تولید ظروف یکبار مصرف با استفاده از مواد زیست تخریب پذیر در دانشگاه امیرکبیر
دبیر ایدهبازار تخصصی پلیمر و رنگ از رقابت 5 ایده تخصصی در زمینه صنایع پلیمر در این رویداد خبر داد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، محمدحسین ابراهیمی در سومین رویداد ایده بازار پلیمر و رنگ، استفاده از مواد پلیمری برگرفته از مواد پتروشیمی را یکی از چالشهای اصلی محیط زیست امروز دانست و گفت: بخش اعظمی از این مواد زیست تخریبپذیر نیستند و در طبیعت باقی میمانند.
وی عناصر استفاده شده در این مواد را شامل پلیمرهای مصنوعی چون پلیاتیلن، پلی پروپیلن و پلی استایرن دانست و یادآور شد: بسیاری از محققان به دنبال راهکارهایی برای زیست تخریبپذیر کردن پلیمرهای مصنوعی هستند و برخی از پلیمرهای زیست تخریب پذیر نیز به بازارهای اروپا و آمریکا عرضه شده است.
ابراهیمی استفاده از ظروف یکبار مصرف را بخش جداییناپذیر زندگی امروز بشر دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر این ظروف از مواد پلیمری ساخته میشوند و این در حالی است که به ظروف یکبار مصرف اسفنجی بر پایه پلی استایرن به عنوان یک بستهبندی سالم و بهداشتی در کشور کمتر توجه شده است.
وی با بیان اینکه اسید پلی لاکتیک به عنوان یک ماده تجزیهپذیر از جمله مواد زیست تخریب پذیری است که میتوان در تولید ظروف یکبار مصرف استفاده کرد، گفت: پیشبینی میشود تقاضا برای این ماده تا سال 2020 به یک مگاتن در سال افزایش یابد.
دبیر ایده بازار تخصصی مهندسی پلیمر و رنگ اضافه کرد: بر این اساس سومین دوره ایده بازار تخصصی پلیمر را با رویکرد تولید ظروف یکبار مصرف با استفاده از مواد زیست تخریب پذیر برگزار کردیم.
وی با اشاره به جزئیات این رویداد خاطرنشان کرد: در این دوره از ایده بازار 22 ایده در زمینه مرتبط ارسال شد که در داوری اولیه ایده، 12 تیم پذیرش شد و در مرحله نهایی که امروز سه شنبه 30 آذر ماه است، 5 ایده ارائه خواهد شد.
ابراهیمی تاکید کرد: صاحبان ایده در حضور صاحبان سرمایه و صنایع ایدههای خود را ارائه میدهند.
به گفته وی به 3 ایده برتر نیم سکه و به هر یک از این 3 ایده برتر که موفق به تولید صنعتی شود 12 میلیون تومان اعطا خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *