اردوغان زودتر از اسد می رود

9:50 - 10 آذر 1394
کد خبر: ۱۰۴۸۳۰
خبرگزاری میزان - زمان کناره گیری رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه انگار زودتر از بشار اسد رئیس جمهوری سوریه فرا رسیده است. اگر او بر سر قولش باشد، بسیاری از مشکلات سوریه و منطقه هم حل خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه  گفته است؛ اگر خبر خرید نفت از داعش به دست ترکیه درست باشد، از سمت خود استعفا خواهد کرد.

واکنش رئیس جمهوری ترکیه به خاطر سخنان روز گذشته پوتین در اجلاس تغییرات آب و هوایی زمین در پاریس بود.

 رئیس جمهوری روسیه که برای شرکت در اجلاس جهانی مقابله با تغییرات آب و هوایی زمین در پاریس به سر می‌برد، گفت که انگیزه ترکیه در سرنگونی هواپیمای نظامی روسی حفاظت از تجارت نفتی با داعش بوده است.

رجب طیب اردوغان نیز در واکنش به این اتهام در بیانیه‌ای که در روز پذشته، صادر کرد، سخنان رئیس جمهوری روسیه را «افترا آمیز» خواند و گفت که هرگاه چنین اتهامی ثابت شود، شرافت ملت ما، مرا وادار می‌کند از سمت خود استعفا دهم. اما از آقای پوتین می‌پرسم آیا او هم چنین خواهد کرد؟

رئیس جمهوری ترکیه متقابلا روسیه را متهم کرد که به تجارت نفت با داعش مشغول است.

وی افزود: ترکیه از داعش نفت نمی خرد و هرکسی  چنین ادعایی را دارد باید اثبات کند. اردوغان در ادامه مدعی شد؛ ترکیه هیچ ارتباطی با هیچ گروه تروریستی ندارد.

اکنون بخشی از مناطق نفت خیز سوریه و عراق در دست گروه های تروریستی تکفیری است. این گروه ها بخشی از درآمدهای خود را از راه فروش نفت به دست می آورند، بر اساس اطلاعاتی که منابع موثق منتشر کرده اند، گروه تروریستی داعش ماهانه با فروش نفت بیش از 50 میلیون دلار درآمد دارد.

اگر به داعش اجازه استفاده از نفت و گاز داده نشود و شریان های تامین مالی این گروهک تروریستی بسته شود، سقوط این پدیده شوم بسیار سرعت خواهد گرفت و این امر نیز به  دو منطقه ای  که به داعش در صادرات نفت کمک میکنند بستگی دارد.

اردوغان در حالی شرط گذاشته است اگر ثابت شود ترکیه از داعش نفت خریداری می کند استعفاء می دهد،که بسیاری اسناد و مدارک موجود این ادعا را اثبات می کند.

البته بدقولی های دولت اردوغان و شخص او به ویژه در مسائل مهم بارها دیده شده است و در این باره هم به نظر می رسد اسناد و مدارک خرید نفت از داعش اردوغان را وادار به استعفا نخواهد کرد.

در اجلاس گروه 20 بود که پوتین فیلم ها و عکس هایی را از روابط تروریست های تکفیری با کشورهای همسایه از جمله ترکیه منتشر کرد. فیلم ها و عکس های زیادی هم از ارسال کمک های ترکیه به گروه های تروریستی در سوریه ثبت شده است.

چند روز پیش بود که یک مقام ارشد دولت آمریکا از ترکیه خواسته بود تا مرزهای خود با سوریه را ببندد و کنترل بیشتری بر آنها داشته باشد. این درخواست به خاطر چه مطرح می شود؟

این خواسته به این دلیل مطرح شده است که تاکنون مرزهای ترکیه باز و تردد کامیون ها و خودروهای کمک رسان به تروریست های تکفیری بسیار گسترده انجام می شود.

خبرگزاری روسیا الیوم هم چندی پیش در گزارشی نوشت؛ مافیای قاچاق نفت که شامل تاجران کرد، ترک و اسرائیلی می‌شود روزانه 70 تا 100 تانکر را در شهر سلوبی ترکیه به واسطه یک اسرائیلی معروف به «دکتر فرید» یا «حاجی فرید»، دریافت می‌کند.

بر اساس این گزارش، داعش نفت میدان‌های کونیکو و التیم در استان دیر الزور سوریه و دو میدان النجمه و القیاره عراق را به داخل انبارهای زیرزمینی پمپاژ و با تانکر به شهر کردنشین زاخو در همسایگی استان شرناق ترکیه قاچاق می‌کند.

این دلال اسرائیلی که دارای تابعیت یونانی است، نقش هماهنگی بین مافیای نفتی و سه شرکت اصلی خریدار نفت داعش را برعهده دارد.

«دکتر فرید» با هماهنگی مافیای نفت،  نفت خام داعش را به قیمت بشکه‌ای ۱۵ تا ۱۸ دلار خریداری می‌کند و از طریق سه بندر ترکیه به نام‌های مرسین، دورت بول و جیهان به اسرائیل ارسال می‌کند.

 ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه در نشست سران گروه بیست که در ترکیه برگزار شد، گفته بود؛ «برخی از کشورهای حاضر در این نشست در زمینه قاچاق نفت با داعش همکاری می‌کنند.

به غیر از خرید نفت از داعش و گروه های تروریستی تکفیری، کمک های مالی و غیر مالی دیگر از سوی حامیان آنها شرایط اقتصادی بهتری را نسبت به مناطقی که دولت مرکزی در آنها حضور دارد ایجاد کرده است.

وجود مواد عذایی و فراوانی آن نسبت به شهرهایی که در دست داعش نیست نشان دهنده کمک های فراوانی است که از ترکیه و دیگر کشورهای همسایه حامی آنها از طریق حامیان اصلی به سوی مناطق اشغالی سوریه و عراق سرازیر می شود.

اطلاعات اوضاع اقتصادی مناطق اشغالی به دست داعش و دیگر گروه های تروریستی از سوی خبرنگاران خارجی گزارش شده است و آنها به عنوان شاهدان عینی چنین وضعیتی را دیده اند.

تروریست های تکفیری سازمان یافته و دقیق فکر همه جا را کرده اند و علاوه بر مسائل اقتصادی در بعد نظامی هم بسیار دقیق و کار آزموده هستند.

اما اکنون به خاطر تغییر در شرایط موجود، ارتباط آنها با مرزهای ترکیه و اسرائیل محدودتر شده و مبادلات تجاری و اقتصادی آنها به حداقل رسیده است. از دست دادن استان کردستان سوریه (عین العرب) ارتباط تروریست های تکفیری با مرز ترکیه را قطع کرده و صدور نفت سوریه با مشکل روبرو شده است.

اسناد و مدارک بسیاری وجود دارد که اگر اردوغان بر سر قولش باشد باید آن قول را اجرا کند و استعفاء دهد. که اگر چنین کاری را انجام دهد، دولتی که تلاش بسیاری دارد تا دولت همسایه خود را سرنگون کند، خود زودتر از بشار اسد باید با قدرت خداحافظی کند.

اگر چنین اتفاقی بیفتد، صحنه جالبی در عرصه سیاسی دنیا اتفاق خواهد افتاد که بسیار نادر است.





اکبر
|
-
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۱
0
0
خدارا هزاران مرتبه شکر حامیان امریکا و همه نوکرانش اردوغان و سلمان و تروریست های پرورش یافته انها جنون گرفته اند عذاب خدا گوارایشان باد .
احمد
|
-
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۱
0
0
برادر ناشناس قدری مطالعات خود را افزایش بده اردغوان جز ظلم و جنایت کار دیگری نکرده که افتخار ملتش باشد توسعه اقتصادی ترکیه هدیه غرب بوده
بیطرف
|
-
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
0
0
• آقایان اینقدر به همدیگر یا رئیس جمهور یک کشوری توهین نکنید. خریداران نفت داعش روسها هستند . لطفا به گزارش زیر توجه کنید: فهرست جدید تحریم‌ها شامل افرادی می شود که به دولت سوریه برای خرید نفت از گروه داعش کمک می کنند.آمریکا در جدیدترین اعمال تحریم‌های خود در ارتباط با بحران سوریه اعلام کرد دارایی های چهار فرد و شش نهاد از جمله یک بانک روسی را به علت ارائه چنین حمایت هایی توقیف خواهد کرد و آمریکایی ها را از هرگونه معامله ای با آنها منع خواهد نمود. بانک روسی "Financial Alliance" به علت نقشش در معاملات مالی با دولت سوریه و همچنین دو فرد مرتبط با این بانک یعنی مدلل خوری "Mudalal Khuri" و کرسان ایلیومژننوف "Kirsan Ilyumzhinov" هدف این تحریم‌ها قرار گرفته اند. یک تاجر سوری به نام جورج حسوانی "George Haswani" که به ادعای وزارت خزانه داری آمریکا « به عنوان واسطه برای خرید نفت به دست رژیم سوریه » از داعش عمل می کند نیز در میان اهداف این تحریم دیده می شود.
ناشناس
|
-
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
0
0
اردوغان و دولت اش نه تنها باعث كشتار شهروندان سوريه و آوارگي آن ها شد و سوريه را به تلي از خاك تبديل كرد بلكه به طمع گرفتن امتيازهاي تجاري و كمك هاي مالي بيشتر از اروپائيان و پيوستن به اتحاديه ي اروپا آن ها را از سه جهت تحت فشار قرار داد: اول از طريق سرازير كردن مهاجران سوري و عراقي به سمت كشورهاي اروپايي و ايجاد بحران در كشورهاي مرفه اروپايي نظير آلمان، دوم ايجاد تنش با ابرقدرت روسيه و كشاندن پاي ناتو به درگيري ها و سوم با حمايت از گروه هاي تروريستي داعش و النصره كه مستقيما اروپا را هدف حملات خود قرار مي دهند نظير حادثه ي پاريس.
فرهاد اورموی
|
-
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
0
0
مهم نیست چه کسی زود میرود چه کسی دیر
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *