تولید محصولات اساسی به خود اتکایی می رسند

23:00 - 12 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۶۸۰۲۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیر‌کل دفتر غلات وزارت جهاد کشاورزی از طرح خوداتکایی در تولید محصولات اساسی با افزایش عملکرد و بهره وری آب خبر داد.
به گزارش گروه اقتصاد  کاوه خاکسار در جلسه کمیته فنی برنج استانی با بیان اینکه برنج مهم‌ترین محصول استراتژیک کشور است، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی 9 محصول را به‌عنوان محصول استراتژیک در طرح خوداتکایی با محوریت اقتصاد ‌مقاومتی در شورای اقتصاد به تصویب رساند و به شورای اقتصاد‌ مقاومتی ارائه کرده است.
 
وی افزود: یکی از طرح‌های وزارت جهاد کشاورزی در برنامه ششم توسعه، افزایش ضریب خوداتکایی محصولات اساسی و استراتژیک است.

مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه زراعت برنج یکی از پروژه‌هایی است که در آن افزایش عملکرد در واحد سطح مورد توجه قرار گرفته است، افزود: پروژه‌های تدوین شده در طرح خوداتکایی بر دو محور افزایش کارایی مصرف آب و افزایش عملکرد در واحد سطح استوار است.
 
خاکسار خاطرنشان کرد: شاید در دو استان گیلان و مازندران مشکل منابع آبی کمتر از سایر استان‌ها باشد اما مشکل منابع آب وجود دارد و باید طرح‌هایی اجرا شود تا افزایش بهره‌وری در مصرف آب و افزایش عملکرد در واحد سطح را در پی داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر این است کشت برنج تنها در دو استان مازندران و گیلان انجام شود و در سایر استان‌ها کشت برنج به‌دلیل نداشتن کارایی اقتصادی مصرف آب توجیه ندارد.
 
مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با افزایش عملکرد در زراعت برنج در دو استان مازندران و گیلان، می‌توان نیاز کشور را تامین و سبب کاهش واردات برنج شد.
 
مدیر‌کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر کاهش واردات برنج و افزایش تولید این محصول است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *