تناقض در مواضع آمریکایی ها/جاش ارنست: لوینسون در ایران نیست/ رابرت گیتس: تعیین سرنوشت لوینسون برای ما آزار دهنده است

7:05 - 30 دی 1394
کد خبر: ۱۲۴۱۴۴
مقامات آمریکایی در موضوعات فراوان دارای یک نظر مشترک نیستند و این نشان می دهد که اظهارنظرهای آنان از بی اطلاعی و یا اختلافات درونی در هیات حاکمه نشات می شود. یکی از نمونه های بارز این اختلاف مواضع مقامات واشنگتن اظهار نظر دو گانه جاش ارنست سخنگوی وزارت امور خارجه در باره رابرت لوینسون مامور سازمان جاسوسی ( سیا) و رابرت گیست رئیس سابق سیا می باشد.
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از رویترز، جاش ارنست سه شنبه شب گذشته اعلام کرد که کاخ سفید اعتقاد دارد که لوینسون در ایران نیست اما همچنان از ایرانیان خواهد خواست که هر اطلاعاتی درباره مکان او دارند، به ما ارائه دهند.

جاش ارنست افزود: دولت آمریکا بارها از ایران خواسته که اطلاعاتی در خصوص رابرت لوینسون مامور سابق سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) که هشت سال پیش مفقود شد، ارائه دهد.

وی با بیان اینکه کاخ سفید آخرین بار در ماه دسامبر با خانواده لوینسون در تماس بوده است، افزود: ما نسبت به نگرانی های خانواده لوینسون بسیار حساس هستیم.

ارنست در پاسخ به این سوال که آیا کاخ سفید از زنده بودن لوینسون اطلاع دارد ، گفت که ارزیابی به روز شده ای در این خصوص ندارد.

این در حالی است که رابرتر گیتس رئیس سابق سازمان جاسوسی آمریکا ( سیا ) در باره تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا و رابرت لوینسونRobert Levinson تبعه آمریکایی،گفت:هنوز تعیین سرنوشت وی برای ما  در برابر موضوع تلاش برای  بازگشت وی مسئله ای آزار دهنده است.

گیتس در بخش دیگری گفت: به نظرم ما بیش از ایران خواهان این توافق بودیم و به آن نیاز داشتیم که این هرگز نمی تواند موضع خوبی در هر مذاکراتی باشد. در صورتیکه رئیس جمهور اوباما همانند رهبر معظم ایران بر روی این نکته پافشاری می کرد که ما قصد نداریم سیاست خود را درباره دیگر مسائل تغییر دهیم، انتقادات از مذاکرات می توانست کاهش پیدا کند.

وزیر اسبق دفاع آمریکا  در پاسخ به این سوال که آیا می توان به ایران اعتماد کرد،گفت: ما نباید  به ایران اعتماد کنیم زیرا آنها منافع خود را دنبال می کنند.

گیتس درباره اظهارات ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درباره مسلمانان گفت:این اظهارات وی در مبارزه با تروریسم کمک کننده نیست.(گروه تکفیری صهیونیستی) داعش از این موضوع برای نفوذ به افراد در آمریکا و دیگر نقاط جهان و به کار گیری آنها استفاده خواهد کرد.

نتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *