صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای کاهش وزن، ۵ قانون را در وعده صبحانه رعایت کنید/ بمب ویتامین C را بشناسید/ قدرت شگفت انگیز ۵ دانه غذایی در کاهش وزن را بشناسید

۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۳:۵۲
کد خبر: ۴۴۵۶۸۸
اگر میخواهید بدانید خواص بادام تلخ چیست؟ و اینکه بمب ویتامین C را بشناسید حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، یافته‌ها نشان می‌دهد موش‌های تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از I. ۳ C. (indole-۳-carbinol) که به هنگام هضم سبزیجاتی نظیر بروکلی و کلم تولید می‌شود، از التهاب روده و سرطان روده بزرگ در امان بودند چراکه I. ۳ C. موجب فعال شدن پروتئینی موسوم به AhR (گیرنده آریل هیدروکربن) می‌شود.



در این مطالعه، زمانیکه موش‌های اصلاح ژنتیکی شده با رژیم غذایی سرشار از I. ۳ C. تغذیه شدند، مبتلا به التهاب یا سرطان نشدند. موش‌های اصلاح شده ژنتیکی قادر به تولید یا فعال سازی AhR در روده هایشان نیستند.«آمینا متیدجی»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه فرانسیس کریک بریتانیا، در این باره می‌گوید: «ما مشاهده کردیم حتی موش‌های که سرطان شان پیشرفت کرده بود وقتی با رژیم غذایی سرشار از I. ۳ C. تغذیه شدند، در نهایت تومورهایشان کمتر شد.»رژیم غذایی کنترل تصفیه شده حاوی ترکیب دقیقی از کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی‌ها و فیبر‌های غنی شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی بود، اما میزان مواد شیمیایی تحریک کننده AhR کمتری داشت. محققان اذعان می‌کنند: «این نتایج نشان می‌دهد حتی بدون فاکتور‌های پرخطر ژنتیکی، رژیم غذایی خالی از سبزیجات می‌تواند منجر به سرطان روده بزرگ شود.»

 
بمب ویتامین C را بشناسید
 
برای بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن راه‌های بسیار راحتی وجود دارد که مورد تایید پزشکان نیز هست. احتمالا مادر بزرگ و پدر بزرگ‌های ما از این دستورات زیاد استفاده کرده اند که یکی از آن‌ها بمب ویتامین C است.


بمب ویتامین C
این معجون بسیار خوشمزه و بمب ویتامین C. را می‌توانید با صرف حداقل زمان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
۵۰۰ گرم کشمش
۵۰۰ گرم برگه زردآلو
۵۰۰ گرم آلو بخارا
۲ فنجان مغز گردو
۵۰۰ گرم انجیر
یک عدد لیمو با پوست
۵۰۰ گرم عسل

به جز عسل بقیه مواد را در غذا ساز میکس کرده و سپس عسل را نیز اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر یکدست شود.بمب ویتامین C را در یک ظرف شیشه‌ای درب دار ریخته و در یخچال نگه داری کنید و روزی ۳ وعده، به اندازه ۱ قاشق غذا خوری نیم ساعت قبل از وعده‌های غذایی میل کنید.این معجون یک بمب ویتامین C پر از عناصر سالم و مقوی است که موجب تقویت سیستم ایمنی کودکان و بزرگسالان می‌شود.
 
دود سیگار کودکان را در معرض بیماری مزمن ریوی قرار می‌دهد

افرادی که در دوران کودکی در کنار والدین سیگاری بزرگ شده‌اند، بیشتر احتمال دارد بر اثر ابتلا به بیماری مزمن ریوی جان خود را از دست بدهند.متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: قرار گرفتن در معرض دود سیگار در دوران کودکی باعث می‌شود بر نرخ مرگ‌ومیر در میان بزرگسالان غیرسیگاری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر هفت مورد افزوده شود.


به گفته کارشناسان، بهترین روش برای حفظ سلامت کودکان خودداری از استعمال سیگار است.قرار گرفتن در معرض دود سیگار برای ۱۰ ساعت در هفته یا بیشتر خطر مرگ ناشی از بیماری ایسکمیک قلبی، سکته مغزی و بیماری مزمن انسداد ریه را در مقایسه با افرادی که در معرض دود سیگار قرار ندارند به ترتیب ۲۷، ۲۳ و ۴۲ درصد افزایش می‌دهد.به گفته متخصصان، دود سیگار تاثیرات بلندمدت بر سلامتی دارد که می‌تواند از دوران کودکی هم فراتر رود. کودکانی که والدینشان سیگار مصرف می‌کنند در معرض ابتلا به آسم هستند و رشد ریه آنان به درستی انجام نمی‌شود.به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، این مطالعه نشان داد تاثیرات قرار گرفتن در معرض دود سیگار در دوران کودکی تا دوران بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند و به بیماری مزمن انسداد ریه منجر می‌شود
 
قدرت شگفت انگیز ۵ دانه غذایی در کاهش وزن را بشناسید

انواع مختلفی از دانه‌ها که شاید توجه چندانی به آن‌ها نکنیم، خاصیت «چربی سوزی» دارند. این مواد غذایی سرشار از فیبر و مواد مغذی ضروری هستند که به طوری موثر در فرایند‌های کلیدی کاهش وزن مداخله می‌کنند. مصرف دانه‌ها برای پیشگیری از دیابت و کلسترول بالا نیز بسیار ضروری است:

دانه‌های چیا: یکی از انواع دانه‌ها که باعث کاهش وزن در شما می‌شود، دانه‌های چیا است. این دانه‌ها سرشار از فیبر محلول و غیر محلول هستند و منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها نیز محسوب می‌شوند. دانه‌های چیا از منابع اسید‌های چرب امگا ۳ و اسید‌های آمینه ضروری نیز هستند و مصرف منظم آن‌ها برای جلوگیری از مشکلات هضم و از بین رفتن یبوست ضروری است.

دانه‌های آفتابگردان: امروزه این دانه‌ها بخشی از رژیم غذایی معمول مردم هستند، زیرا به کاهش اضطراب و کاهش وزن کمک می‌کنند. دانه‌های آفتاب گردان همچنین سرشار از ویتامین ب هستند و آنهم برای تقویت عضلات و کاهش خستگی. اسید‌های چرب اشباع نشده این دانه‌ها باعث تحریک شستشوی شریانی و کاهش حضور چربی‌های مضر در خون می‌شود. دانه‌های آفتابگردان همچنین سهم کمی از اسید‌های آمینه و کربوهیدرات‌ها دارند که ریتم متابولیک خوبی را در بدن ایجاد می‌کنند.
 
 
دانه گشنیز: مواد مغذی طبیعی موجود در دانه گشنیز باعث تحریک فعالیت متابولیک و کمک به تنظیم سطح قند خون می‌شود. این دانه‌ها سرشار از روغن‌های ضروری برای تولید بهینه انسولین و تبدیل قند به منابع انرژی هستند. دانه‌های گشنیز مشکلات گوارشی را از بین می‌برند و بدن را سم زدایی می‌کنند.
 
دانه کنجد: آن‌ها حاوی اسید آمینه هستند و به تشکیل توده عضلانی و بهبود عملکرد فیزیکی کمک می‌کنند. این دانه‌ها منبع فیبر‌های رژیمی هستند و برای بهبود هضم و کنترل سطح کلسترول مفیدند.

دانه‌های کتان: مصرف دانه قدیمی کتان در دهه‌های اخیر، به سرعت در حال افزایش است. محبوبیت این دانه‌ها حتی در میان سلبریتی‌هایی که قصد کاهش وزن دارند، نیز به شدت افزایش یافته است. دانه‌های کتان حاوی دوز‌های مهم فیبر، پلی فنل ها، اسید‌های چرب ضروری و ... برای افزایش سوخت و ساز بدن هستند. دانه‌های کتان همچنین سهم کوچکی از اسید‌های چرب امگا ۳ دارند که باعث افزایش احساس انرژی و سلامت قلب و عروق می‌شوند. ضمنا کاهنده سطح کلسترول نیز هستند.
 
خواص بادام تلخ چیست؟

مغز بادام بر دو نوع است: شیرین و تلخ. مغز بادام شیرین، طعم ملایم و خوشمزه‌ای دارد و به سهولت از بادام تلخ تشخیص داده می‌شود. از کلیه قسمت‌های درخت بادام شیرین مانند شکوفه، برگ و میوه آن استفاده طبی شده، خواص بادام شیرین گسترده بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. درخت بادام تلخ از هر لحاظ شبیه به بادام شیرین بوده، با این تفاوت که مغز آن به علت داشتن ماده‌ای از نوع هتروزید‌ها تلخ مزه می‌باشد. قسمت‌های مورد استفاده داروئی بادام تلخ، بیشتر مغز دانه گیاه و روغن حاصل از آن است.


روغن بادام تلخ چنانچه بصورت خوراکی مصرف گردد یکی از دارو‌های بسیار خوب برای دفع اخلاط چسبیده به دیواره دستگاه گوارش است و ضماد آن با مقداری سرکه به پیشانی و اطراف، سردرد‌های سرد مزاج را درمان می‌کند، همچنین ریختن روغن بادام تلخ در چشم قدرت بینایی را زیاد می‌کند. در این مطلب مضرات و خواص بادام تلخ و روغن آن گردآوری شده است. مغز بادام تلخ از نظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است. برخی خواص دارویی بادام تلخ عبارتند از:

خوردن بادام تلخ همراه با عسل باعث پاکسازی کبد و طحال خواهد شد.
از خواص بادام تلخ برطرف کننده درد و ناراحتی‌های کلیه می‌باشد، به این منظور بادام تلخ و شیره انگور را مخلوط کرده و بخورید، برای برای از بین بردن سنگ کلیه مفید است و برای درمان ناراحتی‌های کلیه و رفع درد آن، بادام تلخ را با نشاسته و نعناع مصرف نمایید.
استفاده از روغن بادام تلخ به دور چشم موجب تقویت بینایی خواهد شد.
پودر بادام تلخ و مخلوط آن با سرکه باعث تسکین سردرد خواهد شد.
کمک به درمان تنگی نفس، سرفه و ورم ریه از دیگر خواص بادام تلخ می‌باشد.
مصرف بادام تلخ با عسل برای رفع قولنج مفید است.
ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع درد‌ها مفید است، همچنین از این ضماد، برای پاک کردن طحال، کلیه، و دفع کرم روده نیز استفاده می‌شود.
یکی از مهمترین خواص روغن بادام تلخ، خاصیت مسهلی آن می‌باشد.
برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش می‌توان از روغن بادام تلخ استفاده نمود، به این منظور یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید.
از فواید بادام تلخ برای پوست، از بین بردن لک‌های صورت، کاهش چین و چروک، درمان زخم‌های کهنه و کاهش خارش است که به این منظور از ضماد بادام تلخ همراه با سرکه استفاده می‌شود.
از دیگر خواص بادام تلخ برای پوست، بهبود اگزما و ترک‌های پوستی است، به این منظور بایستی از بادام تلخ خمیری درست کرده و از آن به جای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما یا ترک پوستی است، استفاده شود، همچنین این خمیر برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است.
روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است.
 
برای کاهش وزن، ۵ قانون را در وعده صبحانه رعایت کنید

مصرف صبحانه با کیفیت بالا، کلید کنترل وزن شماست. البته این عادت باید با سایر عادت‌های سالم همراه باشد، ولی به عنوان اولین وعده غذایی فعامل تعیین کننده‌ای در تنظیم متابولیسم در ساعات مختلف روز است.

شما باید برای کنترل وزن و رسیدن به وزن ایده آل، از ۵ قانون در وعده صبحانه تبعیت کنید:

موادغذایی غنی از فیبر بخورید: این مواد شامل دانه‌های کامل، سبزیجات، نان گندم کامل، کینوا، میوه‌ها و ... هستند.

پروتئین بیشتری مصرف کنید: بسیاری از مردم در وعده صبحگاهی به اندازه کافی پروتئین دریافت نمی‌کنند، زیرا از مصرف بیش از حد کالری در این وعده هراس دارند. با این حال پروتئین یک ماده مغذی کلیدی برای وعده صبحانه است، متابولیسم را سرعت می‌بخشد، در کاهش وزن بسیار مهم است، منجر به افزایش توده عضلانی می‌شود و کنترل اشتها را به دنبال دارد. تخم مرغ، آووکادو، گوشت گوساله، برنج قهوه ای، ماهی، آجیل و دانه ها، جوانه لوبیا، حبوبات و ماست یونانی سرشار از پروتئین هستند.


از غذا‌های فراوری شده به دور باشید: سوپرمارکت‌ها توسط انبوهی از مواد غذایی فراوری شده که در نگاه اول سالم به نظر می‌آیند، احاطه شده اند. متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق این مواد غذایی حاوی هیچ ریز مغذی خاصی نیستند، سدیم بالایی دارند و می‌توانند وزن و سلامت شما را تحت تاثیر قرار دهند. از مصرف گوشت دودی و سوسیس، شیرینی‌های آماده شده و نان سفید، غلات تصفیه شده، و مربا در وعده صبحانه به شدت پرهیز کنید.

آب بنوشید: هیدراته ماندن یک راه قدرتمند برای کاهش وزن است و به دفع سموم از خون، بهبود فرایند هضم و بهبود سلامت کلیه‌ها کمک می‌کند. ضمن این که انرژی شما در طول روز را تامین می‌نماید. در وعده صبحانه حداقل یک لیوان آب بنوشید.

چربی‌های سالم بخورید: حذف کامل چربی از رژیم غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست. شما باید مراقب چربی‌ها باشید، ولی نباید از آن‌ها بترسید. مصرف چربی‌های خوب اشباع نشده در وعده صبحانه بسیار مفید است. این چربی‌ها شامل ماهی، تخم مرغ، آووکادو، دانه‌های چیا، دانه‌های کتان، بادام، گردو، روغن زیتون و ... است.
 
وقتی چشم‌ها از بیماری درون خبر می‌دهند

نتایج مطالعه انجام شده توسط مرکز پزشکی بورامی دانشگاه ملی سئول نشان می‌دهد نازک شدن شبکیه چشم با بیماری پارکینسون مرتبط است.«جی یانگ لی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مطالعه ما برای اولین بار رابطه بین نازک شدن شبکیه چشم و نشانه اولیه ابتلا به پارکینسون را نشان می‌دهد. ما همچنین دریافتیم هر چقدر شبکیه نازک‌تر باشد، شدت بیماری بیشتر است.»


وی در ادامه می‌افزاید: «این یافته‌ها بدین معناست که نورولوژیست‌ها بهتر است قبل از شروع علائم و مشکلات حرکتی، چشم‌ها را معاینه کنند تا بیماری را در اولین مراحل آن تشخیص دهند.»محققان ۴۹ بیمار مبتلا به بیماری پارکینسون را از دو سال زودتر مورد بررسی قرار دادند. این بیماران هنوز تحت درمان دارویی قرار نگرفته بودند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۶۹ سال بود. داده‌های بدست آمده از این بیماران با ۵۴ فرد سالم دیگر با سن مشابه مقایسه شد.هر یک از شرکت کنندگان تحت معاینه دقیق چشم و همچنین اسکن چشم با وضوح بالا قرار گرفت. نتایج نشان داد نازک شدن شبکیه چشم، بخصوص دو لایه داخلی از کل پنج لایه، ارتباط قوی‌ای با بیماری پارکینسون همراه با از بین رفتن سلول‌های مغزی تولیدکننده دوپامین داشت.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *