تاثیر شیر مادر بر ضریب هوشی کودکان و تعاملات اجتماعی آنها
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید حامد برکاتی با اشاره به نامگذاری 10 تا 16 مرداد به نام هفته شیر مادر گفت: اساس و شالوده سلامت یک انسان در دوران کودکی او شکل می گیرد و هیچ ماده حیاتی مانند شیر نمی تواند سلامت کودکان را تضمین کند.
وی افزود: هیچ ماده تولید شده مصنوعی نمی تواند جای شیر مادر را بگیرد و خوردن شیرمادر برای کودکان تا سن 2 سالگی حیاتی است.
رئیس اداره کودکان وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر شیر مادر در کاهش بیماری های عفونی و چاقی در سنین بزرگسالی خاطرنشان کرد: کودکانی که تا سن 2 سالگی شیر مادر مصرف می کنند به نسبت سایر افراد در بزرگسالی کمتر درگیر بیماری های غیر واگیر، بیماری های عفونی و چاقی می شوند.
برکاتی ادامه داد: مادرانی که به کودکان خود شیر می دهند نیز به نسبت سایر زنان کمتر دچار سرطان دهانه رحم، سرطان رحم و پستان می شوند.
وی با تاکید بر اهمیت هزار روز طلایی در سلامت کودکان تصریح کرد: مدت 270 روز بارداری مادر و 2 سالی که کودک شیر مادر دریافت می کند در آینده و سلامت او تاثیر زیادی دارد و شیرمادر حتی بر روی تعاملات اجتماعی کودکان نیز تاثیر گذار است.
رئیس اداره کودکان وزارت بهداشت از بالاتر بودن ضریب هوشی در کودکانی که از شیر مادر تغذیه کرده اند خبر داد و گفت: کودکانی که از شیر مادر تغذیه کرده اند به نسبت سایر کودکان تا 15 درصد ضریب هوشی بالاتری دارند.