صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برداشت انگور و تولید کشمش در تاکستان

۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴:۰۱
کد خبر: ۲۲۱۲۱۵
دسته بندی‌: عکس ، استان ها
تاکستان با 35 هزار هکتار باغ انگور دومین شهر تولید کننده ی انگور در کشور به شمار می رود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت. 70 درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روش های آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای روسیه ، اکراین و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر می شود.عمده ارقام انگور باغات را بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، میش پستان، کندری، شصت عروس، ملایی، صاحبی احمدی و چفته ذکر کرد که بیدانه بیشتر به کشمش تبدیل می شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *