مبارزه با اسلام هراسی در گرو کنترل حرکت‌های ترور و خشونت منسوب به اسلام است

23:50 - 09 دی 1394
کد خبر: ۱۱۵۶۲۱
دسته بندی: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- مدیر قطب علمی فلسفه دین گفت: یک گام دولت در راه ایجاد وحدت، برگزاری نشست های نخبگانی است.
به گزارش ، حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل ساجدی گفت: به نظر می رسد در شرایط حاضر اسلام در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است و بیداری اسلامی و حرکت جریان اسلام گرایی اصیل، شتاب خاصی به خود گرفته است، مهم ترین عامل تضمین کننده این حرکت شناخت توطئه های دشمنان است.

وی ادامه داد: از میان توطئه های دشمن، اختلاف افکنی و تیره و تار کردن روابط میان فرقه ای مهم ترین راهکارهایی است که دشمن در پیش گرفته است و مهم ترین ابزار مبارزه با اسلام در شرایط حاضر، ترویج اسلام هراسی شده است، امروزه مبنای اسلام هراسی ارائه چهره خشن و جنگ طلب از اسلام است یعنی هدف دشمنان برای کندکردن شتاب اسلام گرایی ترویج خشنونت و گسترش آن است.

حجت الاسلام والمسلمین ساجدی پشتوانه جدی اسلام هراسی را جنگ های فرقه‌ای دانست و افزود: اگر امروز داعش به عنوان مسلمان در حال گسترش خشنونت هستند به منظور اختلاف میان شیعه و سنی است و مبارزه با اسلام هراسی در گرو کنترل حرکت های داعشی و حرکت های ترور و خشنونت منسوب به اسلام و اتحاد بین مسلمانان است و لذا کاری که باید صورت بگیرد آن است که مسلمانان با اتحاد خودشان توطئه اسلام هراسی را خنثی کنند.

مدیر قطب علمی فلسفه دین سپس به راهکارهای وحدت اشاره و تصریح کرد: مسلمانان در عمل باید به مقدسات هم احترام بگذارند و فعالیت هایی هم که مورد رضای ائمه و مراجع ما و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است و بر آن تاکید دارند، پرهیز از رفتارهای تفرقه افکنانه در شرایطی است که برخی افراد در شهرها انجام می دهند که سبب توهین به مقدسات سایر فرق اسلام می شود و لذا شیعه و سنی برای رسیدن به وحدت اولین گامشان درک شرایط فعلی و پیش گرفتن درست مشی ائمه است.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) اطلاع رسانی را یکی از گام های مبازره با زمینه‌های عداوت و دشمنی عنوان کرد و گفت: اتفاقاتی که در مرزهای ایران رخ می دهد اگر گزارش هایش برای مردم مرکزی روشن شود نوعی کنترل بر رفتار را می توانیم داشته باشیم و استان های مختلف کشور باید هم صدا با هم در مسیر اهل بیت حرکت کنند و این طور نباشد که ما در شهرهای مرزی یک گرایش هایی را داشته باشیم و در شهرهای دیگر نوعی دیگر از وحدت حاکم باشد، با اطلاع رسانی می توانیم درد استان های مرزی را به استان های مرکزی برسانیم.

حجت الاسلام و المسلمین ساجدی در بخش دیگر سخنان خود به نقش دولت در وحدت تاکید کرد و افزود: یک گام دولت در این راه،برگزاری نشست های نخبگانی است اگر نخبگانی که در جامعه اثرگذار هستند از میان گرایش های مختلف در کنار هم جمع شوند و با گفتمان هایی که انجام می دهند مشکلات و موانعی که در طول وحدت است را شناسایی کنند، موانع وحدت رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: بخشی ازمشکلات فکری و شناختی است و بخشی مشکلات رفتاری و برخی گرایشی است، نخبگان باید مشکلات را شناسایی و متناسب با هر نوع مشکل مسئولین مرتبط با حل آن را درگیر کنند.

ساجدی هم چنین افزود: یک گام دیگر توسعه دادن این گفتمان میان مسلمانان و شخصیت ها داخل و خارج از کشور و در میان کشورهای مسلمان و نخبگان مستقر در کشورهای غیرمسلمان است، ما باید حقیقتا درد مسلمانان که در اقلیت هستند درک کنیم و از مراسم های حساسیت برانگیز جلوگیری کنیم.

مدیر قطب علمی فلسفه دین در خاتمه اظهار کرد: راه دیگر نقش دولت، ایجاد نشست میان نمایندگان مراجع است که البته مراجع ما هم فکر و هم افق هستند اما ممکن است برخی از نمایندگان فعالیت‌هایی انجام دهند که مورد رضایت آن ها نباشد و لذا لازم است نوعی همدلی و همراهی میان بیوت مراجع و نزدیکان آن ها فراهم شود که می تواند تحت اشراف حوزه علمیه این کار صورت بگیرد.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *