آشنایی با پنج مدافع حرم ایرانی که هفته گذشته در سوریه شهید شدند + عکس
این روزها که نبرد جبهه مقاومت با گروه های تکفیری به روزهای سرنوشت ساز و حساس خود در منطقه سوریه و عراق رسیده است، مدافعین حرم ایرانی همچنان در سوریه و در مناطق درگیر استان حلب، در حال مجاهدت و جانفشانی هستند.
-گروه سیاسی: این روزها که نبرد جبهه مقاومت با گروه های تکفیری به روزهای سرنوشت ساز و حساس خود در منطقه سوریه و عراق رسیده است، مدافعین حرم ایرانی همچنان در سوریه و در مناطق درگیر استان حلب، در حال مجاهدت و جانفشانی هستند.
در هفته ای که گذشت پنج رزمنده ایرانی و یک رزمنده افغان به جمع شهدای مدافع حرم پیوستند؛ همچنین پیکر شهید علی اصغر شیردال که بیش از یک سال پیش، در سوریه به شهادت رسیده بود، در هفته ای که گذشت در تهران نشییع شد؛ در ادامه این گزارش به زندگینامه پنج شهید مدافع حرم ایرانی و یک شهید مدافع حرم افغان که چند روزی است از شهادت آنها در سوریه می گذرد خواهیم پرداخت.
شهید رضا خرمی
شهید مدافع حرم "رضا خرمی" که روز جمعه (14 خرداد) در جریان انفجار بمب انتحاری تروریستهای تکفیری در منطقه خلسه در جنوب خان طومان به شهادت رسید.
وی متولد سال 1351 و دارای دو فرزند دختر و یک پسر یک سال و نیمه به نام "ابالفضل" است؛
شهید خرمی در سن 44 سالگی و در دفاع از حریم آل الله به شهادت رسید.
شهید حاج رضا رستمی مقدم
شهید حاج رضا رستمی مقدم(مدهنی) پس از حضور در عرصه دفاع از حرم حضرت زینب(س) در سوریه به مقام والای شهادت نائل آمد.
این شهید والامقام از رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس بود که در مبارزه با گروههای تکفیری داعش به جمع شهدای مدافع حرم پیوست.
شهید محمد زلقی
شهید محمد زلقی از پیشکسوتان جهاد و ایثار دزفول در راه دفاع از حرم اهل بیت (ع) بود که هفته گذشته در نبرد با تروریست های کوردل در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پاسدار بازنشسته محمد زلقی جمعی گردان عمار تیپ پیاده حضرت مهدی (عج) برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) عازم سوریه شده بود.
شهید مرتضی مسیب زاده
شهید مدافع حرم "مرتضی مسیب زاده" نیز در روز جمعه (14 خرداد) در دفاع از حرم آل الله به شهادت رسید.
شهید مرتضی مسیب زاده متولد سال 1361 و ساکن شهرستان البرز بود که به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) عازم سوریه شد و در جریان انفجار بمب انتحاری توسط تروریست های تکفیری در منطقه خلسه جنوب خان طومان به شهادت رسید.
شهید جهانگیر جعفرینیا
شهید جهانگیر جعفرینیا روز 14 خرداد در سوریه به شهادت رسید و پیکر این مدافع حرم گیلانی در طالب آباد بندرانزلی به خاک سپرده شد.
شهید جعفرینیا طی سه مرحله در سوریه حضور پیدا کرد. در مرحله نخست در حلب فرماندهی گردان جیش سوری را بر عهده داشت. مرحله دوم همزمان با آزادسازی 2 شهرک شیعه نشین نبل و الزهرا شد و در این عملیات از ناحیه پا وهمچنین صورت مجروح شد؛ چرا که ترکشی به شقیقه او اصابت کرد. نیروهای لشکر عملیاتی 16 قدس گیلان در عملیات فتح نبل و الزهرا نقش مهمی داشتند؛ بهطوری که سردار قاسم سلیمانی گفت که شما فتح باب کردید و درب خیبر را شکستید.
شهید جعفرینیا پس از مجروحیت برای گذراندن دوره درمان به ایران بازگشت. در ایران که بود به نیروهای خود در پایگاه پیرانشهر سر میزد و معتقد بود که باید در کنار نیروها بود و به آنان روحیه داد. حتی آن شبی که مجروح شده بود نیز نیروهایش را ترک نکرد و در کنار آنها ماند تا به آنان روحیه دهد.
حدود 15 روز پیش از شهادتش برای آخرین بار به سوریه رفت. یک هفته قبل از رفتن ویلچر را کنار گذاشته بود و میگفت من خوب شدم و باید به سوریه برگردم. فرمانده لشکر سعی کرد او را از بازگشتن به سوریه منصرف کند؛ اما او اصرار داشت تا در کنار نیروها باشد. با خانواده اش در میان گذاشتند تا آنها مانع شوند؛ اما فایدهای نداشت و او میخواست در کنار نیروهای شجاعش در گردان واکنش سریع باشد و در نهایت در آخرین مرحله از حضور خود در روز چهاردهم خرداد ماه به شهادت رسید.
تشییع پیکر شهید شیردل یک سال پس از شهادت
یکشنبه 9 خرداد ماه پیکر شهید مدافع حرم علی اصغر شیردل پس از یک سال از شهادت وی در تدمر سوریه به کشور بازگشت. شهید علی اصغر شیردل 37 ساله و از پاسداران انقلاب اسلامی بود که داوطلبانه برای دفاع از حرم های مطهر اهل بیت به سوریه رفت. مادر شهید در این باره گفته بود که تنها هدف فرزندش مبارزه با دشمنان حضرت زینب(س) و دفاع از حرم بود.
نظرات بینندگان
ای کاش میشد همه درهرسنی که هستن برن سوریه وبجنگن مقابل دشمن
لطفا برای تمامی مدافعین حرم و خانواده هاشون دعا کنین
عالی بود روحشان شاد
درود خدابرهمه انها باد ماایرانی هستیم تا اخر پشت شما هستیم
هزاران سلام و صلوات بر روح پاکتان ای غیور مردان تاریخ و ای مدافعان ناموس اسلام. السابقون السابقون دوران راحتان مستدام
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *