همکاری هنرمندان با شبکههای معاند ممنوع است
در ابتدای این نشست حسین نوش آبادی از نقش رسانه ها در شکل گیری انقلاب اسلامی گفت و با اعلام چند خبر افزود: همایش تجلیل از برگزیدگان قرآن و عترت باحضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 25 بهمن در تهران برگزار میشود. همچنین بیمه فعالان قرآنی در حال پیگیری است و امیدواریم تا سال آینده نگرانی 5 هزار از فعالان عرصه قرآن در این زمینه برطرف شود.
وی ادامه داد: بعد از نهایی شدن طرح رتبهبندی روزنامهها و خبرگزاریها نوبت به سایتها رسیده و کلیه سایتهای مجاز باید در سامانه معاونت مطبوعاتی ثبت نام کنند تا مورد بررسی و تایید قرار گیرند. هرگونه دریافت یارانه منوط به ثبتنام در سامانه معاونت مطبوعاتی است.
نوشآبادی درباره بیمه خبرنگاران گفت: رسانههایی که خبرنگاران خود را تحت عنوان "خبرنگار" تحت پوشش بیمه قرار میدهند از دو برابر یارانه برخوردار خواهند بود.
وی همچنین اعلام کرد که مراسم سی و
سومین دوره کتاب سال با حضور رئیس جمهور در دهه فجر برگزار میشود. داوری
آثار این دوره از کتاب سال به صورت الکترونیکی انجام شده است. امسال 12 اثر
برگزیده از کشورهایی چون آمریکا، انگلیس و اوکراین و ...حضور دارند.
حضور سالار عقیلی در شبکه ضد انقلاب نه قابل دفاع و نه قابل توجیه است
نوشآبادی گفت: عقیلی از خوانندگان محبوب کشورمان است که حضورش در شبکه ماهوارهای ضد انقلاب باعث شگفتی همه شده است. این اتفاق نه قابل دفاع و نه قابل توجیه است. پس از بازگشت عقیلی به ایران و شنیدن توضیحاتش درباره علت حضور او در این شبکه صهیونیستی گزارشی تهیه و منتشر میشود.
وی گفت: به کلیه هنرمندان توصیه میکنیم که شان و منزلت خود را حفظ کرده و از همکاری با شبکههای ضدانقلاب پرهیز کنند.
نوشآبادی تاکید کرد: مقررات و دستورالعملها اجازه نمیدهد که افراد با شبکههای ضدانقلاب همکاری کنند، چه این همکاری در قالب ارسال عکس، صوت، فیلم، تیزر تبلیغاتی و یا حضور یا مصاحبه باشد.
سخنگوی وزارت ارشاد درباره چگونگی برخورد با سالار عقیلی گفت: فقط برخوردهای سلبی کفایت نمیکند و این موارد باید آسیبشناسی شود. نمیخواهیم به این آسانی حوزه هنر آسیب ببنید. باید موانع داخلی را برطرف کنیم تا هیچ ارتباطی میان هنرمندان و شبکهها معاند به وجود نیاید.
وی ادامه داد: سریالهای شبکههای ماهوارهای و جذب بازیگران ایرانی هشداری است که باید از سوی همهنهادها باید جدی گرفته شود. این تنها وظیفه ارشاد نیست و تمام دستگاهها باید در مقابل اتفاقات ناخوشایند وارد عمل شوند. اگر مانعی است باید رفع شود و انتظارات و مطالبات هنرمندان شنیده و خواستههایشان برآورده شود.
نوشآبادی در باره حذف سالار عقیلی از جشنواره موسیقی فجر گفت: براساس
آخرین صحبتی که با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتم ایشان هرگونه تصمیمگیری در این باره را
به بررسیهای بیشتر موکول کردند.
ترانه قطعه افسار مجوز دارد اما موسیقی آن فاقد مجوز است
وی در ادامه این نشست با اشاره
به انتشار قطعه افسار با صدای محسن چاووشی گفت: ترانه این قطعه از دفتر
موسیقی مجوز دارد اما موسیقی این قطعه از دفتر موسیقی مجوز نگرفته و همین
امر موجب پیش آمدن مشکلاتی شده است.
ترجمه قرآن الهی قمشهای نیازمند اصلاحات و رفع مشکلات چاپی است
در ادامه این نشست پرسشی درباره انتشار قرآنی با ترجمه مرحوم الهی قمشهای مطرح شد که نوشآبادی در پاسخ گفت: هرگونه مجوز برای ترجمههای قرآن باید به تایید معاونت فرهنگی وزارت ارشاد برسد و مسئولیت چاپ قرآن نیز بر عهده سازمان دارالقرآن الکریم است. ترجمه مرحوم الهی قمشهای نیازمند اصلاحات و رفع مشکلات چاپی است که نگرانی برخی از علما درباره همین اشکالات است. هم اکنون فردی مسئولیت اصلاح مشکلات محتوایی و چاپی ترجمه مرحوم الهی قمشهای را بر عهده گرفته که طبیعتا اگر ترجمهای توسط فرد دیگری اصلاح شود دیگر از آن، آن فرد نخست نیست.
وزارت ارشاد با هرگونه افزایش تعرفه کاغذ مخالف است
وی درباره افزایش تعرفه کاغذ گفت: وزارت ارشاد با هرگونه افزایش تعرفه کاغذ مخالف است و اگر طرح افزایش تعرفه کاغذ در دولت مطرح شود وزیر ارشاد با جدیت در مقابل این طرح میایستد و مخالفت میکند. ما معتقدیم افزایش تعرفه کاغذ در حال حاضر به ضرر حوزه نشر و کتاب است.
نوشآبادی ادامه داد: طرح افزایش تعرفه کاغذ از سوی وزارت صنعت و تجارت مطرح شده اما ما دلایل محکمی برای مخالفت با این طرح داریم.
سایت "یالثارات" مجوز فعالیت دارد
وی درباره فعالیت سایت یالثارات گفت: مجوز هفتهنامه یالثارات لغو شده اما
سایت یالثارات همچنان مجوز دارد و میتواند به فعالیتش ادامه دهد.
تنظیم شیوهنامه اجرای کنسرتها حساسیت بسیاری دارد
سخنگوی وزارت ارشاد در بخش دیگری از سخنانش به دلایل تاخیر در امضای تفاهمنامه میان وزارت ارشاد و نیروی انتظامی برای برگزاری کنسرتها پرداخت و گفت: تنظیم شیوهنامه اجرای کنسرتها حساسیت بسیاری دارد و برای تقسیم کارها اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد به همین دلیل تنظیم این سند نیاز به کار کارشناسی بسیاری دارد که هم اکنون در حال انجام است و ما امیدواریم تا پیش از پایان سال جاری این تفاهمنامه به امضای وزیر ارشاد و فرمانده نیروی انتظامی برسد.
نوشآبادی تاکید کرد: تاخیر در امضای این شیوهنامه به علت حساسیتها و پیچیدگیهای موجود است.
در صورت تکمیل شهر آفتاب،گزینه نخست ما برای برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب است
وی درباره مکان برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب در سال آینده گفت:
گزینههای مطرح شده را بررسی کردیم و تنها به دو گزینه مصلای تهران و شهر
آفتاب رسیدهایم. شهر آفتاب گزینهای است که مورد حمایت شهرداری است و
شهردار تهران قول داده که تا پیش از آغاز نمایشگاه این مجموعه تکمیل شود که
اگر این اتفاق بیفتد شهر آفتاب گزینه نخست ما برای برگزاری نمایشگاه
بینالمللی کتاب است اما اگر این نمایشگاه به طور کامل تمام نشود نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار می شود.
انتهای پیام/