5 خاصیت شگفت انگیز سیر!

9:37 - 22 تير 1395
کد خبر: ۱۹۶۵۰۲
در ادامه به 5 مورد از برترین خواص شفابخش سیر که از داروهای شیمیایی نیز برتر است می‌پردازیم.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل ازالودکتر، سیر شاید مانند بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات دیگر ظاهر رنگارنگ و تحریک‌کننده‌ای نداشته باشد، اما یکی از شفابخش‌ترین مواردی است که می‌توانید در رژیم غذایی خود قرار دهید. ممکن است درباره‌ی سیر و خواص شفابخش آن در درمان سرطان و عفونت شنیده باشید. این خواص قابل توجه (و قابل استفاده به سادگی) فقط چند مورد از فواید سیر هستند.


افزایش ایمنی در مقابل بیماری‌ها
اگر در مورد سلامتی خود جدی هستید، افزایش ایمنی طبیعی بدن کاملاً ضروری است. بالاخره این سیستم ایمنی بدن است که مسئول مبارزه با تهدیدات بیولوژیکی قبل از ایجاد بیماری می‌باشد. آیا پیوسته دچار آنفولانزا، سرماخوردگی، یا بیماری‌هایی که باعث کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن هستند می‌شوید؟ وقت آن رسیده‌است که به بدن خود برسید قبل از اینکه بیماری دیگری از این ضعف استفاده کند. سیر برای بیش از 5000 سال به عنوان یک غذای دارویی مورد استفاده بوده‌است و مصریان و یونانیان باستان این غذا را به علت قدرتش در مبارزه با بیماری‌ها گرامی می‌داشتند. سیر که سرشار از ویتامین C و پتاسیم است، می‌تواند به فرایند گوارش شما نیز کمک کند. این حقیقت از مدتی قبل مشخص شده‌است که هضم غذا نه تنها سیستم ایمنی، بلکه بهداشت روانی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.


کاهش طبیعی فشار خون
داروهای شیمیایی فشار خون با انبوهی از عوارض جانبی همراه هستند، که بسیاری از آنها مرگبارند. اما خواص سیر لیستی طولانی از مزایای اضافی و غیرمنتظره را به همراه دارد. بدلیل تأثیر منحصر بفرد سیر بر روی عضلات صاف عروق و شل کردن و گشاد کردن آنها، بطور مستقیم می‌تواند به کاهش فشار خون خود به شکلی طبیعی کمک کند. دانشمندان آمریکایی در سال 1921 سیر را برای درمان فشار خون بالا آزمایش کردند. سیر آشکارا باعث کاهش فشار خون در حیوانات آزمایشگاهی می‌شود.


درمان بیماری‌ها بهتر از آنتی‌بیوتیک
در حالیکه این حقیقت در مورد خواص سیر، قبلاً شناخته شده و توسط بسیاری از سیستم‌های طب سنتی مورد استفاده بوده‌است، دانشگاه ایالتی واشنگتن نیز تأیید کرده‌است که سیر در مبارزه با باکتری کاملاً رایج موسوم به کمپیلوباکتر در واقع مؤثرتر از آنتی بیوتیک دارویی عمل می‌کند. شاید این اسم چیز خاصی به نظر نیاید، اما این باکتری در حال حاضر حدود 2.4 میلیون آمریکایی را در هر سال به بیماری‌های معده مبتلا می‌کند.

مبارزه‌ی مؤثر با سرطان
شاید از شناخته شده‌ترین خواص سیر ، مبارزه با سرطان به طور مؤثر و بدون عوارض جانبی است. اعتقاد بر این است که این قابلیت سیر به خاطر افزایش تولید چیزی موسوم به سولفید هیدروژن است. به عقیده‌ی دانشمندان افزایش تولید این ماده در پیشگیری از سرطان (به ویژه سرطان پروستات، پستان و سرطان روده بزرگ، معده، مری و لوزالمعده) مؤثر است. این واقعاً نادر است که سازمان های دولتی متداول، اثر ضد سرطان یک غذای طبیعی و ثبت نشده را تأیید کنند. در مورد سیر (و زردچوبه)، حتی سایت Cancer.gov نیز اذعان دارد که ارتباط مشخصی بین مصرف سیر و پیشگیری از سرطان وجود دارد: «مطالعات جمعیتی، ارتباطی میان افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها، از جمله سرطان معده، روده بزرگ، مری، لوزالمعده و پستان را نشان می دهند. »



سم‌زدایی از بدن
آیا می دانید از خواص سیر این است که می‌تواند در از بین بردن مواد سمی بدن شما کمک کند؟ سموم آلاینده‌های ناخواسته‌ای هستند که شامل هرچیزی از مواد شیمیایی و فلزات سنگین گرفته تا انگل‌ها می‌باشند. سیر که حاوی ترکیبات گوگردی متعددی است، قادر به تحریک آنزیم‌های کبدی مسئول از بین بردن سموم از بدن است. علاوه بر این، آلیسین و سلنیوم موجود در سیر که دو مواد مغذی حیاتی هستند، به کبد در مبارزه با عناصر سمی کمک می‌کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *