من آدم پر رویی هستم/بالاخره یک روز سیمرغ جشنواره را شکار میکنم
وی افزود: بخش عظیمی از این فیلم در رابطه با اعتیاد است و این اعتیاد باعث کشمکش و ایجاد مشکلاتی در خانواده می شود.
غذبانی عنوان کرد: زمانی که با تهیه کننده فیلم در رابطه با محتوای آن صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم با توجه به اینکه خماری یک معضل اجتماعی را به تصویر می کشد این موضوع تلخ را با یک بیانی شیرین روایت کنیم یعنی یک فضای شوخ و بامزه ای در فیلم دیده شود.
این کارگردان جوان ادامه داد: این فیلم تم طنز ندارد، یک اثر کاملا جدی است اما موقعیت و فضاهای شیرینی دارد که باعث می شود تماشاگر یک مقدار از آن فضا خارج شود اما در نهایت آن فضای تلخ و اعتیاد وجود دارد و در واقع حال و هوای گرفته دارد.
غذبانی عنوان کرد: نمیدانم این فیلم چقدر در جشنواره فیلم فجر موفق باشد زیرا همیشه یک سری اتفاقات عجیب و غریب می افتد که قابل پیش بینی نیست، نمیتوانیم آنها را کنترل کنیم تنها چیزی که قادر به کنترل آن هستیم این است که استانداردهای فیلم را رعایت کنیم و باید تمام تمرکزمان بر این موضوع باشد که یک فیلم درست، استاندارد و مخاطب پسند بسازیم.
کارگردان خماری تصریح کرد: من تا کنون صادقانه فیلم ساخته ام و همان اندازه ای که فیلم های کوتاهم در جشنواره های مختلف پذیرفته شده و موفق به دریافت جوایزی شده اند به همان اندازه هم فیلم هایم رد شده اند، یکسری از فیلم ها از فستیوال فجر کنار گذاشته شده اند، خیلی از کارگردان های این آثار دوستان من بودند من با آنها صحبت می کردم و می دانستم مشکل آنها چیست در حال حاضر قرعه به من افتاده که خماری در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد امیدوارم مردم بپسندند و از تماشای آن لذت ببرند.
این کارگردان ادامه داد: کسب جایزه برایم مهم نیست، مهم این است که بتوانیم با مخاطب حرف بزنیم، پیاممان را برسانیم و در عین حال آنها را سرگرم کنیم.