در فصل بهار چه نوع ماستی را بخوریم؟
کارشناسان با توجه به فرارسیدن فصول گرم سال و افزایش مصرف محصول لبنی ماست به افراد توصیه میکنند برای جلوگیری از افزایش وزن، چاقی و احتمال ابتلا به دیابت از ماست ساده و نه نمونههای کم چرب آن استفاده نمایند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، در ماستهای کم چرب اغلب از شیرینکنندههایی مانند شربت ذرت سرشار از فروکتوز، شکر و نشاسته استفاده میکنند که درصد قند موجود در ماست را حتی تا اندازهٔ یک آبنبات شیرین بالا میبرد.
عدۀ دیگری از شرکتهای تولید کنندهٔ ماستهای کم چرب در جهان از شیرین کنندههای مصنوعی استفاده میکنند که میتواند عملکرد انسولین را مختل نماید.
پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست عادی به افراد توصیه میکنند از ماستهای ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسرهای میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده میشود که میتواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماریها در او گردد.
پژوهشگران توصیه میکنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
عدۀ دیگری از شرکتهای تولید کنندهٔ ماستهای کم چرب در جهان از شیرین کنندههای مصنوعی استفاده میکنند که میتواند عملکرد انسولین را مختل نماید.
پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست عادی به افراد توصیه میکنند از ماستهای ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسرهای میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده میشود که میتواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماریها در او گردد.
پژوهشگران توصیه میکنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *