کشف 4 هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات تکاوران ارتش "پاکستان"

15:59 - 19 آبان 1394
کد خبر: ۹۶۹۴۳
خبرگزاری میزان - تکاوران ارتش پاکستان با انجام عملیاتی علیه واردکنندگان سوخت قاچاق از ایران در ایالت سند، 4 نفر از اعضای این باند را دستگیر و 4 هزار لیتر سوخت را کشف و ضبط کردند.
کشف 4 هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات تکاوران ارتش به گزارش گروه فضای مجازی ، تکاوران ارتش پاکستان با انجام عملیات علیه واردکنندگان سوخت قاچاق از ایران در ایالت سند 4 نفر از اعضای این باند را از کراچی دستگیر کردند.
 
طبق بیانیه منتشر شده، تکاوران ارتش در عملیات امروز 4 هزار لیتر سوخت قاچاق و یک خودروی مربوط به قاچاقچیان سوخت را کشف و ضبط کردند.
 
سوخت ایران از مسیر بلوچستان و به کمک خودروهای سبک به ایالت سند پاکستان به ویژه شهر کراچی قاچاق می شود.
 
قاچاق سوخت توسط قاچاقچیان در مناطق مرزی پاکستان به یک تجارت پرمنفعت تبدیل شده تا جایی که قاچاقچیان مواد مخدر در این منطقه هم‌ مرز ایران قاچاق تریاک را رها کرده و به قاچاق سوخت روی آورده‌اند.
 
مقدار سوخت قاچاق به‌طور دقیق مشخص نیست اما تاجران سوخت می‌گویند که روزانه 100 تا 130 تانکر که هر کدام قابلیت 25 تا 40 هزار لیتر دارند، گازوئیل قاچاق به بلوچستان پاکستان حمل می‌کنند.
 
در حال حاضر در سواحل پاکستان، بیش از 90 پمپ بنزین شناور به صورت غیرقانونی مشغول فعالیت می‌باشند که اغلب آنها محل فروش بنزین قاچاق شده هستند.
 
گفته می‌شود که بنزین قاچاق شده توسط قاچاقچیان بعد از مخلوط شدن با انواع ناخالصی‌ها به قیمت گزاف به ماهی‌گیران پاکستانی فروخته می‌شود.
 
هم اکنون بنزین قاچاق شده بدون هیچ ممانعتی در سواحل کراچی و پمپ‌بنزین‌های سیار به فروش می‌رسد و می‌توان گفت که 50 تا 60درصد گازوئیل و بنزین کلان شهر کراچی از طریق نفت قاچاق شده تأمین می‌شود.
 
به گفته ماهی‌گیران، هیچ پست ایست و بازرسی برای جلوگیری از  ورود بنزین قاچاق به بندر کراچی وجود ندارد و تاکنون اقدام جدی علیه گروه‌های مافیایی که از این طریق کسب درآمد می‌کنند، انجام نشده است.
 
طبق این گزارش، چند سال قبل زمانی که نفت به کراچی قاچاق می‌شد، فقط در مناطق ساحلی به فروش می‌رسید اما در حال حاضر بازار فروش نفت قاچاق به سواحل و جزایر اطراف گسترش یافته است و هزاران لیتر بنزین قاچاق از مسیر آبی به‌وسیله انواع کشتی و نفتکش به کراچی قاچاق می‌شود.
 
گفته می‌شود که شرکت‌های کشتیرانی خارجی و پمپ‌ بنزین‌های داخلی از مشتریان ثابت گازوئیل قاچاق شده هستند.
 
یک مقامات دولتی ایالت «سند» در گفت‌وگو با رسانه‌ها ضمن رد دست داشتن دولت ایالتی در قاچاق سوخت گفت: شرکت‌های توزیع کننده گازوئیل و بنزین از دولت مرکزی مجوز دریافت می‌کنند و دولت ایالتی مسئول صدور مجوز برای فروش نفت قاچاق نیست.
 
این مقام پاکستانی مدعی شد که حتی با افزایش بازرسی‌ها نیز نمی‌توان از ورود نفت قاچاق به سواحل این کشور جلوگیری کرد زیرا قاچاقچیان مهارت و تجربه بالاتری دارند.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *