جذب سه هزار و 569 مربی آموزش فنی و حرفه ای حق التدریسی
در بخشی دیگری از نامه تاکید شده است: یکی از عوامل تاثیرگذار در تحقق اقتصاد مقاومتی توانمندسازی منابع انسانی از طریق مهارت آموزی و ارتقا مهارت شاغلان و جوانان جویای کار در بخش های مختلف از جمله صنعت، خدمات و کشاورزی است.
ربیعی یادآور شده است: با توجه به تحول در برنامه ها و تلاش مدیران و کارکنان سازمان برای رسیدن به اهداف مورد نظر انتظار می رود برنامه ریزی برای بخش های مختلف صنعتی، تولیدی و خدماتی اعم از دولتی و غیردولتی با اولویت مناطق محروم، شناسایی نیازها و سفارشات آموزشی این بخشها و سایر بخش های کشور به تناسب نیاز بازار کار نیز مورد توجه قرار گیرد.
محمد امین سازگارنژاد رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در اجرای این دستور در گزارشی اعلام کرد: از تمامی ظرفیت های 10 گانه ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری به ویژه بندهای 5 و 10 فوق العاده های شغل و ویژه در سال گذشته و سال جاری برای افزایش حقوق و مزایای نیروی انسانی استفاده لازم به عمل آمده و میانگین حقوق و مزایای دریافتی آنها در دوره تصدی بیش از 40 درصد رشد داشته است.
وی در گزارش خود آورده است: در خصوص مربیان حق التدریس نیز از مجموع 3 هزار و 569 نفر حق التدریس پذیرفته شده تاکنون برای حدود یک هزار و 800 نفرمراحل استخدام انجام و احکام کارگزینی صادر شده است. برای یک هزار و 769 نفر باقی مانده نیز تا پایان شهریور ماه تامین پست شده و مراحل استخدام انجام می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای بقیه 769 نفر نیز در نیمه دوم سال اقدام لازم به عمل می آید و روند استخدامی شماری که در فرآیند های اداری نتوانسته اند به طور کامل پذیرفته شوند نیز پیگیری خواهد شد.
سازگارنژاد درباره
کارکنان قرار دادی این سازمان نیز گفت: حقوق، مزایا و اضافه کاری کارکنان قراردادی
بر اساس دستور العمل مربوطه از ابتدای سال پرداخت و مقرر شده است از اول تیرماه برای
جبران دریافتی این افراد حداقل مبلغ یک میلیون ریال به عنوان سایر مزایای رفاهی برای
هر نفر ماهیانه تامین و پرداخت شود.