مصرف ماست و دوغ سبب تشدید سرماخوردگی میشود
متخصص طب سنتی با اشاره به تغذیه مناسب هنگام ابتلا به آنفلوآنزا گفت: مصرف ماست و دوغ هنگام سرماخوردگی سبب تشدید بیماری میشود.
خبرگزاری میزان -
اسلامیپور ادامه داد: یکی از عللی که سبب میشود افراد در طول سال چندین بار دچار سرماخوردگی شوند کاهش قدرت بدنی و ضعف سیستم ایمنی است. که با اصلاح تغذیه و مصرف سبزیجات و میوهها میتوان ویتامینهای مورد نیاز بدن را تأمین و خود را در برابر بیماریهای مختلف از جمله سرماخوردگی ایمن کنیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از انواع سوپ و آش البته بدون مواد سرخکردنی همچون پیاز، سیر و نعناداغ همراه با مقداری زنجبیل باعث تسریع در بهبود سرماخوردگی میشود.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف ماست با دوغ در طول مدت سرماخوردگی علاوه بر اینکه باعث شدت یافتن بیماری میشود دوره سرماخوردگی را طولانی کرده و عوارض ناشی از آن را چندین برابر میکند.
به گزارش ، محمدجواد اسلامیپور، اظهار داشت: هنگام سرماخوردگی یا ابتلا به آنفلوآنزا میتوان از طریق مصرف مواد غذایی مؤثر و مناسب جهت درمان و پیشگیری از شدت بیماری اقدام کرد.
وی افزود: مصرف مداوم سیب با پوست به ویژه صبحها قبل از صبحانه باعث تقویت سیستم ایمنی شده و عامل مؤثری در پیشگیری از سرماخوردگی محسوب میشود، همچنین مخلوط آب پرتقال و لیموی شیرین به صورت هر 8 ساعت یک لیوان نیز جهت درمان این بیماری و کوتاه شدن دوره آن توصیه میشود.
متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر دمکرده زنجبیل در کاهش مدت سرماخوردگی گفت: دمکرده آویشن و نعنا روی 2 الی 3 لیوان، دمکرده نعنا با پونه همراه با چند قطره آبلیمو تازه و کمی عسل و نبات هر 8 ساعت یکبار تاثیر بسیار زیادی در کاهش مدت سرماخوردگی و بروز عوارض ناشی از آن دارد.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
اسلامیپور ادامه داد: یکی از عللی که سبب میشود افراد در طول سال چندین بار دچار سرماخوردگی شوند کاهش قدرت بدنی و ضعف سیستم ایمنی است. که با اصلاح تغذیه و مصرف سبزیجات و میوهها میتوان ویتامینهای مورد نیاز بدن را تأمین و خود را در برابر بیماریهای مختلف از جمله سرماخوردگی ایمن کنیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از انواع سوپ و آش البته بدون مواد سرخکردنی همچون پیاز، سیر و نعناداغ همراه با مقداری زنجبیل باعث تسریع در بهبود سرماخوردگی میشود.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف ماست با دوغ در طول مدت سرماخوردگی علاوه بر اینکه باعث شدت یافتن بیماری میشود دوره سرماخوردگی را طولانی کرده و عوارض ناشی از آن را چندین برابر میکند.
نظرات بینندگان
باسلام من درزمان سرماخوردگی از دوغ استفاده کردم وبیماری شدت گرفت
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *