زخم های گوارشی و سرطان، ره آورد مصرف جوهر قند در نان

14:46 - 25 آذر 1394
کد خبر: ۹۶۷۹۸
خبرگزاری میزان - مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، تهدیدهای جوهر قند مورد استفاده در برخی نانوایی ها را تشریح و نسبت به انجام این اقدامات مضر سلامت، هشدار داد.
به گزارش به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دکتر حسین رستگار با بیان در برخی نانوایی ها با هدف مشتری پسند کردن نان و اینکه آن را سفیدتر، نرم تر و به اصطلاح ورآمده تر عرضه نمایند در تهیه اش از جوهر قند یا بلانکت استفاده می کنند، ماده فوق الذکر را بشدت مضر سلامت خواند و اظهار داشت: جوهر قند پس از ورود به بدن می تواند موجبات تخریب پرزها و آنتی اکسیدان دستگاه گوارشی را فراهم آورد.

زخم های گوارشی و سرطان، ره آورد مصرف جوهر قند در نان

مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو افزود: در صورت مصرف این ماده، مصرف کننده، دچار سوء هاضمه، زخم های گوارش شود علاوه بر آن در کنار عوامل دیگر امکان ابتلا به سرطان دستگاه گوارشی نیز افزایش می یابد.

وی با اشاره به توسعه کارخانه های تولید نان های صنعتی به عنوان مراکز تحت نظارت سازمان غذا و دارو که دارای صلاحیت های ضابطه مند هستند اعلام کرد: در راستای طرح بررسی نانوایی های کشور و سنجش میزان جوهر قند آنها، تصمیمات نظارتی جدی تر اخذ شده است تا با اختیارهای بیشتری که بدست می آوریم بتوانیم نظارت های دقیق تری بر آنها داشته باشیم.

دکتر رستگار در پایان با تاکید براین مطلب که همکاران ما در معاونت های بهداشتی با گواهی های سلامتی که برای نانواها صادر می کنند و نیز اقداماتی که اصناف مرتبط در زمینه های نظارتی انجام می دهند گامهای مناسبی برداشته شده است خاطر نشان کرد: از آنجا که نانوایی های سنتی از تعدد و حجم بالایی حتی در نقاط دور افتاده برخوردارند نیاز به نظارتها به مراتب بیشتر نبست به آنچه تاکنون بوده است دارند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *