آجیلی برای جلوگیری از سکته قلبی در افراد چاق
پوششهای گیاهی متنوعی در جهان وجود دارد که میتوان از آنها در رژیم غذایی استفاده کرد، برخی از دانههای آجیل بومی کشورهای مختلف فواید بیشماری برای سلامت هم دارند.
پژوهشهای دانشمندان دانشگاه تافتس (Tufts University) نشان داده است گردوی پکان میتواند حساسیت بدن نسبت به انسولین را افزایش دهد. دراین دانه آجیل میزان فراوانی چربیهای مفید برای بدن وجود دارد.
گردوی پکان بومی قاره آمریکا و به ویژه کشور مکزیک است، اما در سایر کشورهای دیگر نیز نهال آن رشد میکند و افراد میتوانند این دانه مغذی و خوش طعم آجیل را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
محققان اثربخشی گردوی پکان را در سلامت و جلوگیری از بروز سکته قلبی برروی ۲۶ زن و مرد دارای اضافه وزن و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی آزمایش کرده اند که جواب مثبتی داشته است با این حال اعلام کردهاند نیاز به آزمایشهای بیشتر برای اثبات صد درصد موثر بودن مصرف این دانه آجیل در سلامت قلب و عروق دارند.
دانههای آجیل مانند گردو، انواع بادام درختی و زمینی، فندق و پسته دارای چربیهای مفید برای بدن هستند و مانع از افزایش کلسترول بد خون و سلامت کبد میشوند.
از جمله دیگر خوراکیهای مفید برای سلامت رگهای خونی و قلب، میوه آووکادو، مرکبات، سیب، گوشت کم چرب، غلات و حبوبات، نوشیدن میزان کافی آب و نوشیدنیهای سالم و ماهیهای روغنی را میتوان نام برد.
در کنار تنظیم رژیم غذایی، حفظ تناسب اندام، انجام ورزش و داشتن تحرک کافی، پرهیز از استرس و عصبانیت و خودداری از مصرف دخانیات نیز سبب سلامت قلب و رگهای خونی میشود.
منبع:دیلی میل
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *