باید در شعر و مداحی مان جهاد فرهنگی صورت بگیرد
وی افزود: رفتار ما در برخی مداحی ها تقابل دارد، در شعر بعضی از شاعران جوان، محتوای ضعیفی ارائه می شود و یا ممکن است جنبه انحرافی داشته باشد و برخی از این اشعار روشنگرانه نیست.
حسینی تصریح کرد:غلبه سبک بر محتوا و مضمون باعث شده در مداحی ها از قالب های مختلف استفاده شود که در این راستا اکثر مداحان تکیه بر شورخوانی دارند که در این خصوص هم خلاهایی وجود دارد.
وی در ادامه با اشاره به بحران شعر در بین جوانان، افزود: در این اشعار از جنبه هنری شعر غفلت شده و این امر باعث ایجاد نوسرایی در شاعران شده است.
حسینی خاطر نشان کرد: ما در شعر و مداحی نیاز به جهاد فرهنگی داریم که این مهم را باید از خودمان شروع کنیم.
وی با اشاره به اشعار سال های اخیر، تصریح کرد: اشعار اخیر ولایی نیست بلکه مدح است، شعرهای ولایی مدح و مرثیه است که خلا اندیشه در آن دیده می شود، اشعار کنگره محور شده و برای کسب رتبه است و همچنین برخی اشعار، اعتراضی شده اند.
این شاعراهل بیت(ع) با بیان اینکه برای پیشگیری از بحران در شعر، مداحان باید در کنار شاعران اثرگذار باشند، گفت: در این خصوص مداحان باید سختگیر و وسواس باشند.
وی همچنین ایجاد فضای نقد در شعر را یک امر ضروری دانست و افزود: نقد به غنای شعر کمک می کند و جهاد فرهنگی در این راستا قانع نشدن به شعر کم مایه، توجه به فنون و دانش شعری، نقد شعر، اهتمام شاعران و اثرگذاری شعر در هنری بودن آن است.