فمنیست نیستم/تغییر نام فراکسیون "زنان و خانواده" در غیاب من صورت گرفت/قرار نیست رزومه ام را به تک تک افراد بگویم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم با اشاره به حضورش در فراکسیون زنان و خانواده گفت: اعضا نام این فراکسیون را از "زنان و خانواده" به "زنان" تغییر داده اند که قطعا ما این نام را به نام قبلی اش برمی گردانیم.
خبرگزاری میزان -
هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به حواشی پیش آمده در خصوص انتخاب وی به عنوان یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دلیل نمی شود کسانی که تنها رشته هایی مثل "علوم سیاسی" و "روابط بین الملل" خوانده اند وارد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شوند گفت: نمی توانیم حضور نمایندگان در کمیسیون های مختلف را صرفا به تحصیلات آنها محدود کنیم چراکه ممکن است نماینده دیگری با تحصیلات متفاوت، در آن حوزه ی به خصوص، دارای نگرشی متفاوت و ممتاز باشد.
وی با اشاره به تخصص خود در زمینه آسیب شناسی حوزه خاورمیانه و همچنین تحصیلاتش در مقطع دکترای جامعه شناسی گفت: قرار نیست من رزومه خودم را به تک تک افراد بگویم ولی آن کسی که در مورد حضور من در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصمیم گرفت تمام نکات لازم را می دانست و همچنین در زمان دفاع یک دقیقه ای که به من دادند، من تمام نکات لازم را گفتم و نمایندگان به حضور من در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رای دادند.
20 سال فرمانده بسیج بودم
چنارانی با اشاره به سابقه 20 ساله خود در فرماندهی بسیج افزود: ما 15 میلیون بسیجی خواهر در سراسر کشور داریم و همانگونه که می دانیم بسیج به لحاظ امنیتی دارای اهمیت فراوان است.
وی با بیان اینکه اکنون نیز یکی از فرماندهان ویژه صالحین سپاه است عنوان کرد: هیچ یک از زنان مجلس دهم سابقه و فعالیتهای امنیتی مثل من را نداشته اند.
چنارانی با بیان اینکه ما در مملکت جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم که در جهان به عنوان یک نظام مردمسالاری دینی شناخته می شود گفت: شاید من در میان کاندیداهای مجلس دهم در شهر نیشابور، از همه برتر نبودم ولی مردم به من رای داده و اعتمادشان را نصیب من کردند و اینجاست که دموکراسی معنا پیدا می کند.
وی با بیان اینکه مطمئنا حاشیه های حضور من در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تا چند روز دیگر فروکش می کند یادآور شد: از روز اول انتخاب شدن به عنوان نماینده مردم نیشابور در مجلس دهم، تمام تلاش و علاقه ام حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بود؛ البته خودم را هم آماده کرده بودم که اگر شرایط برای حضور در این کمیسیون مهیا نشد به کمیسیون دیگری بروم و در آنجا فعالیت کنم.
اول و آخر دنیا در یک کمیسیون تصمیم گیری نمی شود
وی با اشاره به اینکه اول و آخر دنیا در یک کمیسیون تصمیم گیری نمی شود تصریح کرد: این دیدگاه که ما بگوییم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مهمترین و تاثیرگذارترین کمیسیون مجلس است و بقیه کمیسیون ها به درد نمی خورند دیدگاه اشتباه و گمراهانه ای است چرا که اگر هدف نمایندگان برای خودشان تعریف شده باشد، در هر کمیسیونی که قرار بگیرند با پیگیری هایشان می توانند به اهداف مورد نظر دست پیدا کنند.
چنارانی تاکید کرد: حضورم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دلیل نمی شود که از این به بعد به حوزه های مهمی مثل صنعت، عمران و کشاورزی توجه نداشته باشم.
وی همچنین تاکید کرد: در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به تمام دیدگاههای مختلف نیازمند هستیم.
من یک زن فمنیست نیستم
چنارانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه "من یک زن فمنیست نیستم" و تا جایی به زنان اعتبار می دهم که بنیان خانواده حفظ شود گفت: من به تحکیم بنیان خانواده اعتقاد دارم نه اینکه تنها زنان اعتبار پیدا کنند.
وی با اشاره به برخی اخبار ضد و نقیض در خصوص تصمیم گیری فراکسیون زنان و خانواده در خصوص موضوعات حاشیه ای مثل حضور بانوان در استادیوم های ورزشی گفت: اعتقاد دارم تا زمانی که در زمینه ورود زنان به ورزشگاهها فرهنگ سازی نشود، نمی توانیم این موضوعات را مطرح کنیم؛ تا کنون نیز چنین فضایی را در فراکسیون زنان و خانواده مجلس دهم ندیده ام اما اگر هم این دیدگاه در میان اعضای آن باشد یقینا من جزو طرفداران آن نخواهم بود.
چنارانی با اشاره به شعار "تعالی بنیان خانواده" که شعار انتخاباتی وی در انتخابات هفتم اسفند بود گفت: معتقدم که مجلس دهم باید به زن خانه دار نگاهی ویژه داشته باشد چراکه اگر زنان در خانه باشند به مراتب می توانند ایفای نقش بهتر و موثرتری داشته باشند.
اعضای فراکسیون "زنان و خانواده" نام این فراکسیون را عوض کردند/نام قبلی را برمی گردانیم
وی با بیان اینکه حضورش در فراکسیون زنان و خانواده در قالب "اقلیت" تفسیر می شود، به تصمیم اعضای این فراکسیون برای تغییر نام آن اشاره کرد و گفت: ظاهرا در یکی از جلسات فراکسیون زنان و خانواده که من در آن جلسه حضور نداشتم، اعضا نام این فراکسیون را از "زنان و خانواده" به "زنان" تغییر داده اند که قطعا ما این نام را به نام قبلی اش برمی گردانیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *