رفتار دوگانه و پرابهام آمریکا محل نگرانی جدی است

14:35 - 14 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۰۴۷۶
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: بزرگترین آفت در مبارزه با تروریسم، برخورد گزینشی با این پدیده شوم از سوی برخی کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم است.
رفتار دوگانه و پر ابهام آمریکا محل نگرانی جدی استبه گزارش گروه سیاسی ، فرانک والتر اشتاین مایر وزیرامور خارجه آلمان صبح امروز با علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.

علی شمخانی در این دیدار با اشاره به رویکردهای اقتصادی کشور در شرایط پس از برجام، بر گسترش تعاملات و همکاری‌های میان دو کشور تاکید کرد.

شمخانی با ابراز نگرانی از افزایش پیچیدگی‌های تصنعی در بحران سوریه بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند سیاسی و تداوم گفتگوها برای دستیابی به راه‌حل سیاسی در سوریه تاکید کرد و افزود: اصرار برخی کشورها برای حضور گروه‌های تروریستی و تکفیری در روند مذاکرات به شکل‌گیری چالش‌هایی بنیادین در مسیر حل مسالمت‌آمیز بحران سوریه منجر شده است.

وی ضرورت فاصله گرفتن برخی کشورهای حامی جریان‌های افراطی از رویکردهای گذشته و همراهی آنان با مسیر گفتگوهای سازنده را عاملی تاثیرگذار در تسهیل روند مذاکرات سیاسی عنوان کرد و اظهار داشت: تحقق خواست مردم سوریه برای تعیین سرنوشت و آینده خود و همچنین ایجاد شرایط بازگشت آوارگان مهمترین اولویتی است که باید در مسیر مذاکرات سیاسی مورد توجه قرار بگیرد.

دریابان شمخانی افراط‌‌گرایی و تروریسم را بزرگترین تهدید امنیتی جهان امروز دانست و با اشاره به ضرورت شکل‌گیری اراده جهانی برای مقابله واقعی با ریشه‌ها، حامیان و تامین‌کنندگان جریان تروریسم اظهار داشت: بزرگترین آفت در مبارزه با تروریسم، برخورد گزینشی با این پدیده شوم از سوی برخی کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم است.

شمخانی اجرای برجام و رفع تحریم‌ها را مقطعی بسیار مهم در ایجاد و تقویت اعتماد میان ایران و کشورهای غربی غیرمتخاصم عنوان کرد و افزود: علی‌رغم حسن نیت جمهوری اسلامی برای اجرای برجام و همچنین تلاش موثر برخی کشورهای اروپایی برای سرعت دادن به اجرای این برنامه، رفتار دوگانه و سراسر ابهام ایالات متحده آمریکا همچنان محل نگرانی جدی است.

وی خاطرنشان ساخت: تعامل سازنده ایران و کشورهای اروپایی در چارچوب تامین منافع مشترک با توجه به خطوط قرمز سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تعیین‌شده می‌تواند زمینه شکل‌گیری فصل جدیدی از همکاری‌های همه جانبه را فراهم نماید.

وزیر امورخارجه آلمان نیز در این دیدار با ابراز امیدواری در خصوص گسترش روابط همه جانبه میان ایران و آلمان روابط تاریخی دو کشور را پشتوانه محکمی برای مناسبات جدید در فضای پس از برجام عنوان کرد و اظهار داشت: آلمان در رفع محدودیت‌های اقتصادی برای همکاری با جمهوری اسلامی در شرایط پسا برجام پیشگام بوده است.

اشتاین‌مایر با اشاره به جایگاه و نقش برجسته منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت گسترش رایزنی‌ها و تلاش‌ها برای حل و فصل بحران تروریستی در منطقه تاکید کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *