جونگ آنگ: كره به گفتههای غرب درباره ایران اعتماد نكند
یك نشریه كرهای در گزارشی خطاب به دولتمردان كشورش نوشت: سئول هرگز نباید به آنچه غرب درباره ایران می گوید اعتماد كند و چنین دوست بزرگ، قدیمی و مورد اعتمادش را به خاطر دیدگاههای خاص غربیها نادیده بگیرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه بین الملل ، «جونگ آنگ» روز سه شنبه در گزارش تحلیلی خود ایران را به یك اقیانوس نیلی رنگ تشبیه كرده است كه كره در این شرایط ویژه به شدت به آن نیاز دارد و این ساحل و این دریای آبی را نباید مورد بی توجهی قرار دهد.
در بخشی از گزارش این روزنامه آمده است: سفر «پارك گئون هی» رئیس جمهوری كره به تهران نشان داد، همان اندازه كه ایران به كره نیاز دارد به همان میزان نیز كره نیازمند ایران است و این نوع كاملی از همكاری های مشترك و متقابل دو كشور به حساب می آید.
«جونگ آنگ» نوشته است: ایران به هیچ وجه آن تصویر یكجانبه ای نیست كه غربی ها می كوشند به جهانیان نشان دهند و كره نیز باید این را مد نظر داشته باشد و به غربی ها و آنچه در باره ایران می گویند، اعتماد نكند.
رسانه كره ای از ایران به عنوان «كشوری دوست» یاد كرده است كه ملت كره به آن احترام می گذارند و به آن علاقه مند هستند.
نشریه تاكید می كند: مردم ایران هم كره ای ها را دوست دارند. آنها به تولیدات كره از جمله خودرو و برخی از وسایل خانگی این كشور علاقه نشان می دهند و این مایه مباهات و خرسندی ما است.
به نوشته این روزنامه، تاریخ روابط دو كشور دیرینه است و مناسبات آنها دوستانه می باشد. نباید فراموش كرد كه كارگران كره ای حتی در دوران جنگ تحملی، ایران را ترك نكردند و امروز بسیاری از ایرانیان سهم بسزایی در توسعه اجتماعی و فرهنگی كره دارند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است: ایران كشور بسته ای به روی فرهنگ ها نیست اما طبیعتا مانند همه از نفوذ فرهنگ مخرب جلوگیری می كند و كره نیز باید با احترام متقابل و بر اساس نیازهای ایران كه البته یك كشور اسلامی است با تهران ارتباطات و همكاری داشته باشد و این موضوع را كاملا درك كند.
«جونگ آنگ» نوشته است: اگر درك متقابل بوجود بیاید و احترام و اجماع نظر در میان باشد دو كشور می توانند در هر عرصه ای اعم از اقتصادی و بازرگانی گرفته تا علوم و فنون و فرهنگ همكاری نزدیكتری داشته باشند.
نشریه افزوده است كه ایران می كوشد و بنا دارد به یك كشور بسیار پیشرفته و پایگاه مهم صنعتی تبدیل شود و در این شرایط كره و ایران می توانند مكمل های یكدیگر بوده و در آینده بازاری فراتر از بازارهای صادراتی متقابل و بسیار بزرگتر از مرزهای صادراتی فعلی را در اختیار داشته باشند كه این البته بهترین شرایط برد ـ برد را برای آنها رقم خواهد زد.
«پارك گئون هی» رئیس جمهوری كره جنوبی روز یكشنبه 12 اردیبهشت وارد تهران شد. وی نخستین رئیس جمهوری كره جنوبی است كه از ایران دیدار می كند و هیاتی متشكل از 236 نفر از مسئولان و رئیسان بزرگترین شركت های كره ای و صاحبان صنایع بزرگ این كشور، وی را در این سفر سه روزه همراهی می كنند.
براساس این گزارش، تا دیروز (دوشنبه) 19 سند همكاری در حضور رئیسان جمهوری دو كشور در مجموعه تاریخی- فرهنگی سعدآباد تهران میان مسئولان دو طرف امضا شد.
a
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *