فیض: دیدار با مقام معظم رهبری، حیات دوباره برای شاعران است

12:54 - 24 تير 1393
کد خبر: ۱۰۳۰
دسته بندی: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان: ناصر فیض دیدار سالانه شاعران با مقام معظم رهبری را فرصتی دانست که در آن شاعران در محضر شور و شعور، شعر بخوانند؛ وی همچنین این جلسه را حیاتی دوباره برای شعر کشور توصیف کرد.

: ناصر فیض دیدار سالانه شاعران با مقام معظم رهبری را فرصتی دانست که در آن شاعران در محضر شور و شعور، شعر بخوانند؛ وی همچنین این جلسه را حیاتی دوباره برای شعر کشور توصیف کرد.


به گزارش ، ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری حوزه هنری درباره دیدار سالانه شاعران با مقام معظم رهبری گفت: این دیدار یکی از بهترین فرصت‌ها در طول سال برای شعر کشور است. شعر فرصت پیدا می کند در طول سال به محضر شخصیت‌هابی برود که خودشان ظرفیت ها، اهمیت و ویژگی های شعر را بسیار علمی و دقیق می‌دانند.
وی ادامه داد: شاعران خوشحال اند که هر سال پیش کسی شعر می خوانند که مخاطب واقعی شعر است. به همین دلیل اکثر شعرایی که آنجا شعر می خوانند خیلی حواسشان جمع است که شعری نخوانند که ضعیف باشد و یا تنها ظاهر زیبایی داشته باشد اما شعر نباشد.
فیض اظهار کرد: البته ایشان همیشه روحیه ای دارند که اگر شعری ضعف هم داشته باشد به نقاط قوت آن توجه می کنند تا شاعر تشویق شود. نقد صحیح همین است که هم امتیازهای اثر و هم نقاط منفی آن دیده شود.
این شاعر طنزپرداز دیدار سالانه شاعران با مقام معظم رهبری را فرصت مغتنمی برای شاعران دانست و گفت: این دیدار فرصتی است که شاعران در محضر شور و شعور، شعر بخوانند و نشستی صمیمانه، پر از عاطفه، درایت و فرهیختگی است. هر سال در نیمه ماه مبارک رمضان شعر حیات دوباره پیدا می‌کند.
وی با بیان این که در دیدارهای سالانه شاعران با مقام معظم رهبری به نوعی مقایسه شعر سال گذشته با سال جدید هم می شود، عنوان کرد: امسال نیز اشعار جوانان مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت. همچنین حضور شاعران بین المللی امثال پر رنگ‌تر بود و چندین شاعر خارجی فارسی زبان به شعرخوانی پرداختند؛ چرا که این جلسات، برنامه‌ای است برای شعر پارسی و نه تنها برای ایران.
شاعر مجموعه شعر «املت دسته دار» پارسی زبانان رابه لحاظ زبان ملت بزرگی دانست و گفت: ما محدود به ایران نمی‌شویم. بخشی از فرهنگ و بخش عمده‌ای از زبان مان با کشورهای دیگری در ارتباط است و زبان فارسی می‌تواند به تفاهم بیشتر در منطقه کمک کند.
مدیر دفتر طنز حوزه هنری ادامه داد: در این دیدار به محضر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رسیدم و کتاب فیض بوکم را به ایشان تقدیم کردم و سلام پدرم را به ایشان رساندم. حضرت آقا نیز فرمودند سلام بنده را هم خدمت پدر برسانید. سپس گفتند شما همان نیستید که در برنامه تلویزیونی خاطره‌ای از پدرتان نقل کردید؟ گفتم خودم هستم. گفتند اگر پیش از بیان خاطره اشاره می‌کردید که پدرتان شاعر هستند و اهل شعرند مطلب برای مخاطب بیشتر جا می‌افتاد.
وی افزود: این که ایشان برنامه "قند پهلو" را دیده اند و درباره اش نظر داشتند خیلی برایم جالب بود و این نشان می دهد اگر به برنامه های تلویزیونی توجه شود و برنامه در دست کارشناسان و متخصصان قرار بگیرد باعث تقویت برنامه می شود و همین که مقام معظم رهبری به این برنامه توجه کرده‌اند اهمیت طنز را نشان می‌دهد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *