۲۶ آذر؛برگزاری پنجمین کنفرانس سلولهای خورشیدی نانوساختاری
به گزارش گروه اجتماعی ، اهمیت پژوهش سلولهای خورشیدی در این است که درگاهی برای ورود کشور به حوزه فناوری انرژیهای تجدید پذیر باز مینماید. رویکرد تولید فناوری، به جای خرید خط تولید، رویکردی جدید در صنعت کشور است. همچنین در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر لازم است که پشتوانههای فناوری از طریق پژوهشهای بنیادی و کاربردی در کشور ایجاد شود.
در همین راستاد دانشگاه صنعتی شریف برای پنجمین سال به همت پژوهشکده علوم و فناوری نانو این دانشگاه اقدام به برگزاری کنفرانس تخصصی سلولهای خورشیدی نانوساختار کرده است.
محورهای این کنفرانس شامل موارد ذیل است :
• سلولهای خورشیدی رنگدانهای
• سلولهای خورشیدی با جاذبهای پروسکایت
• سلولهای خورشیدی حساس شده یا مبتنی بر نقاط کوانتومی
• سلولهای خورشیدی آلی و پلیمری
• سلولهای خورشیدی لایه نازک
شایان ذکر است، یکی از اهداف اصلی کنفرانس سلولهای خورشیدی این است که فعالیتهای پژوهشی سلول خورشیدی در تعامل با شرکتها، اعم از بازرگانی، ساخت و فروش تجهیزات و شرکتهای تحقیق و توسعهای، قرار گیرد و گروههای دانشگاهی با این فعالیتها آشنا شوند. با توجه به اهمیت این موضوع در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی با هدف ایجاد ارتباط موثر بین شرکتهای دانشبنیان داخلی و پژوهشگران و ارائه و معرفی دستاوردهای این حوزه برپا میشود.
گفتنی است، کارگاه یک روزهای نیز در روز بعد از کنفرانس ۲۷ آذرماه برگزار خواهد شد که هدف آن انتقال مهارتهای ساخت، آنالیز و مدلسازی سلولهای خورشیدی است.
علاقمندان میتوانند بمنظور ثبتنام در این کنفرانس و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی کنفرانس مراجعه کنند.