استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی در جنگ غزه؛ گاسپل چیست و درباره آن چه میدانیم
خبرگزاری میزان - تعداد بالای تلفات انسانی جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه همواره مورد انتقاد حتی دولتهای حامی این رژیم بوده است.
رژیم صهیونیستی اکنون در حال اجرای سیاست پاکسازی قومی و نسلکشی علیه فلسطینیان در منطقه تحت محاصره است.
افشاگران صهیونیستی جزئیاتی از چگونگی انجام این جنایتها علیه بشریت و نحوه منطقیسازی داخلی آنها در سطوح نظامی و سیاسی این رژیم ارائه کردهاند.
مجموعهای از شهادتهای خارقالعاده که هفته گذشته از سوی نشریه ۹۷۲ و Local Call مستقر در اراضی اشغالی منتشر شد، نشان میدهد که تلفات عظیم غیرنظامیان فلسطینی در واقع جزئی از اهداف جنگی رژیم صهیونیستی است.
تلفات ثبت شده در غزه تاکنون به ۱۷ هزار نفر رسیده و ۶ هزار نفر دیگر مفقود شدهاند که احتمالا زیر آوار ماندهاند. دو سوم افراد به شهادت رسیده از سوی رژیم صهیونیستی زن و کودک هستند.
در جریان حمله پیشین به غزه، مقامهای نظامی رژیم صهیونیستی برای اولین بار اعتراف کردند که یک رایانه اهداف احتمالی آنها را تامین میکند. به نظر میرسد قصد دور زدن محدودیتهای اعمال شده از سوی ارزیابیهای انسانی درباره تلفات احتمالی با برون سپاری قتلها به یک ماشین بوده است.
افشاگران تایید میکنند که با توجه به پارامترهای جدید درباره اینکه چه کسی و چه چیزی میتواند مورد حمله قرار گیرد، سیستم هوش مصنوعی به نام «گاسپل»، فهرستی از اهداف را به سرعت تولید میکند.
از آنجایی که حماس نهتنها یک شاخه نظامی دارد، بلکه دولت منطقه محصور را اداره میکند، سیاست جدید به طور احتمالی دایره اهداف را گسترش میدهد و شامل کارمندان دولت، پلیس، کارکنان بهداشت، مربیان، روزنامهنگاران و امدادگران میشود.
طبق آمار سازمان ملل، حدود ۱۰۰ هزار خانه در غزه با خاک یکسان شده یا غیرقابل سکونت هستند و ۱.۷ میلیون فلسطینی یا حدود سه چهارم جمعیت غزه آواره شدهاند.
این افشاگریها بهطور قطع ادعاهای سیاستمداران غربی، مانند جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس و کایر استارمر، رئیس حزب کارگر انگلیس را درباره اینکه رژیم صهیونیستی صرفاً از خود دفاع کرده و سعی میکند از تلفات غیرنظامیان جلوگیری کند، زیر سوال میبرد.
در گزارشی که به تازگی منتشر شده، گاردین اتکای رژیم صهیونیستی به سیستم محاسباتی «گاسپل» را تایید کرد.
این روزنامه به نقل از یک مقام سابق کاخ سفید که با توسعه سیستمهای تهاجمی هوش مصنوعی پنتاگون آشنا بود، میگوید که جنگ هوش مصنوعی بدون منع رژیم صهیونیستی در غزه «لحظهای مهم» بود.
شاید مهمترین افشاگریهای مقامهای فعلی و سابق رژیم صهیونیستی این واقعیت است که این رژیم میداند که هزاران حمله هوایی خود به مناطق مسکونی غزه تأثیر حداقلی بر مقاومت دارد.
رژیم صهیونیستی به سیاستهای نظامی دیرینه خود در قبال غزه ادامه میدهد؛ عمدتاً «دکترین ضاحیه»، که گاهی اوقات بهعنوان «چمنزنی» شناخته میشود.
این دکترین حملات مکرر رژیم صهیونیستی به غزه را در ۱۵ سال گذشته هدایت کرده است. دکترین مذکور پس از تخریب کل محله ضاحیه بیروت در جنگ لبنان در سال ۲۰۰۶ نامگذاری شده است.
بهطور سنتی، «دکترین ضاحیه» عمدتاً درباره تخریب زیرساختها بود. حداقل بهطور رسمی، با توجه به سختگیریهای قوانین بینالمللی، رژیم صهیونیستی مدعی میشد که هشدارهای قبلی را برای تخلیه مناطق هدف صادر میکند.
قرار بود این هشدار به غیرنظامیان در منطقه مورد نظر زمان بدهد تا منطقه را تخلیه کنند.
به گفته کارشناسان نظامی، این دوره اطلاعرسانی تا حد زیادی به پایان رسیده و غیرنظامیان را بهطور مستقیم در تیررس رژیم صهیونیستی قرار داده است.
انتهای پیام/