راه درمان ترک و خشکی کف پاها
دکتر کمالی درباره ترک پا و روشهای درمان آن گفت: ترک پاشنه پا در افرادی که دارای پوست خشک هستند و یا افرادی که از جوراب، دمپایی و یا کفش در هنگام راه رفتن بر روی زمین خشک، پارکت، سرامیک، موکت، فرش و … استفاده نمیکنند بیشتر دیده میشود.
وی افزود: ترک خوردگی پاشنه پا زمینه نفوذ میکروبها و عفونتها را در لایههای زیرین پوست افزایش میدهد به همین دلیل به افراد توصیه میشود در هنگام افزایش ترکخوردگی به پزشک مراجعه کنند.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه افراد مبتلا به ترک خوردگی پاشنه پا باید به صورت مداوم قسمتهای خشک پوست خود را چرب نگهدارند گفت: برای بهبود ترکخوردگیهای پاشنه پا به افراد توصیه میشود روزانه سه مرتبه پاهای خود را با آب ولرم و صابون شستشو دهند و بلافاصله با کرمهای مرطوب کننده محل ترک خوردگی را چرب نگهدارند و سپس برای محافظت بیشتر از پوست از جوراب نخی و یا دمپایی استفاده کنند.
وی با تاکید براینکه روند درمان ترک پاشنه پا نیاز به زمان دارد گفت: در این میان به افراد هشدار داده میشود به هیچ عنوان از سنگ پا برای برطرف سازی ترکها استفاده نکنند زیرا این مساله علاوه براینکه هیچ تاثیر مثبتی ندارد زمینه تشدید ترکخوردگیها را نیز افزایش میدهد.
کمالی تنها راه درمان ترک خوردگی پاشنه پا را استفاده از کرمهای مرطوب کننده دانست و افزود: استفاده جوراب نخی بعد از چرب کردن پاها الزامی است بنابراین به افرادی که نمیتوانند از جوراب استفاده کنند توصیه میشود از جورابهای مخصوص ترک پاشنه پا استفاده کنند.
این متخصص پوست و مو در پایان خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به خشکی پاشنه پا در افراد دارای پوست خشک و مبتلایان به اگزما بسیار بیشتر از سایر افراد است بنابراین تنها راه پیشگیری در این افراد نیز مروطب نگه داشتن پوست است.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای
تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر
میشود.