صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سمنان: استفاده از ظرفیت مساجد بیشترین اثرگذاری را در رفع مشکلات حقوقی شهروندان سراسر استان دارد

۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰:۰۵
کد خبر: ۴۷۹۴۰۴۲
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان گفت: این معاونت قصد دارد با استفاده از ظرفیت ارزشمند مساجد به منظور تقویت سرمایه اجتماعی از طریق آگاهی عمومی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و انسانی، بیشترین اثرگذاری را در رفع مشکلات حقوقی شهروندان سراسر استان ایفا کند.

خبرگزاری میزان - زین العابدین حسام سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان از برگزاری جلسه با صاحب نظران و اساتید حوزوی و همچنین حقوق دانان مرکز، کانون وکلا و بسیج حقوق دانان استان سمنان برای اجرای طرح «هرمسجد یک حقوق دان» خبر داد.

وی در این جلسه گفت: مساجد بعنوان یک قرارگاه و پایگاه مردمی و مهم برای انجام تکالیف دینی و ترویج فرهنگ وسنت‌های ناب اسلامی بشمار می‌آید و بهترین مکان و مأمن برای رفع مشکلات مردم است.

زین العابدین حسام ادامه داد: این معاونت قصد دارد با استفاده از ظرفیت ارزشمند مساجد به منظور تقویت سرمایه اجتماعی از طریق آگاهی عمومی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و انسانی، بیشترین اثرگذاری را در رفع مشکلات حقوقی شهروندان سراسر استان ایفا کند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان تصریح کرد: در همین راستا در این جلسه با استفاده از نقطه نظرات حضار، مقرر شد در تمامی مساجد سراسر استان به صورت کوتاه مدت و بلند مدت با برنامه ریزی و اطلاع رسانی قبلی نسبت به اعزام حقوق دان و برگزاری دوره‌های آموزشی مربوطه برای ارتقا سطح آگاهی‌های حقوقی مردم گام موثری برداشته شود.

زین العابدین حسام در خاتمه با اشاره به برخی از مزایای نهادینه شدن این طرح افزود: افزایش دانش حقوقی مردم آثار ارزشمندی دارد و در حوزه کاهش وقوع جرایم و آسیب‌های اجتماعی، کاهش ورود دعاوی به مراجع قضایی، افزایش صلح وسازش در جامعه و ترویج میانجیگری با استفاده از افراد صاحب نفوذ و ارائه صحیح عناوین دادخواست و شکوائیه‌ها به مراجع صالح رسیدگی کننده را می‌توان از مهمترین دستاورد‌های اجرای این طرح دانست.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *