صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عوارض باورنکردنی مصرف انار/ ۹ توصیه صبحانه‌ای برای لاغری/ ۸ نشانه آشکار قند خون بالا/ خواص معجزه‌آسای عسل در طب سنتی

۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷:۳۳
کد خبر: ۴۶۹۰۷۶
اگر میخواهید بدانید با خوردن کدام معجون طبیعی چربی‌های شکم و پهلو را می‌توانید آب کنید و اینکه کدام نوشیدنی گرم رگ‌های قلبتان را باز می‌کند حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،انار‌ها پر از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن هستند. آنتی اکسیدان‌های مختلف در آن‌ها از قلب محافظت و از سرطان جلوگیری می‌کند. انار غنی از ویتامین ث. و آنتی اکسیدان‌ها هستند، می‌توانند به تاخیر علائم پیری کمک کنند. این آنتی اکسیدان‌ها با التهاب پوست و درمان آکنه و خال‌های تیره مبارزه می‌کنند.


مصرف زیاد انار باعث اختلالات هضم می‌شود:
مصرف بیش از حد انار باعث اختلالات بسیاری می‌شود. برخی از آن‌ها حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال هستند. اما این علائم معمولا پس از چند ساعت فرو می‌نشیند. مصرف بیش از حد انار نیز می‌تواند دستگاه گوارش را تحریک کند.

آلرژی:
مصرف بسیار انار نیز باعث بروز بسیاری از علائم می‌شود که به آلرژی منجر می‌شوند. این نشانه‌ها عبارتند از::
بلعیدن دردناک
خارش
مشکلات پوستی
تورم صورت
سختی در تنفس
درد و تورم در دهان
مبتلایان به زخم معده باید از مصرف انار ترش اجتناب کنند، زیرا استفاده از این میوه سبب تشدید زخم معده می‌شود. همچنین استفاده از انار شیرین در افراد سردمزاج توصیه می‌شود همچنین این افراد باید پس از خوردن این میوه مقداری نبات و زنجبیل مصرف کند.گفتنی است؛ مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست می‌شود بنابراین مصرف انار همراه با هسته‌های آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمون‌های مردانه می‌شود.

 

۹ توصیه صبحانه‌ای برای لاغری

در حقیقت تحقیقات نشان داده‌اند افرادی که به طور مرتب صبحانه می‌خورند هم از آمار کمتری از چاقی و اضافه‌وزن را گزارش می‌کنند و هم اگر قصد کاهش وزن را داشته باشند دستیابی به وزن ایده‌آل برای آن‌ها راحت‌تر خواهد بود. چرا که مصرف صبحانه، مخصوصاً صبحانه‌ای که درست انتخاب شود، با کنترل کالری دریافتی از پُرخوری فرد در طول روز جلوگیری خواهد کرد و البته لازم است بدانید که قدرت صبحانه سلامت در تأثیرگذاری بر زنان بیشتر از مردان است.حتماً دقت کرده‌اید، افرادی که به بهانه‌های مختلف از وعده صبحانه رد می‌شوند، انتخاب‌های ناسالم‌تر برای وعده ناهار دارند. این افراد در طول روز بیشتر غذا می‌خورند و البته به مواد غذایی چرب و شیرین علاقه پیدا می‌کنند. شاید این به خاطر باور غلط خیلی از مردم باشد که فکر می‌کنند، چون صبحانه نخورده‌اند و یا مثلاً از صبح گرسنه بوده‌اند می‌توانند در وعده ناهار یا شام هرچه می‌خواهند بخورند. البته این واقعیت را هم نباید نادیده گرفت که خوردن یا نخوردن صبحانه و حتی نوع انتخاب‌های غذایی وعده صبحانه در وضعیت قند خون فرد و تمایل او به مصرف مواد قندی و شیرینی‌ها در طول روز بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

خب، با این شرایط، چه صبحانه‌ای را باید انتخاب کرد؟

اول از همه باید این را بگوییم که بهترین صبحانه برای هر شخصی متفاوت است و شما باید صبحانه مطلوب بدن خود را با انجام آزمون و خطا‌های متوالی انتخاب کنید؛ اما به هر حال باید توجه داشته باشید که در این انتخاب‌ها توصیه‌های زیر رعایت شود.

۱. صبحانه خود را بزرگ‌تر انتخاب کنید!

بله درست است. صبحانه بزرگ‌تر به معنی کالری بیشتر است. زمانی که در رژیم کاهش وزن هستید بهتر است صبحانه بخش قابل‌توجهی از کالری دریافتی شما را در بربگیرد. در یک مطالعه‌ی اخیر دیده شد افرادی که کالری دریافتی آن‌ها به صورت ۷۰۰ کیلوکالری در صبحانه، ۵۰۰ کیلوکالری در ناهار و ۲۰۰ کیلوکالری در شام تقسیم‌بندی شده بود نسبت به کسانی که تقسیم کالری آن‌ها به صورت ۲۰۰ کیلوکالری در صبحانه، ۵۰۰ کیلوکالری در ناهار و ۷۰۰ کیلوکالری در شام بود کاهش وزن بیشتری را به دست آوردند. دقت داشته باشید! هر دو این گروه‌ها دریافت کالری در حد ۱۴۰۰ کیلوکالری داشتند و تنها تفاوت آن‌ها در تقسیم کالری صبحانه و شام بوده است.

۲. صبحانه‌تان را پروتئینه انتخاب کنید.

یکی دیگر از روش‌ها برای کنترل اشتها در طول روز مصرف مواد غذایی پُرپروتئین در صبحانه است. مطالعه‌های بسیاری نشان داده‌اند مصرف غذا‌های پروتئینی با تحریک ترشح هورمونی به نام پپتید YY باعث کاهش قابل‌توجهی در اشتهای فرد در طول روز و موفقیت بیشتر در رژیم کاهش وزن می‌شود.

۳. غلات کامل را از یاد نبرید.

غلات کامل از بهترین انتخاب‌ها در یک صبحانه لاغرکننده هستند چرا که تأثیر قابل‌توجهی در سیری و پر کردن شکم دارند. حتماً می‌دانید غلات کامل دارای مقادیر قابل‌توجهی فیبر و سبوس‌اند. میزان ویتامین‌های گروه B. این غلات از آرد سفید و نان سفید بیشتر است و وجود این ویتامین‌ها برای رژیم کاهش وزن حائز اهمیت.

۴. تخم‌مرغ یکی از بهترین انتخاب‌ها برای صبحانه است.

تخم‌مرغ، مخصوصاً تخم‌مرغ آب‌پز یکی از بهترین انتخاب‌ها برای صبحانه است. محتوای بالای پروتئین آن را به یک غذای سیرکننده تبدیل می‌کند و تحمل رژیم غذایی کاهش وزن برای فرد آسان می‌شود. با این حال کلسترول بالای تخم‌مرغ را هم نباید فراموش کرد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم افرادی که مبتلا به چربی خون بالا هستند در این خصوص حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

۵. گذر از چای سیاه به چای سبز را فراموش نکنید!

علاوه بر تأثیرات مثبتی که برای بیماران قلبی به همراه دارد، چای سبز همچنین تأثیر قابل‌توجهی در افزایش سوخت و ساز و کمک به کاهش وزن افراد خواهد داشت. اگرچه میزان این تأثیرات چای سبز از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما به هر حال انتخاب آن در برنامه کاهش وزن خالی از لطف نخواهد بود.


۶. سعی کنید صبحانه شما حداقل ۵ گرم فیبر داشته باشد.

فیبر شکم را پر می‌کند. سیری قابل‌توجهی به فرد القا می‌کند و به ازای آن هیچ کالری هم ندارد. پس به راحتی می‌توان گفت: فیبر بهترین ترکیب در رژیم کاهش وزن است. قرار دادن این ۵ گرم فیبر در رژیم صبحانه هم کار سختی نیست. کافی است نصف یک سیب بزرگ و کامل، یک دوم لیوان غلات کامل و یا دو تکه نان سیاه کامل را انتخاب کنید. هر کدام از این انتخاب‌ها به خودی خود ۵ گرم فیبر دارند. اگر آن‌ها را با هم همراه کنید هم که دیگر چه بهتر. شک نکنید مثل آب خوردن وزن کم خواهید کرد.

۷. ماست ساده را به دوستی بپذیرید.

ماست یکی از بهترین و سالم‌ترین غذا‌های تمام دنیاست و می‌تواند ارزش بسیاری به صبحانه شما بدهد. آن را به دوستی بپذیرید و از فواید آن برای کاهش وزن بهره‌مند شوید. فقط دقت داشته باشید صحبت ما درباره ماست ساده است نه ماست‌های میوه‌ای و طعم دار. محتوای بالای پروتئین و کلسیم آن را به یک ماده غذایی ارزشمند در کاهش وزن تبدیل کرده است.

۸. سوسیس و کالباس را از صبحانه خود مطلقاً حذف کنید.

واقعاً این ایده مصرف سوسیس و کالباس در صبحانه از کجا آمد؟! این مواد غذایی فراوری شده و صنعتی دارای مقادیر بالایی نیترات هستند؛ یعنی همان ترکیب خطرناکی که با سرطان‌های کولون و رکتوم در ارتباط مستقیم است. از محتوای بالای چربی و کالری آن‌ها که بگذریم سوسیس و کالباس همچنین دارای مقادیر بالایی سدیم، نمک و ادویه‌اند و زخم‌های گوارشی یکی از شایع‌ترین عوارض مصرف طولانی مدت سوسیس و کالباس خواهد بود.

۹. شیرینی‌ها و قند‌های مصنوعی را محدود کنید.

مصرف قند‌های ساده در مقادیر بالا، برای مثال محدود کردن صبحانه به یک کیک یا شیرینی و یک لیوان چای بدترین کار ممکن است.ورود یک دفعه‌ای این حجم قند ساده به بدن باعث افزایش یک دفعه‌ای قند خون خواهد شد. اتفاقی که در ادامه این امر روی می‌دهد افزایش یک‌باره سطح انسولین در بدن و کاهش قند خون است و فرد خیلی سریع احساس گرسنگی مجدد را خواهد داشت. در این شرایط است که فرد شدیداً مستعد ابتلا به دیابت، افزایش چربی خون و البته چاقی خواهد شد.
 
با خوردن این معجون طبیعی چربی‌های شکم و پهلو را آب کنید

آب جعفری و سبزیجات حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، K، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، پروتئین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، روی، مس، کربوهیدرات، اسید فولیک، فیبر و قند است.برای بررسی خواص آب جعفری و سبزیجات و اینکه مصرف این آب سبزی برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.


مهم‌ترین خواص آب جعفری و سبزیجات

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص آب جعفری و سبزیجات اظهار کرد: این آب سبزی به علت داشتن ویتامین C و آهن کم‌خونی را رفع می‌کند؛ آب جعفری و سبزیجات لاغرکننده است و موجب سم‌زدایی از کبد می‌شود؛ این آب سبزی خاصیت چربی‌سوزی دارد و چربی‌های دور شکم و پهلو را از بین می‌برد.وی درباره خواص دیگر آب جعفری و سبزیجات بیان کرد: این آب سبزی نقش موثری در دفع سنگ کلیه و مثانه، رفع عفونت‌های مجاری ادراری، تصفیه خون و کاهش تب دارد؛ آب جعفری و سبزیجات به بهبود بیماری‌های کبدی و طحال هم کمک شایانی می‌کند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مبتلایان به ناراحتی پروستات باید از آب جعفری و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کنند؛ این آب سبزی به علت وجود پتاسیم، فشار خون را هم کاهش می‌دهد.عظمایی تاکید کرد: آب جعفری و سبزیجات برای افرادی که دچار بیماری‌های پوستی مانند برص (لک و پیس یا ویتیلیگو) و سیاهی دور چشم هستند، مفید است؛ این آب سبزی معده را تقویت و ناراحتی‌های گوارشی را هم برطرف می‌کند.وی تصریح کرد: آب جعفری و سبزیجات تاثیر چشمگیری در رفع یبوست و پاکسازی روده‌ها دارد؛ این آب سبزی به علت داشتن ویتامین‌های A C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آب جعفری و سبزیجات شریان‌ها و رگ‌های بدن را پاکسازی می‌کند و بوی بد دهان را هم از بین می‌برد.

موارد منع مصرف آب جعفری و سبزیجات

عظمایی درباره موارد منع مصرف آب جعفری و سبزیجات یادآور شد: زنان باردار و شیرده نباید آب جعفری و سبزیجات را مصرف کنند، زیرا این آب سبزی به سلامتی جنین و نوزاد آسیب می‌رساند.
 
نوشیدنی گرم که رگ‌های قلبتان را باز می‌کند

طبق مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه و متابولیسم، چای، به ویژه نوع سبز و سیاه آن، می‌تواند از ذخیره‌سازی چربی در کبد و کاهش قند خون جلوگیری کند.این مطالعه توسط گروهی از محققان دانشگاه تونس و پاریس انجام شد؛ تیم تحقیقاتی اثرات مصرف طولانی مدت چای سبز و چای سیاه را بر هضم چربی موش‌هایی که دارای رژیم غذایی با چربی بالا بودند، بررسی کردند.به موش‌هایی که در این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند، به مدت ۱۰ هفته، چای سبز دم کرده، چای سیاه و دارونما داده شد و میزان چربی دفع شده در مدفوع، میزان چربی کبد، وزن بافت چربی شکم، میزان مصرف غذا و افزایش وزن بدن موش‌ها را اندازه‌گیری کردند.نتایج نشان داد که مصرف ۱۰ هفته چای سبز و چای سیاه با افزایش دفع لیپید‌ها از راه مدفوع همچنین دفع تری گلیسیرید باعث کاهش هضم لیپید‌ها و بافت چربی می‌شود.علاوه بر این، مصرف چای، کاهش وزن بدن موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچربی را به دنبال داشت؛ در همین زمینه چای سیاه در مقایسه با چای سبز موثرتر عمل کرده است.این تیم تحقیقاتی معتقد است که این نوشیدنی‌ها با داشتن مقادیر زیاد TPC و کافئین می‌توانند جایگزین طبیعی برای جلوگیری از چاقی باشند.»


چای سبز در مقابل چای سیاه
هر دو چای سبز و چای سیاه از گیاهی به نام کاملیا سیننسیس ساخته می‌شوند، اما فرایند تبدیل شدن به این ماده به چای متفاوت است و فرایند پردازش برگ چای سبز کمتر است؛ این در حالی است که چای سیاه تحت فرایند اکسیداسیونی به نام تخمیر قرار می‌گیرد؛ هر ۲نوشیدنی خواص زیادی را دارند؛ گرچه ممکن است تفاوت‌هایی جزئی با هم داشته باشند.هنگامی که پای خواص ضد سرطان در میان باشد، چای سبز بیش از چای سیاه حرف برای گفتن دارد؛ چای سبز نسبت به چای سیاه حاوی مقادیر بیشتری کاتچین‌ها، مانند EGCG است؛ EGCG فعالیت ژن را در سلول‌های سرطانی تنظیم می‌کند و می‌تواند با رشد سرطان مبارزه کند.هر ۲ چای سیاه و سبز در تامین سلامت قلب و عروق نقش دارند؛ براساس یک مطالعه منتشر شده در مجله شیمی بیولوژیکی، فعل و انفعالات مقادیر فراوان EGCG در چای سبز در کنار سلول‌های تشکیل دهنده عروق خونی و سلول‌های اتوفاژی انجام و در نهایت موجب محافظت از سلول‌ها می‌شود.این خاصیت چای سبز همچنین به تنظیم میزان کلسترول خون کمک می‌کند؛ به گفته موسسه لینوس پالینگ، چای سیاه باعث تقویت عملکرد رگ‌های خونی در افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی می‌شود.سطح کافئین چای سبز و سیاه متفاوت است؛ چای سیاه حاوی کافئین بالاتری است و کافئین چای سیاه بین ۴۲ تا ۷۲ میلی گرم در هر فنجان است. این در حالی است که چای سبز حاوی ۹ تا ۵۰ میلی گرم کافئین در هر فنجان است.کافئین را به طور موقت افزایش می‌دهد، باعث افزایش بهره‌وری می‌شود و به کاهش وزن کمک می‌کند همچنین کافئین می‌تواند یک فرد را در طول شب بیدار نگه دارد به همین دلیل مصرف کافئین باید محدود شود.
 
دمنوش شگفت انگیز برای رفع خستگی

دمنوش سیب ترش و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش، تمامی خواص سیب ترش و دارچین را خواهید داشت.

مواد مورد نیاز
-آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
-چوب دارچین: ۴ تکه
-پودر دارچین: یک دوم ق. چ. -پودر زنجبیل: یک دوم ق. چ. -هل: ۷ عدد


روش پخت:
۱. چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می‌رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.
۲. سیب ترش: مناسب برای بیماری‌های عصبی معده و از بین برنده تهوع
۳. دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون
۴. زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز
۵. هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز
۶. ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می‌شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله‌ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می‌توانید تمام دم نوش‌های گیاهی دلخواه را دم کنید.
 
خواص پسته در طب سنتی

پسته درخت دوپایه‌ای است که ارتفاع آن به حدود پنج متر می‌رسد و بحالت خودرو در ایران و افغانستان می‌روید. برگ‌های درخت پسته متناوب و مرکب از ۲ یا ۳ برگچه نوک تیز با یک برگچه انتهایی است وبرنگ سبز روشن می‌باشد. گل‌های آن خوشه‌ای است گل نر آن فاقد گلبرگ است.

خواص داروئی:
خواص مغز پسته
مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.
۱) مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقدایر پسته بخورند.
۲) خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می‌کند.
۳) مغز و ذهن را تقویت می‌کند.
۴) برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.
۵) برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.
۶) پسته معده را تقویت می‌کند.
۷) برای تسکین سرفه مفید است.
۸) اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می‌کند.
۹) جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.
۱۰) جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است
 

خواص پوست سبز پسته
پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد وخشک است و دارای خواص زیر می‌باشد:
۱-برای رنگرزی بکار می‌رود.
۲-بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است.
۳-جویدن آن باعث التیام زخم‌های داخل دهان می‌شود.
۴-برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید.
۵-دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می‌برد.
۶-دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.
۷-برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید.

خواص پوست سفید پسته
پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است. برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند. باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می‌شود.
 
۸ نشانه آشکار قند خون بالا

بیشتر مواقع کنترل سطوح قند خون به آنچه می‌خورید بستگی دارد. مصرف مواد غذایی پرکربوهیدارت و شیرین می‌تواند قند خون را بیش از اندازه افزایش دهد. خوشبختانه بدن برای تعدیل این شرایط انسولین تولید می‌کند که به کنترل قند خون کمک می‌کند.اما گاهی اوقات بدن قادر به تولید انسولین کافی برای کاهش قند خون نیست. زمانی که این اتفاق رخ می‌دهد، سطوح قند خون همواره بالا باقی می‌ماند. این شرایط خطر ابتلا به بیماری قلبی، نارسایی کلیوی، از دست دادن بینایی و مشکلات سلامت دیگر را افزایش می‌دهد. افزایش قند خون با نشانه‌ها و علائمی همراه است که توجه به آن‌ها می‌تواند از جدی‌شدن شرایط پیشگیری کند.

تکرر ادرار
زمانی که قند خون وارد کلیه‌ها می‌شود، آب بیشتری توسط آن‌ها جذب می‌شود که این شرایط تکرر ادرار را به همراه دارد. اگر با تکرر ادرار مواجه هستید، بدون اینکه در میزان مایعات مصرفی خود افزایشی داده باشید، بررسی سطح قند خون ایده خوبی است.

احساس خستگی مداوم
اگرچه قند خون انرژی مورد نیاز ما را تامین می‌کند، اما میزان بیش از اندازه آن می‌تواند شرایطی کاملا متضاد را شکل داده و با احساس خستگی مداوم مواجه شوید. هنگامی که قند خون بالاست، گلوکز فراوانی هدر می‌رود و نتیجه این شرایط چیزی جز احساس خستگی نیست. تکرر ادرار نیز شرایط را وخیم‌تر می‌سازد، زیرا موجب کم‌آبی بدن شده و همان گونه که می‌دانید کم‌آبی بدن یکی از دلایل احساس خستگی محسوب می‌شود.

افزایش تشنگی
زمانی که کلیه‌ها نمی‌توانند گلوکز را پالایش کنند، بدن با کم‌آبی مواجه می‌شود. این شرایط نه تنها احساس تشنگی را افزایش می‌دهد، بلکه موجب افت عملکرد اندام‌های مختلف نیز می‌شود. هنگامی که به طور مکرر دفع ادرار را انجام می‌دهید، بدن آب از دست می‌دهد و تشنگی بر شما غالب می‌شود. این موجب چرخه‌ای باطل می‌شود، زیرا هرچه بیشتر آب بنوشید، نیاز به دفع ادرار نیز بیشتر خواهد شد.

تاری دید
میزان بیش از اندازه قند در بدن موجب تورم عدسی چشم‌ها می‌شود که این شرایط تاری دید را به همراه دارد، اما زمانی که قند خون کاهش یابد بینایی شما نیز به حالت عادی بازمی‌گردد. به این نکته توجه داشته باشید که اگر قند خون بالا حالت مزمن به خود بگیرد می‌تواند آسیب دائمی به قدرت بینایی شما وارد کند.


آهنگ کند بهبود زخم‌ها
قند خون بالا می‌تواند بر اعصاب و گردش خون شما تاثیرگذار باشد و شرایط را برای رسیدن خون به زخم‌ها یا کبودی‌ها دشوارتر سازد. اگر روند بهبودی بریدگی یا کبودی بیش از مدت زمان عادی طول می‌کشد به پزشک مراجعه کنید تا شرایط به صورت دقیق بررسی شود.

کاهش وزن بی‌دلیل
این شرایط ممکن است برای افرادی که کاهش وزن را هدف قرار داده‌اند چیز خوبی به نظر برسد، اما کاهش وزن ناشی از قند خون بالا روندی سالم نیست. زمانی که سلول‌های بدن به میزان کافی گلوکز دریافت نمی‌کنند، از عضله و چربی برای تامین انرژی استفاده می‌شود. از دست دادن عضله موجب کند شدن سوخت و ساز و احساس خستگی می‌شود.

مغز مه‌آلود
همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره شد، قند خون سوخت مورد نیاز سلول‌های انسان را تامین می‌کند و انرژی در اختیار ما قرار می‌گیرد. زمانی که بدن با قند خون بیش از حد مواجه است، به جای تامین سوخت و انرژی، هدررفت آن را تجربه می‌کنیم و بدن آنچه را که نیاز دارد، دریافت نمی‌کند. این شرایط به طور معمول به شکل‌گیری مغز مه‌آلود و فقدان تمرکز منجر می‌شود.

خونریزی لثه
موارد مختلفی از جمله کمبود ویتامین C می‌توانند موجب خونریزی لثه‌ها شوند و قند خون بالا نیز یکی از این دلایل است. سطوح بالای قند خون موجب تجمع باکتری‌های بد در دهان می‌شود و این شرایط احتمال خونریزی لثه را هنگام مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان افزایش می‌دهد.ایجاد تغییر در رژیم غذایی می‌تواند به کاهش سطوح قند خون کمک کند. در همین راستا میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل بیشتری مصرف کنید و مصرف مواد غذایی فرآوری شده را کاهش دهید. همچنین، در صورت تجربه علائمی که به آن‌ها اشاره شد، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط را فراموش نکنید.
 
خواص معجزه‌آسای عسل در طب سنتی

دکتر مینایی، متخصص طب سنتی با اشاره به خواص عسل افزود: طبیعت عسل گرم و خشک است و با توجه به مناطقی که در آن شکل می‌گیرد گرمی و خشکی آن متفاوت است بطور مثال سبلان نسبت به مناطق گرم و خشک دارای عسل‌هایی با گرمی خفیف تا میانه است.متخصص طب سنتی اظهار داشت: عسل برای افراد در سنین مختلف اثرات گوناگونی دارد، جوانان با مزاج گرم باید عسل را با آب ترکیب کنند تا گرمی آن کمی تعدیل شود سپس میل کنند در غیر این صورت گرمیشان افزایش پیدا می‌کند و خوردن عسل بجای خیر بودن برایشان شر می‌شود، افراد میانسال و کهنسال می‌توانند عسل را مستقیماً میل کنند و هرچه این ماده از مناطق گرمتر تهیه شده باشد، برایشان مفیدتر است.


دکتر مینایی در ادامه با اشاره به خوردن عسل به همراه مصطکی (صمغ نوعی درخت) تصریح کرد: این ترکیب جاذب‌الرطوبت است یعنی رطوبات اضافی در قلب و مغز و کبد که سه عضو اصلی در بدن هستند را جذب می‌کند و به تبعیت از آن‌ها بقیه اعضا و بافت‌های بدن سالم حفظ می‌شوند، همچنین این ماده رطوبت معده را می‌گیرد و به آن کمک می‌کند تا هضم اولیه به خوبی صورت بگیرد.وی بیان کرد: گاهی می‌توانیم از عسل برای تشخیص بارداری استفاده کنیم اگر خانومی در ماه اول و دوم دوره نداشته باشد و فکر کند که باردار است می‌توان کمی عسل را با آب ترکیب کرد و به او داد اگر حالت تهوع پیدا کرد باردار است، یعنی از راه طبیعت پی به طبیعت بدن می‌بریم.متخصص طب سنتی عنوان کرد: عسل حامل داروست و این قابلیت را دارد که دارو یا گیاهان دارویی مختلف را در بدن حمل کند و به محلی که این دارو می‌خواهد اثر گذارد، ببرد و همچنین تأثیرگذاری بهتر دارو را تشدید می‌کند و به عنوان کمک کننده محسوب می‌شود.وی خاطرنشان کرد: آشامیدن عسل همراه با روغن‌ها مثل روغن گل سرخ می‌تواند بعنوان ماده‌ای ضد سرفه استفاده شود و به سالم ماندن ریه‌های انسان کمک می‌کند افرادی که دچار رنگین شدن پوست می‌شوند (مثلاً قهوه‌ای تیره می‌شود) می‌توانند برای شفاف شدن پوست خود ترکیبات عسل را مصرف کنند.
 
این صبحانه از دیابت پیشگیری می‌کند

اگر دچار اضافه وزن هستید و درخانواده شما سابقه ابتلا به دیابت بین اقوام درجه یک وجود دارد، شما هم باید نگران ابتلا به بیماری مخوف دیابت باشید. این بیماری همه ساله در دنیا باعث مرگ میلیون‌ها انسان به صورت مستقیم یا غیر مستقیم می‌شود.گفتنی است، بهترین شیوه برای مقابله با بیماری دیابت رعایت رژیم غذایی کم شیرین، شامل انواع میوه و سبزیجات تازه، پروتئین و مواد لبنی کم چرب و نان سبوس دار است.خوردن مواد چرب و شیرین و انواع نوشیدنی‌های گاز دار می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری نابودگر را شدت بخشد.علاوه بر رژیم غذایی، پرهیز از داشتن استرس و نیز خودداری از استعمال دخانیات نیزمی تواند سپری حفاظتی مقابل این بیماری باشد.اما محافظت از بدن در مقابل دیابت به معنی گرسنگی کشیدن یا خوردن غذا‌های بد مزه نیست، شما می‌توانید با ترفند‌هایی ساده در آشپزی هم تناسب اندام مناسب داشته باشید هم خطر بیماری دیابت در شما کاهش یابد.کارشناسان بهترین وعده غذایی در طول روز برای مقابله با دیابت را صبحانه می‌دانند شما می‌توانید به جای خوردن انواع نان‌های شیرین یا کیک و کلوچه این خوراکی‌های مقوی را بخورید که هم شما را برای مدت زمان زیادی سیر نگه می‌دارد هم سبب چاقی یا افزایش قند خون نمی‌شود.

خوراک پنیر با گل کلم
برای درست کردن این صبحانه مقوی نیاز به صرف زمان طولانی نیست، ابتدا گل کلم را پاک کرده و به قطعات ریز خرد می‌کنید، به همراه پنیر چدار رنده شده، گوشت قرمز نگینی سرخ شده، فلفل هالوپینا، نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنید و این ترکیب را در فر به در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه قرار می‌دهید، آنگاه غذا را از فر خارج کنید و روی آن پنیر پیتزا ریخته و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته و قهوه‌ای شود، این غذا یکی از مقوی‌ترین خوراک‌ها برای آغاز یک روز سرشار از موفقیت است که می‌تواند انرژی کافی بدن شما را تامین کند.


لازانیای بادمجان
این غذا یکی از سالم‌ترین و خوش خوراک‌ترین مواد غذایی برای وعده صبحانه است و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است.

لازانیا بادمجان برای جلوگیری از دیابت

برای درست کردن آن به این مواد نیاز دارید:

اسفناج و گوشت چرخ شده به میزان هر کدام ۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان ۵۰ گرم
قارچ دکمه‌ای به میزان ۲۰۰ گرم
مقداری فلفل قرمزو گوجه فرنگی گیلاسی
بادمجان حلقه حلقه شده به میزان ۲۰۰ گرم
ورق آماده لازانیا به میزان ۶ عدد
رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه لازانیا بادمجان:
ابتدا ورق‌های لازانیا را پخته و آبکش کنید، سپس بادمجان‌ها و گوشت قرمز، اسفناج و قارچ را پخته و سرخ کنید، آنگاه سایر مواد را به آن اضافه کنید، پس از آن، این ترکیب را لایه به لایه بر روی ورق‌های لازانیا قرار دهید و در آخرین لایه پنیر پیتزا و سس گوجه فرنگی اضافه کنید و برای مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.می‌توانید لازانیا را از فر درآورده بازهم پنیر به آن اضافه کنید و برای مدت ۱۵ دقیقه دیگر در همین درجه داخل فر قرار دهید، این صبحانه فوق مقوی می‌تواند شما را وقت ناهار سرحال و سیر نگه دارد.اگر وقت خیلی محدودی برای درست کردن صبحانه دارید، املت قارچ یک توصیه عالی به شما است، برای درست کردن آن به ۲۰۰ گرم قارچ دکمه‌ای خرد شده، دوعدد تخم مرغ، مقداری کره و روغن نیاز دارید.ابتدا قارچ را در روغن کم سرخ می‌کنید تا طلایی شود، آنگاه دریک ماهیتابه مقداری کره ریخته، تخم مرغ و قارچ‌ها را ترکیب کرده در آن می‌ریزد و به هم می‌زنید تا وقتی که تخم مرغ‌ها ببندند.برای پخت یک املت خوش مزه باید هر دو روی آن را در ماهیتابه تفت دهید.این خوراکی‌ها علاوه بر اینکه کالری کمی دارند بسیار خوش طعم هستند و شما را در مقابل بیماری‌ها حفظ می‌کنند.
 
تاثیر یک آب‌میوه بر کنترل علائم فشارخون

افزودن آب پرتقال به رژیم غذایی در کنترل علائم فشار خون بالا موثر است.علائم فشار خون بالا همیشه آشکار نیست، اما اگر نشانه‌های آن ظاهر شود به شکل سردرد‌های شدید، مشکلات بینایی و درد قفسه سینه بروز می‌کند.بی‌تردید نوع خوراکی‌های مصرفی بر فشار خون تاثیر می‌گذارد و در حالی که برای کنترل این عارضه باید از مصرف غذا‌های سرشار از نمک خودداری شود کارشناسان سلامت افزودن آب پرتقال به رژیم غذایی را توصیه می‌کنند.


برخی مواد غذایی از قبیل: خوراکی‌های سرشار از نمک تاثیر منفی بر فشار خون بالا دارند، اما خوراکی‌های حاوی پتاسیم، منیزیم و فیبر به کنترل فشار خون کمک می‌کند.پتاسیم ماده معدنی است که از طریق متعادل کردن تاثیرات منفی که نمک بر بدن دارد به کاهش فشار خون کمک می‌کند. آب پرتقال از جمله نوشیدنی‌های حاوی پتاسیم است.همچنین می‌توان با مصرف خوراکی‌های دیگر همچون سیب‌زمینی، موز، مالت و شیر بدون چربی پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین کرد.به نوشته روزنامه اکسپرس، تنها روش آگاهی یافتن از بالا بودن فشار خون چکاپ آن و انجام معاینات لازم است. از آنجایی که در بیشتر افراد فشار خون علائم آشکاری ندارد، اندازه گیری آن برای اطلاع از وضعیت این فاکتور مهم، ضروری است.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *