تداوم سیاست بهره‌کشی صهیونیست ها از یهودیان آفریقایی/ هزاران "فلاشا" وارد فلسطین اشغالی می شوند

7:54 - 25 آبان 1394
کد خبر: ۹۸۹۱۵
خبرگزاری میزان- کابینه نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به هزاران اتیوپیایی که خود را یهودیان فلاشا می نامند، اجازه می دهد ظرف پنج سال آینده به فلسطین اشغالی مهاجرت کنند.
تداوم سیاست برده کشی صهیونیست ها از یهودیان آفریقایی/ هزاران به گزارش سرویس بین الملل  به نقل از خبرگزاری فرانسه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرد: امروز ما تصمیم مهمی گرفتیم که به آخرین نسل های جوامعی که با اسرائیل پیوستگی و خویشاوندی دارند، اجازه دهیم به اسرائیل بیایند.

یکی از سخنگویان وزارت امور داخلی اسرائیل اعلام کرد فلاشاها یهودی های اتیوپیایی هستند که در قرن نوزدهم به زور وادار به گرویدن به مسیحیت شدند. آخرین نسل های آنها که حق مهاجرت به اسرائیل دریافت کرده اند نزدیک به 9100 نفر هستند که اکثر آنها در اردوگاه هایی در نزدیکی شهرهای آدیس آبابا و گوندار اتیوپی زندگی می کنند.

وزارت داخلی رژیم صهیونیستی تصریح کرد آنها به فلسطین اشغالی انتقال داده خواهند شد و به کمک خاخام های ارتدوکس افراطی به دین یهود بازگردانده خواهند شد.
جامعه یهودی های اتیوپیایی اسرائیل 135 هزار نفر هستند که بیش از 50 هزار نفر از آنها در اسرائیل متولد شده اند.
اکثر یهودی های اتیوپیایی به کمک دو پل هوایی که مخفیانه در سال 1984 و 1991 سازماندهی شده بود، به اسرائیل وارد شده اند.
آوی مایر، سخنگوی آژانس یهود اعلام کرد « متخصص های ما طرحی را برای انتقال خانواده هایی که در انتظار مهاجرت به اسرائیل هستند، تهیه کرده اند؛ این طرح (...) باید هر چه زودتر آغاز شود ».
این تصمیم قرار است به کاسی تسفا، یک فالاشمور اتیوپایی 30 ساله که در گوندار زندگی می کند، اجازه دهد سرانجام به بقیه خانواده خود در اسرائیل بپیوندد.

این فرد سال ها برای وادار کردن دولت اسرائیل به اینکه به اعضای خانواده یهودیان فلاشا اجازه مهاجرت بدهد، به ویژه بعد از اینکه اسرائیل در سال 2013 اعلام کرد به انتقال یهودی های اتیوپیایی به اسرائیل پایان داده است، مبارزه کرد.

این مبارزه که یک نماینده پارلمان اتیوپیایی تبار حزب لیکود، حزب نتانیاهو از آن پشتیبانی می کند، سرانجام وزارت کشور اسرائیل را متقاعد کرد با مهاجرت یهودیان اتیوپیایی موافقت کند.

یهودی های اتیوپیایی برای جذب شدن در جامعه اسرائیل باید به دشواری شکاف فرهنگی عمیقی را پشت سر بگذارند. اما برغم کمک های دولتی، آنها از تبعیض های آشکاری رنج می برند. به گفته انجمن یهودیان اتیوپیایی اسرائیل، درآمد سرانه متوسط آنها 40 درصد کمتر از سطح متوسط است.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *