مسابقه حساس هفته دهم لیگ برتر مردان با برتری شهرداری ارومیه مقابل پیکان تهران به پایان رسید. تیم شهرداری ارومیه که در صدر جدول این رقابتها قرار دارد در استادیوم خانگی خود میزبان پیکان تهران بود که در پایان پنج ست نفس گیر، شاگردان عبدالرضا علیزاده موفق شدند با نتیجه سه بر دو شاگردان پیمان اکبری را با شکست بدرقه کردند.
مجاوران بارگاه منور رضوی در اجتماع بزرگ مردمی «بیعت با نصرالله» به مناسبت چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله شامگاه یکشنبه (۲۰ آبان ۱۴۰۳) در میدان شهدا مشهد شرکت کرده و به سمت حرم امام رضا (ع) راهپیمایی کردند.
به همت گروه جهادی انصارالمهدی (عج) و گروه جهادی ریحانه النبی (س) دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، اردوی جهادی فرهنگی، بهداشتی، درمانی و داندانپزشکی در روستای درقانلو در حال برگزاری است. این گروه به همت ۵۸ متخصص جهادی با حضور متخصص زنان، دندانپزشکان، چشم پزشکان، پزشک عمومی، مبلغین و مروجین فرهنگی و دینی، بصورت رایگان به مردم روستای درقانلو و ۱۲ روستای مجاور خدمات درمانی و فرهنگی ارائه میدهند.
مراسم اختتامیه بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان روز پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) با اعلام برگزیدگان از سوی هیات داوران در تالار ابن سینای شهر همدان برگزار شد.
مانور طرح اضطراری دو سالانه فرودگاه شهدای سبزوار با حضور کلیه عوامل امداد و نجات فرودگاهى و درون شهرى برگزار شد. در این مانور کلیه واحدهای عملیاتی فرودگاه، یگان هاى نظامی و انتظامی، واحدهای مختلف امداد و نجات سطح شهرستان در جهت آمادگی بیشتر و جلوگیری از خطرات احتمالى هنگام بروز سوانح هوایی و تسریع در روند امداد و نجات را به نمایش گذاشتند.
مراسم وداع و تشییع سه شهید حادثه تروریستی گوهر کوه شهرستان تفتان. سربازان شهید: پویا صالحی، مهدی پریشانی و صالح نور بخش صبح روز سه شنبه (۸ آبان ماه ۱۴۰۳) در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی استان اصفهان برگزار شد. پیکر این شهدا بعد از این برنامه برای تشییع و خاکسپاری به زادگاههای خود واقع در شهرستان دهاقان، خمینی شهر و دولت آباد منتقل شدند.
روستای بیزه از توابع بخش مرکزی شهرستان داورزن غربیترین نقطۀ استان خراسان رضوی با ۳۰ کارگاه فلفل کوبی فعال به عنوان قطب فلفل کشور شناخته شده است. فلفل قرمز یکی از محصولات انحصاری بیزه است، این روستا یکی از بزرگترین تولید کنندگان فلفل کشور است.
خط و بارانداز ریلی آستارای جمهوری اسلامی ایران در شمال غربی استان گیلان و آستارای جمهوری آذربایجان به عنوان همسایه ایران که تکمیل کننده کریدور حمل و نقل شمال – جنوب است، با افزایش تبادلات اقتصادی و صادرات و واردات کالا رونق گرفته است. از طریق مرز ریلی آستارا - آستارا و توسط قطارهای باری و ترانزیتی ورودی جمهوری آذربایجان و روسیه به این بارانداز ریلی در مرز ایران و آذربایجان، کالاهایی نظیر امدیاف، غلات و چوب از کشورهای جمهوری آذربایجان و روسیه وارد ایران شده و کالاهای تولیدی داخل کشور اعم از سیمان، کاشی و سرامیک نیز توسط قطارهای باری بین المللی به کشورهای گرجستان، قزاقستان و روسیه صادر میشود. روزانه قطارهای باری خارجی کالاهای خود را در بارانداز ریلی آستارا تخلیه میکنند و بار به وسیله کامیونها به صورت حمل و نقل ترکیبی به نقاط مختلف ایران منتقل میشود. وجود راه آهن بینالمللی آستارای ایران و آستارای آذربایجان شهرستان مرزنشین آستارا را به کانون تجارت خارجی، حمل و نقل، ترانزیت، صادرات غیرنفتی و واردات و همچنین ارتباط جمهوری اسلامی ایران با اوراسیا، منطقه قفقاز، روسیه و کشورهای اروپای شرقی تبدیل کرده است.