تولید 21 تن گوجهفرنگی در یک هکتار توسط کارشناسان کشاورزی "پاکستان"
کارشناسان کشاورزی پاکستان موفق شدند با اصلاح ژنتیکی نسل جدیدی از گوجهفرنگی را به وجود آورند که در هر هکتار میتوان 21 تن از این محصول را برداشت کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش سرویس بین الملل کارشناسان کشاورزی پاکستان موفق شدند با اصلاح ژنتیکی نسل جدیدی از گوجهفرنگی را به وجود آورند که در هر هکتار میتوان 21 تن از این محصول را برداشت کرد.
به گزارش دیلی اکسپرس، محصول جدید گوجهفرنگی در شهر فیصلآباد ازتوابع ایالت پنجاب با موفقیت آزمایش شد.
گوجهفرنگیهای تولید شده به این شیوه ویژگی دیگری نیز دارد و آن اینکه به علت پوست ضخیم دیرتر خراب میشود و قابل حمل به نقاط دور است.
کارشناسان کشاورزی پاکستان اعلام کردند سال آینده میلادی پاکستان میتواند با استفاده از بذر جدید گوجهفرنگی این محصول را به کشورهای مختلف صادر کند.
در حال حاضر 4 نوع گوجهفرنگی با بذر اصلاح شده در پاکستان تولید میشود که نوع تازه آن در زمینهای کوچک و با شرایط سخت قابلیت رشد دارد.
در سال 1995،"آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا" گوجه فرنگیهای تولید شده به روش ژنتیکی را تأیید نمود و بدین ترتیب آنها تبدیل به اولین محصولات ژنتیکی دارای مجوز در آمریکا شدند. اولین محصول ژنتیکی و تجاری گوجهفرنگیهایی بودند که در اوایل دهه 1990 در ایالت کالیفرنیای آمریکا تولید شده و به بازار عرضه شدند.
این محصول که با نام FlavrSavr خوانده میشد به صورت ژنتیکی متحمل تغییراتی گشته بود تا پس از چیده شدن مدتی طولانی سالم مانده و فاسد نشود.
اگرچه بخش اعظمی از محصولات ژنتیکی در آمریکای شمالی تولید میگردند اما در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیر این پدیده در کشورهای جهان سوم بودهایم.
کشورهایی که بیشترین میزان تولید محصولات کشاورزی اصلاح شده ژنتیکی را دارند آمریکا، برزیل،آرژانتین، هند، کانادا، چین، پاراگوئه، پاکستان، آفریقای جنوبی، اروگوئه، بولیوی، استرالیا، فیلیپین، میانمار، بورکینافاسو، مکزیک و اسپانیا هستند.
به گزارش دیلی اکسپرس، محصول جدید گوجهفرنگی در شهر فیصلآباد ازتوابع ایالت پنجاب با موفقیت آزمایش شد.
گوجهفرنگیهای تولید شده به این شیوه ویژگی دیگری نیز دارد و آن اینکه به علت پوست ضخیم دیرتر خراب میشود و قابل حمل به نقاط دور است.
کارشناسان کشاورزی پاکستان اعلام کردند سال آینده میلادی پاکستان میتواند با استفاده از بذر جدید گوجهفرنگی این محصول را به کشورهای مختلف صادر کند.
در حال حاضر 4 نوع گوجهفرنگی با بذر اصلاح شده در پاکستان تولید میشود که نوع تازه آن در زمینهای کوچک و با شرایط سخت قابلیت رشد دارد.
در سال 1995،"آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا" گوجه فرنگیهای تولید شده به روش ژنتیکی را تأیید نمود و بدین ترتیب آنها تبدیل به اولین محصولات ژنتیکی دارای مجوز در آمریکا شدند. اولین محصول ژنتیکی و تجاری گوجهفرنگیهایی بودند که در اوایل دهه 1990 در ایالت کالیفرنیای آمریکا تولید شده و به بازار عرضه شدند.
این محصول که با نام FlavrSavr خوانده میشد به صورت ژنتیکی متحمل تغییراتی گشته بود تا پس از چیده شدن مدتی طولانی سالم مانده و فاسد نشود.
اگرچه بخش اعظمی از محصولات ژنتیکی در آمریکای شمالی تولید میگردند اما در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیر این پدیده در کشورهای جهان سوم بودهایم.
کشورهایی که بیشترین میزان تولید محصولات کشاورزی اصلاح شده ژنتیکی را دارند آمریکا، برزیل،آرژانتین، هند، کانادا، چین، پاراگوئه، پاکستان، آفریقای جنوبی، اروگوئه، بولیوی، استرالیا، فیلیپین، میانمار، بورکینافاسو، مکزیک و اسپانیا هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *