18 روستای استان سیستان خالی از سکنه شده اند / تکمیل کارخانه لاستیک سازی ضامن ماندگاری جمعیت استان است/ بخش مرزی، نیازمند منطقه انتظامی مستقل است
نماینده سابق مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان مشکل آب دارد تاکید کرد: مشکل اصلی آب مربوط به بخش شمالی استان است.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه کل کشور دارای مشکل آب است خاطر نشان کرد: مشکل آب سیستان و بلوچستان قابل مقایسه با بقیه نقاط کشور نیست.
وی در ادامه بیان داشت: بحران آب در سیستان جدی است و هم در بخش آب شرب و خشکیدگی تالاب هامون با مشکلات زیست محیطی نظیر طوفان شن مواجه شده ایم.
حسینی اظهار داشت: مشکلات آب عامل مسائل دیگری چون بیکاری ،مهاجرت و خالی شدن روستاها را به وجود آورده است.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان داشت : حدود 4 ماه پیش آبی را که مردم زابل استفاده می کردند دچار مشکل شد و طعم و بو ی آن کاملا عوض شد و مردم دچار مشکل شدند.
وی ادامه داد: در پی این اتفاق برخی از دستگاه های تصفیه آب استفاده کردند و برخی دیگر هم که توان خرید دستگاه های تصفیه آب را نداشتند به ناچار از همین آب های آلوده استفاده کردند که قطعا دچار مشکلات متعددی می شوند.
حسینی با ابراز تاسف از اینکه تا این لحظه کسی در خصوص این وضعیت پاسخگو نبوده است یادآور شد: این مشکلات در صحن علنی مجلس مطرح و به وزیر نیرو تذکر داده شد و قرار شد برای حل مشکل آب دستگاه های تصفیه آب خریداری شود اما به دلیل عدم تامین بودجه این کار تاکنون انجام نشده است.
نماینده سابق مردم زابل در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: درحال حاضر 18 روستای استان خالی از سکنه شده و 160 هزار نفر از جمعیت آن به خراسان جنوبی و اطراف تهران مهاجرت کرده اند.
وی با بیان اینکه منطقه سیستان به دلیل مرزی بودن حساس است و دشمنان در خارج مرزها به دنبال صدور مسائلی چون مواد مخدر و تروریسم هستند اظهار داشت: شهرهای مرزی ما با محوریت زابل نیازمند منطقه انتظامی مستقل هستند تا مرزبانی تقویت شود و تهدیدات رفع شود.
حسینی تصریح کرد: اگر می خواهیم همین تعداد افراد باقی مانده در استان باقی بمانند باید بحث کارخانه لاستیک سازی که کلنگ آن زده شده دنبال شود و با تکمیل آن بحث اشتغال در منطقه سیستان پیشروی کرده و بیش از این شاهد مهاجرت نباشیم.
انتهای پیام/