ممنوعیت پخش صدای اذان در سرزمین های اشغالی از جمله اقداماتی است که این رژیم جعلی در چند مدت اخیر انجام داده است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم غزه در بدترین شرایط زندگی می کنند و در کرانه باختری نیز مردم تحت فشار هستند، گفت: به طور کلی وضعیت سرزمین های اشغالی بسیار بد است، اما برخی از کشورهای عربی به دنبال عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی هستند و حتی به مقابله با جریان مقاومت می پردازند.
وی با بیان اینکه دیرباورترین افراد درخصوص رژیم صهیونیستی امروز متوجه شده اند که این رژیم قابل اعتماد نیست، افزود: امت اسلامی باید بر سر موضوع اول دنیای اسلام به اشتراک برسند و اختلافات داخلی بین مسلمانان و مسائل طایفی نباید در اولویت قرار گیرد، بلکه همه تمرکز خود را باید بر روی مسئله فلسطین و موضوع قدس بگذاریم.
سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با بیان اینکه مقابله با صهیونیستی سازی بیت المقدس، اسکان دادن به صهیونیست ها و انتقال سفارت آمریکا به قدس از جمله خطراتی است که باید به آنها توجه شود، گفت: قدس متعلق به مسلمانان است و ادامه شهرک سازی های رژیم صهیونیستی باید محکوم شود و قوانینی که در این زمینه تصویب شده، به منظور افزایش شهرک سازی و اخراج مسلمانان از سرزمین های اشغالی است.
جلالی با اشاره به تفاوت این کنفرانس نسبت به کنفرانس های گذشته تصریح کرد: 2 روز اجلاس پارلمانی ها، احزاب و گروه های فلسطینی را داریم که علاوه بر اینها گروه های غیردولتی نیز در تهران حاضر می شوند.
این نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 80 کشور در این اجلاس حضور دارند که شامل روسای پارلمانی، نواب رئیس، روسای کمیسیون ها و شخصیت های برجسته مقاومت و مبارزه در این کنفرانس شرکت می کنند، گفت: احتمالا گروه های طرفدار فلسطین دیگری نیز در این کنفرانس حضور یابند که افزایش عدد کشورهای حاضر را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه علاوه بر جلسه مجمع عمومی که روسای هیات های حاضر در آن اظهارنظر می کنند، 4 کمیته نیز در این کنفرانس حضور خواهند یافت، بیان کرد: کمیته پارلمانی ها، کمیته جوانان، کمیته سازمان های غیردولتی و کمیته شخصیت های و مقاومت، این 4 کمیته را تشکیل می دهند که علاوه بر اینها کمیته تنظیم بیانیه نهایی نیز تشکیل خواهد شد.
سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با بیان اینکه ریاست این دوره از کنفرانس برعهده دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی است که که اهتمام ویژه ای نسبت به این موضوع دارند، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در کنار سایر کشورها حاضر خواهند بود و به عنوان میزبان این اجلاس کمک خواهند کرد.
جلالی با بیان اینکه در اختتامیه این کنفرانس از بیانات رئیس جمهور استفاده خواهیم کرد، گفت: اجرای سمفونی مقاومت و تجلیل از چهره های مقاومت از دیگر برنامه های اختتامیه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین خواهد بود.
سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین در پایان گفت: افتتاحیه این اجلاس با پیام مقام معظم رهبری و حضور روسای قوا در مراسم انجام می شود و اختتامیه نیز روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.