نفرت مسلمانان منطقه از آل سعود

12:21 - 28 فروردين 1395
کد خبر: ۱۶۱۱۱۸
برای تشخیص مقبول بودن و منفور بودن می توان به آراء عمومی مردم رجوع کرد. مردم کشورهای اسلامی منطقه، علیرغم همه تبلیغات منفی گسترده علیه انقلاب اسلامی می توانند در این زمینه، ملاک قرار گیرند.
به گزارش گروه بین الملل ، در فضای منفی که سران کشورهای مرتجع منطقه علیه ایران ایجاد کرده اند، باز هم مردم مسلمان کشورهای اسلامی ملاک خوبی برای تشخیص حقانیت هر یک از طرفین می توانند باشند.

سران سعودی مدت هاست که از هر وسیله و ابزاری برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بهره می برند، تازه ترین اقدام این رژیم در اجلاس شورای همکاری کشورهای اسلامی انجام شد.

اما آیا مردم کشورهای اسلامی در این زمینه همسو با حکام خود هستند و با جمهوری اسلامی ایران دشمنی می کنند؟

با توجه به سیاستی که برخی سران کشورهای به اصطلاح اسلامی به ویژه آل سعود علیه ایران اتخاذ کرده اند، تصور این که رویکرد آنها نسبت به ایران تغییر کند و سیاست خصمانه علیه ایران را پایان دهند، اشتباه است.

اکنون برای مقابله با سیاست های ایران ستیزی سران سعودی باید راهبردی مناسب با رفتار آنها اتخاذ کرد. راهبردی که در حوزه سیاسی بتواند از تأثیر اقدامات عربستان علیه ایران بکاهد.

سران سعودی رایزنی های گسترده ای را برای همراه کردن کشورهای عربی منطقه با خود علیه ایران آغاز کرده اند و از آنجا که زمینه دشمنی سران این کشورها با ایران فراهم است، به سیاست ضد ایرانی عربستان گرایش پیدا می کنند.

در این کشورهای عربی، هیچ نشانه ای از دموکراسی، حقوق شهروندی، آزادی های قانونی و مشروع، رسانه و روزنامه مستقل و منتقد دیده نمی شود. رسانه ها در کشورهای عربی از جمله عربستان به طور مطلق در اختیار حکام این رژیم ها قرار دارند تا بتوانند مردم را کنترل کنند و در اختیار داشته باشند. علیرغم چنین وضعیتی در کشورهایی همچون عربستان، اما مردم با سران خود همراه نیستند.

سیاست های ضد ایرانی برخی کشورهای عربی منطقه از ترسی است که بابت واکنش مردم نسبت به خود دیده می شود. علیرغم همه محدودیت های گسترده از جمله در حوزه رسانه در این کشورها، اما انقلاب اسلامی ایران برای آنها الگو شده است. الگویی که توانسته در شرایط بسیار سخت دشمنی های آمریکا و غرب علیه ایران، هم پیشرفت های بزرگی داشته باشد و هم بتواند مقابل تحریم های شدید ایستادگی کند. ضمن آن که به خاطر این ویژگی ها الگویی برای دیگر کشورهای مسلمان منطقه باشد.

همین الگو است که اکنون سران عرب را به واهمه واداشته تا برای جلوگیری از گسترش تفکر انقلاب اسلامی ایران در منطقه وارد عمل شود و دشمنی پنهان خود را آشکار سازد، چرا که دیگر نمی تواند مردم خود را بیش از این فریب دهد.

اکنون کشورهایی که با اقدامات سعودی ها و دیگر سران کشورهای عربی منطقه با آشوب و جنگ روبرو هستند، مردم آنها ملاک خوبی برای تشخیص خوب و بد آنهایی که بحران سازی می کنند، باشند.

مردم یمن، سوریه، بحرین، عراق، لبنان و هر کشور مسلمانی که در منطقه با بحران تروریست های تکفیری روبرو است، می توانند بگویند که عامل آن، چه کشوری است. نظرسنجی هایی که درباره دلایل اصلی اوضاع بحرانی غرب آسیا از مردم منطقه انجام شده نشان می دهد که ابتدا عامل اصلی آن را آمریکا می دانند و سپس وابستگی شدید حکام خود به این را دلیل دیگر تشدید بحران معرفی می کنند. همچنین غفلت از رزیم صهیونیستی یکی دیگر از انتقاداتی است که مردم مسلمان جهان اسلام مطرح می کنند.

مردم یمن که اکنون زیر آتش حملات ارتش سعودی هستند، با سلاح های آمریکایی کشته می شوند و در سوریه هم گروه های تروریستی تکفیری از حمایت های آل سعود و برخی دیگر از سران کشورهای مرتجع عربی منطقه برخوردارند. بحرین هم در اشغال ارتش سعودی است و مردم این کشور علیرغم سرکوب، همچنان به انقلاب خود ادامه می دهد.

نارضایتی مردم این کشورهای اسلامی از حملات، کشتارها و مداخله عربستان در امور کشور خود واضح است. مردم آنها هیچ دیدگاه منفی علیه انقلاب اسلامی ایران ندارند و حتی آن را در میان این همه هجمه و کشتار، تنها حامی واقعی خود می دانند. نفرت مردم این کشورها از آل سعود رو به فزونی است و محبوبیت انقلاب اسلامی هم رو به افزایش است و همین اتفاق برای سعودی ها بسیار ناگوار است.

تظاهرات مردم کشورهای مسلمان که با دخالت های آل سعود دچار بحران شده اند، نشان از نفرتی است که آنها از این رژیم دارند. مسلمانان اکنون همان اندازه که از رژیم اسرائیل نفرت دارند، از رژیم سعودی هم متنفر هستند.

حکام سعودی تصور می کنند که با دشمنی با ایران می توانند مسیر این روند را مسدود کنند و خود را از غرق شدن نجات دهند در حالی که چنین سیاستی باعث می شود تا سرعت اضمحلال سعودی و دیگر دشمنان ایران اسلامی در منطقه افزایش یابد.

اکنون سردمدار دشمنی با ایران در منطقه آل سعود است. سران برخی کشورهای اسلامی از جمله ترکیه، کویت، مصر، اردن، بحرین، قطر با آن همراهی می کنند.همراهی آنها باعث تشدید بحران غرب آسیا شده، اما این وضعیت اینگونه باقی نمی ماند. همین کشورها خود دچار بحران خواهند شد. بحرانی که از بحران کنونی وخیم تر خواهد بود. آنگاه محور مقاومت اسلامی که اکنون علیه ایران اقدام می کنند، دست نیاز خود را به سوی ایران برای یاری دراز خواهند کرد.

بلندپروازی های آل سعود به خاطر این که شیوه پرواز را نمی دانند، آنها را سرنگون خواهد کرد.



ناشناس
|
-
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
0
0
ان شالله به ز.ودی مرگ ال سعود رقم بخورد
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *