میوه‌های نفتی سرطانی

8:36 - 27 آبان 1394
کد خبر: ۹۹۸۲۰
خبرگزاری میزان - حدود 10 سال پیش بود که موضوع رنگ کردن میوه‌ها بر سر زبان‌ها افتاد. در آن زمان فروشنده‌ها میوه‌هایی مثل انار و هندوانه را از وسط باز کرده و با رنگ کردن داخل آنها در اصل اینگونه برای فروش بقیه این محصولات تبلیغ می‌کردند اما کم کم این رنگ کردن‌ها به پوست میوه‌ها رسید. جایی که میوه‌های کال و نارس را به روش‌های مختلف رنگ می‌کردند تا به جای میوه‌های رسیده به دست مصرف‌کننده بدهند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *