تولید شیرهانگور در سبزوار
فعالیت کارگاههای شیرهپزی در بخش روداب سبزوار آغاز شده است .
روستای بهارستان قطب کارگاه های شیرهپزی در بخش روداب سبزوار است که انگور دیم منطقه و حتی شهرهای اطراف برای تولید شیره انگور به این روستا حمل میشود .
در این روستا 11 کارگاه شیره پزی فعال است که طی 5 مرحله انگور را بطور سنتی به شیره انگور تبدیل می کنند .
خشکسالیها سبب کاهش تولید انگور دیم از سطح 250 هکتار از باغات انگور دیم بخش روداب شده است و پیش بینی میشود امسال کمتر از 500 تن انگور دیم از سطح باغات این بخش برداشت و حدود 80 درصد آن تبدیل به شیره انگور شود.
عکاس : سید رسول عزیزی
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *