کارکنان مجلس عقبه کارشناسی قوه مقننه هستند/ بحث نظارت در شرایط کنونی پراکندگی دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:درست است که پیشانی پارلمان، صحن و کمیسیونهای تخصصی است، ولی اگر عقبه کارشناسی و ارزشمند کارکنان نباشد هیچ وقت این پیشانی نمیتواند درخشندگی لازم را داشته باشد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (چهارشنبه 26 اسفند) در دیدار با جمعی از کارکنان معاونت قوانین، نظارت و حراست مجلس شورای اسلامی با تقدیر و تشکر از تلاش کارکنان در سال 94 اظهار داشت: در سال جاری کارکنان مجلس به ویژه معاونتهای قوانین، نظارت و حراست تلاشهای بسیاری را در انجام وظایف خود کردهاند و قطعاً این تلاشها باعث شد که مجلس در سال 94 با آبرومندی از گردنهها عبور کند.
وی افزود: درست است که پیشانی پارلمان، صحن و کمیسیونهای تخصصی است، ولی اگر عقبه کارشناسی و ارزشمند کارکنان نباشد، هیچ وقت این پیشانی نمیتواند درخشندگی لازم را داشته باشد. از این رو تمام کارکنان مجلس با تلاش فراوان و نگاهی کارشناسانه توانستهاند به وظایف خود جامه عمل بپوشانند و حتی کارکنان خدمات نیز در مجلس از تاثیر و جایگاه موثری برخوردار هستند و انجام وظایف درست آنها موجب استفاده بهینه از وقت در مجلس می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مثبت تشکیل معاونت قوانین و نظارت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قطعاً تدوین قوانین و نظارت بر اجرای آن از وظایف اصلی مجلس شورای اسلامی است. البته مجلس در چند سال اخیر در این جهت به خوبی حرکت کرد، ولی باید بخش ها را قوی و تنومند میکردیم، از این رو دو معاونت قوانین و نظارت در پارلمان تشکیل شد. از طرف دیگر برای تقویت این دو حوزه برنامه ریزی شد تا در کمیسیون ها دو دبیر نظارت و تدوین قوانین مستقر شوند تا بتوانند به موقع مسائل را پیگیری کنند.
لاریجانی ادامه داد: به طور حتم این مسئله که باید سازمان دو معاونت قوانین و نظارت تقویت شود، حرف درستی است، البته در شرایط کنونی در کلیت بحث نظارت یک پراکندگی وجود دارد، به طوری که هم اکنون کمیسیون ها، کمیسیون اصل 90 و نمایندگان حاضر در مجامع و شوراها، امور نظارتی را انجام میدهند، اما همه آنها باید به هم متصل باشند تا نظرات نظارتی قوی خلق شود، بنابراین ما نیازمند تمرکز و نظارت سازمان یافته تر در مجلس هستیم.
وی در ادامه عنوان کرد: در بُعد تدوین و تصویب قوانین هم در کمیسیون ها، صحن علنی مجلس و تنقیح قوانین، معاونت قوانین اقدامات خوب و مثبتی انجام داده و حتی در حوزه تنقیح قوانین نسخ شده مشخص شده اند و برخی قوانین نیز نسخ ضمنی هستند که باید تعیین تکلیف شوند. حال در این رابطه مسئله این است که این مسائل چگونه در صحن علنی مجلس ارائه و بررسی شود. از این رو باید شیوه درست و جدیدی برای بررسی آنها در نظر گرفت تا در سال آینده این موضوعات در صحن علنی مورد رسیدگی قرار بگیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: بدنه کارشناسی هر چه براساس تفکرات علمی کار کند، قطعاً فضا را بهتر میتواند شکل داده و تصمیمات بهتری از آن بیرون می آید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *