فرمانده قرارگاه اربعین ناجا:تنها سه مرز شلمچه، چزابه و مهران برای ورود به کشور عراق مشخص شده/آقابابایی:مشکلی در زمینه جابجایی زائران بعد از اربعین، نخواهیم داشت
خبرگزاری میزان-سردار کرمی گفت:از طرف ما این آمادگی وجود دارد که مرز دیگری را برای عبور و مرور زائران پیشنهاد بدهیم، اما ممکن است طرف عراقی نپذیرد و تنها همین سه خروجی مهران،شلمچه و چزابه را قبول داشته باشد. سال گذشته ما پیشنهاد مرز خسروی را هم دادیم ولی عراقی ها قبول نکردند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، سردار حسن کرمی ، فرمانده قرارگاه اربعین ناجا در گفت و گوی زنده برنامه "تیتر امشب" شبکه خبر در پاسخ به این سوال که آیا مرز دیگری به غیر از شلمچه، چزابه و مهران جهت خروج از کشور و ورود به کشور عراق در در ایام اربعین، درنظر گرفته شده است، گفت:از طرف ما این آمادگی وجود دارد که مرز دیگری را برای عبور و مرور زائران پیشنهاد بدهیم ، اما ممکن است طرف عراقی نپذیرد و تنها همین سه خروجی مشخص شده را قبول داشته باشد. سال گذشته ما پیشنهاد مرز خسروی را هم دادیم ولی عراقی ها قبول نکردند.
وی با بیان این مطلب که مرز مهران امکانات کافی برای حجم بالای عبور زائران اربعین حسینی را ندارد،از زائران خواست تا از مرزهای دیگر در نظر گرفته شده، به کشور عراق سفر کنند.
همچنین مجید آقابابایی، دبیر ستاد مرکزی اربعین با بیان این مطلب که کمیته تخصصی حمل و نقل و زیر ساخت ها با مسئولیت معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در ذیل ستاد مرکزی اربعین حسینی تشکیل شد، گفت: این کمیته صرفا موضوعات تخصصی بحث حمل و نقل در داخل کشور را پیگیری می کند و در کنار آن یک کمیته حمل و نقل، ذیل ستاد عراق با محوریت سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، موضوعات نقل و انتقال در داخل کشورعراق را بررسی می کند.
دبیر ستاد مرکزی اربعین افزود: در داخل کشور قرار است اتوبوس های بیش شهری از مبدا شهرها و استان های مورد هدف که قبلا براساس سامانه سماح تقسیم بندی شدند و مرز آنها مشخص شده، از مبدا ساماندهی و به نزدیکترین شهر مرزی اعزام شوند.پارکینگ هایی قبل از ورودی شهرهای مرزی استقرار پیدا کرده اند که اتوبوس های درون شهری از نقاط اولیه شهرهای مرزی، زائران را از این پارکینگ ها به نقاط صفر مرزی منتقل می کنند.
وی درپاسخ به این سوال که آیا ناوگان حمل و نقل کشوردر جابه جایی حجم بالای زائران مشکل خواهد داشت یا خیر، افزود:تجربه سال قبل در مقطعی دولت عراق شرایطی را اعلام کرد که به عدم صدور ویزا منجر شد.حجم انبوهی از زائران به سمت مرزهای سه گانه ورود پیدا کردند و طبیعتا با توجه به عدم برنامه ریزی و هماهنگی کشور عراق با جمهوری اسلامی ایران، طبیعتا حجم عظیمی از زائران نتوانستند به خوبی از پتانسیل ناوگان حمل و نقل استفاده کنند. امسال با توجه به پتانسیل موجود و تقسیم بندی اتوبوس های درون شهری و برون شهری صورت گرفته، تقسیم بندی مناسبی برای پیمایش این مسیرها صورت گرفته است.
آقا بابایی با بیان این مطلب که تقسیم بندی زمانی مناسب در زمینه اعزام زائران صورت گرفته است، گفت: در سه، چهار روز بعد از اربعین که حجم بالای زئران برمیگردند، با توجه به این مساله که چند روزی بعد از اربعین تعطیلات داریم ، این زمانها برنامه ریزی شده و هر چند محدودیت اتوبوسهای شهری و برون شهری را هم داشته باشیم ولی انتظار می رود به هیچ وجه مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.
نظرات بینندگان
شما بااین سماح مردم سرکارگذاشته اید
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *