آمادگی همکاری برای تولید تجهیزات دریایی با کشورهای دوست
خبرگزاری میزان-فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ما آمادگی داریم با کشورهای دوست در جهت ساخت و تولید تجهیزات دریایی، تبادل اطلاعات دریایی، بحث مبارزه با قاچاق و دزدان دریایی، موضوعات آموزشی و غیره همکاری داشته باشیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی میزان، امیردریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در دیدار وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران که شب گذشته به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی صورت گرفت، اظهار داشت: هفتم آذر تبلور ایثار و اقتدار نیروی دریایی ارتش در خلیج فارس و دریای عمان بود و اگر پیروزی نداجا در هفت آذر رقم نمیخورد پیروزیهای بعدی 8 سال دفاع مقدس آن طور که الان هست رقم نمیخورد.
وی افزود: نیروی دریایی ارتش اولین نیروی مسلحی بود که ظرف 67 روز در اول جنگ توانست به اهداف نهایی خود یعنی انهدام نیروی دریایی دشمن و حفظ خطوط مواصلاتی دریایی خود دست یابد.
سیاری تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای راهبرد دفاعی است و نیروی دریایی ارتش در کنار دیگر نیروهای مسلح با آمادگی کامل هر گونه تهدید خارجی را با شدت پاسخ میدهد و متجاوز را پشیمان خواهد کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نداجا پرچمدار و سفیر صلح و دوستی در جهان و آبهای بینالمللی است و اخبار مختلفی در این راستا در مبارزه با دزدان دریایی و نجات کشتیها شنیدهایم.
وی ادامه داد: نیروی دریای ارتش در چند سال اخیر با اعزام ناوگروهها و دید و بازدید از کشورهای دوست در عرصه توسعه بینالملی قدمهای خوبی برداشته و رهبر معظم انقلاب نیز جایگاه این نیرو را برای حفظ مناسبات کشور با همه جهان روز به روز مهمتر از قبل میدانند.
سیاری تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش آمادگی دارد با حفظ سیادت دریایی نسبت به مقابله با حضور دشمن در آبهای خود از تمام توانش بهره گیرد.
وی اظهار داشت: نداجا طی چند سال گذشته فعالیتهای بینالمللی خود را افزایش داده و اجرای عملیاتهای دریایی سراسر زمین و ملاقاتهای دو یا چند جانبه را انجام داده است. نداجا در نظر دارد مناسبات دیپلماتیک دریایی خود را افزایش دهد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:ایجاد پایگاه نظامی و دخالت در امور کشورها و حمایت از تروریستها موجب بر هم زدن امنیت دریایی میشود که مورد پذیرش جامعه جهانی نیست و ما معتقدیم کشورهای منطقه میتوانند امنیت مطلوب را در منطقه شمال اقیانوس هند ایجاد کنند.
سیاری گفت: نداجا آمادگی دارد در راستای تامین صلح، ثبات و امنیت در آبهای دور با کشورهای دوست همکاری داشته و آن را گسترش دهد. ما آمادگی اعزام ناوگروه به بنادر کشورهای دوست را داریم و بنادر ما نیز آماده پذیرش بازدید این کشورها هستند.
وی تاکید کرد: ما آمادگی داریم با کشورهای دوست در جهت ساخت و تولید تجهیزات دریایی، تبادل اطلاعات دریایی، بحث مبارزه با قاچاق و دزدان دریایی، موضوعات آموزشی و غیره همکاری داشته باشیم.
سیاری در پایان از وابستگان حاضر در مراسم دعوت به عمل آورد تا در سمپوزیوم دریایی اقیانوس هند که در سال 2018 به میزبانی ایران برگزار میشود حضور یابند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *