صبحانه سالم ادارات طراحی می شود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تلاش می کنیم صبحانه سالم در سطح ادارات برای جلوگیری از چاقی و افزایش سلامت اجرایی شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، عبدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: چاقی در برخی جوامع و سوء تغذیه در برخی مناطق دیگر جهان از جمله مشکلات تغذیه ای مردم هستند و می بایست با تاکید بر الگوی غذایی سالم به ترویج رویکرد سازمان جهانی بهداشت در تقویت کشاورزی خانگی بپردازیم چون کمبود غذا و مشکلات ناشی از آن گریبان همگان را خواهد گرفت.
عبدی با اشاره به اینکه سیاست ما حمایت از تولید غذای فراسودمند است گفت: افزایش کتربیماری های غیر واگیر در جامعه به دنبال الگوی ناصحیح تغذیه و مواد غذایی ناسالم رخ داده است که در این زمینه جامعه باید به سمت الگوی مصرف غذای سالم رفته ، از استفاده بیش از حد از چربی، ترشی ، نمک و شکر به عنوان سموم سفید پیشگیری شود.
وی کاهش قابل توجه در تولید مواد غذایی ناسالم را مفید ارزیابی کرد و گفت: متأسفانه وجود این مواد بر سرسفره مردم و در منازل هنوز وجود دارد به نحوی که میانگین مصرف قند در ایران 66 گرم است درحالی که در جهان 44 گرم است ، مصرف نمک 5/12 گرم است که در جهان 5 گرم است که این وضعیت مناسبی نیست .
عبدی گفت: هم اکنون طراحی صبحانه سالم در ادارات انجام می شود و تلاش صورت گرفته در جهت افزایش استفاده از غذای پروبیوتیک در جامعه است به طوری که نه تنها آنچه می خوریم ارزش غذایی داشته باشد بلکه بتواند در کاهش بیماری ها هم مؤثر باشد.
انتهای پیام/
عبدی با اشاره به اینکه سیاست ما حمایت از تولید غذای فراسودمند است گفت: افزایش کتربیماری های غیر واگیر در جامعه به دنبال الگوی ناصحیح تغذیه و مواد غذایی ناسالم رخ داده است که در این زمینه جامعه باید به سمت الگوی مصرف غذای سالم رفته ، از استفاده بیش از حد از چربی، ترشی ، نمک و شکر به عنوان سموم سفید پیشگیری شود.
وی کاهش قابل توجه در تولید مواد غذایی ناسالم را مفید ارزیابی کرد و گفت: متأسفانه وجود این مواد بر سرسفره مردم و در منازل هنوز وجود دارد به نحوی که میانگین مصرف قند در ایران 66 گرم است درحالی که در جهان 44 گرم است ، مصرف نمک 5/12 گرم است که در جهان 5 گرم است که این وضعیت مناسبی نیست .
عبدی گفت: هم اکنون طراحی صبحانه سالم در ادارات انجام می شود و تلاش صورت گرفته در جهت افزایش استفاده از غذای پروبیوتیک در جامعه است به طوری که نه تنها آنچه می خوریم ارزش غذایی داشته باشد بلکه بتواند در کاهش بیماری ها هم مؤثر باشد.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان
عالیه خیلی ازتون متشکرم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *