چه غذایی بخوریم تا در زمان روزه داری گرسنه نشویم؟!
در ماه رمضان، مصرف مواد نشاسته ای بیشتر از مواد قندی توصیه می شود؛ زیرا نشاسته به تدریج وارد خون شده و به همین علت ، انسولین سریع ترشح نمی شود و قند خون افت نمی کند ، البته در مصرف مواد نشاسته ای افراط کرد.
برخلاف چربی که سال ها در بدن ذخیره می شود، قند حدود نصف روز در بدن باقی می ماند.
با توجه به اینکه وعده افطار دیر صرف می شود، مصرف افطار همراه با شام مفصل مشکل آفرین است.
توصیه می شود فاصله 35 دقیقه ای بین صرف افطار تا شام باشد به شرط اینکه افطار یا شام سبک صرف شود.
بهترین توصیه این است که یک افطار ساده همراه با شیر ولرم باشد و در وعده شام حتما از کربوهیدرات هایی مانند نان یا برنج استفاده شود.
بهترین کربوهیدرات هایی که می توان توصیه کرد چه در وعده افطار و چه در وعده سحر ماکارونی است.
به علت دیر هضم بودن نشاسته موجود در ماکارونی، این غذا روزه داران را زمان بیشتری سیر نگه می دارد به ویژه اگر همراه با سبزیجاتی مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگی که آب مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان های بدن را می توانند تأمین کنند، استفاده شود.